çok başka yere gitmiş konu tamamen esprisine söyledim ama tekrardan kusura bakılmasın...
Printable View
Valla tuğçayla aynı anda yazmışız whatsappdan iletildi raporu gelmediği için uyudu sanmıştım neyse kendiside gerekeni yazmış
psikolojik savaşa yenik düşmüş arkadaş.. Muhtemelen kalkış öncesinde ki sohbet muhabbet iddia nın altında kaldığını düşünüp böyle bir reaksiyon göstermiş. Araca yazık olmuş ama bize de gülmek için malzeme çıkmış :)
Hep atariden
Car Smash Ken - Super Street Fighter 2 - YouTube
Ahaaha yorumlar dahada bomba :D :D
Cool ne arkadas ahahahaha :D :D :D
HalilSezai60 8 saat önce
o farlar şekil olsun diye sökülmüştür. Bi *** bildiğiniz yok ki mk
Emrecan KAPLAN 7 saat önce
salak olma ya cool air intake denilen bsey war hawa cekmesı ıcın fıltrenın sokuk :))
Fazla hırs iyi değil #direnM3 :D
Allah kolaylik versin....
Teşekkür ederim en son davranışınız için msjlarımı editliyorum tabiiki şaka ve espri bu forumun vazgeçilmezi olan olay komik bunu anlıyorum zaten aracın sahibide bence izlerken gülmüştür son olarak benim bildiğim parasına yarış değildi sadece 3.30 gerçekten kendini o gece ispatlamak için çıktı m3ler onu çok rahat gececegini sanıyordu bukadar sinirinde sebebi o. Bu videoda evet sanırım vitesler geçmemiş ancak facede 2 farklı video daha var orda bariz 3.30 alıyor zaten sarı m3le 400 metreyi geçerken...
Alt alta alıntıyı çözemedim ayrı ayrı yazıyorum kusura bakılmasın. Öncelikle başınız sağolsun bizim kapımız herzaman açık istediğiniz zaman ugrayabilirsiniz. Şuanda ben Sinek garajda pek olamıyorum o yüzden farketmemiş olabilirim özür dilerim , ama ''pejocan'' yılmaz abi herzaman orda uğradığınızda , her konuda size yardımcı olacaktır.
Alt alta alıntı için alıntı düğmesinin yanındaki "+ düğmesine basın ;)
herkesdn tek tek özür dilediğin için tşk ederim. zaten eskiden beri yazdıklarından dolayı senden beklemediğim bir hareketti o yazı ve doğru olanı yapıp özrünü diledin, özürde büyük erdemdir eyvallah.
inip kendi yarışıcak sandım :D
Tuğça iyidir 15 yıla yakındır tanırım kötü maksatlı düşünmez .10 yıl önce anteplilerle oturur kalkardık çokta yakındık antepli arkadaşlarla.
M3 tepikleten adam By UK - YouTube
Buda uzunu değişik acı tokalışıyolar sonunda :))