m3 sahibinin acilen bir psikoloğa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
TUGCA`yıda bende kınıyorum arkadaşların verdiği cevapların aynısını verdiğimi bilmesini isterim.
Printable View
m3 sahibinin acilen bir psikoloğa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
TUGCA`yıda bende kınıyorum arkadaşların verdiği cevapların aynısını verdiğimi bilmesini isterim.
adanada corvette e vuran şahin videosundaki repliklerde iyiydi ama bu daha iyiymiş :D
Antep'e seneler önce gitmiştim, insanı çok ahlaklıdır, akıllıdır, namusuna düşkündür, misafirperverdir şiveye ağıza göre yargılamak kimsenin harcı değil bence, adam tekmelediyse kendi arabasını tekmeledi, kimseye laf düşmez, evet yapılan komik ama sadece gülünmesi gerek, adamın kendi malı kimseye hesap vermek zorunda değil, kimse de elalemin malı için kendini paralamasın bence..
Ugandaca öğrenmek isteyene itina ile özel ders veririm, cok tatmin olurlar...
ahuahua :D
Trafigin oldugu bir yol heralde. Iyiki arkadan baska bi arac gelmemis. Olur bole ufak tefek hirslanmalar.
geçildiği için bırakıyor mu yoksa arabası arıza mı yapıyor? bana arıza yapıyorda dellenip girdi gibi geldi
video komik tabi gülüyorum izledikçe:D
: ) ilginç olmuş.. Keşke devam etseymiş(arıza yapmadıysa tabii)
Yanlış anlaşılmaya yol açacak olası yorumları engellemek adına,bir konuya açıklık getirmek isterim: "Depik veya depme" ifadeleri İç Anadolu,Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bilinen ve kullanılan ifadelerdir.Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü'nde de detaylıca yerini almaktadır.:icon_tup:
TÜRK DİL KURUMU
TÜRK DİL KURUMU
Bu kadar hırs yapmaya gerek yok, yazık olmuş araca.
Sanirim vites gecmeyince sinirleniyor ama yazik gunah o arabaya.
geyik maksatlı yazılmıştır kimseyi aşalayıcı anlamdan birşey sölemedim, öyle anlaşılmış, şive farkını küçük görecek değilim benim de ailemde çok var. onlarla bile geyik yaparım bi ögrenemediniz konusmayı diye. İşin esprini ciddiye almayın lütfen. Alınan arkadaslarda kusura bakmasın tekrardan... Bu şekilde anlaşılacagını düşünmedim
Arkadaşlar tuğça adına ben özür dilerim. Benim yakın arkadaşım hatta kardeşim diyebilirim gökhanım (oluk) sen beni tanırsın burdaki arkadaşlardan daha çok samimiyetime inanacağını bildiğim ve sen antepli olduğun için sana direk söyleyeyim orda ilk konuşmalarda heyecandan anlaşılmamış ben dahil birçok kişide anlayamamıştır ama işin özü manası bellidir. Tuğçada anladığım kadarıyla orda o anlaşılmayan bölüm için bir şaka yapmak istemiş ama ucu kaçmış ben gerçekten onun adına özür dilerim. Kendisine whatsapptan durumla ilgili yazdım ama uyumuş sanırım konuyu görünce kendiside gerekeni yapacağına inanıyorum. Bende kendim k. maraşlıyım antepe komşuyum şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.