hızlı öfkelı ve depikli![]()
Hahaha ben e36 m3 alıp pamuklara sarmak istiyorum adam tekmeliyo
Videoda yanlış anlamadıysam geçen replik la arabayı niye dövüyon malmısın hahaha abi özetlemiş bencede araba arza çıkardı sanırım veya starta çok gaz verdiler alırsın koçum o kim falan diye kalktıktan sonra napıyorum lan ben dedi devam etseydi bir şansı olurdu arayı fazla açmamıştı neden bıraktı çözemedim
izlerken depik mevzusuna hiç dikkat etmedim k.maraşlıyım şive yakın) eee yürümeyen eşşek depiği yer
)
Arkadaşlar Lutfen Ağır Yorum Ve Eleştiri Yapmayın ...
Herkez Kendine Yakışanı Yapar ...
Ben 3.30 un Sahibiyim Uğur KALENDER ...
Öyle Abi Öyle YapcaK Bişi Yok Mecburrr
Hoşgeldin hocam 330 un spec leri alabilir miyiz?Birde arkadaş bayağı hırslanmış,anahtarınamı kalktınız![]()
sahibinden tekmelenmemiş m3 arıyordum nereye geldim2 parca boyalı kazasız depikli
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
BASKIN VAR - YouTube
Bu depike benzemesede iyi depiklemis yine de
M3 tekmeletti diyince bende tekmeletti diye bir özel seri çıkardı sandım bir an![]()
SEAT SPORT
Cok gereksiz davranmıs![]()
Demek adamın tepesi atmıs olabilir
RACE WERKS
Arkadaşlar Joker UK Lakaplı Bmw 3.30 un Sahibi Benim Aracım Stock ! Sadece Nos Vardı Hemde 50 Shot !
Diğer Araç Bmw E36 321 lik M3 Motor Yeni ve Sıkı Bir Araç ...
Bir Arkadaşımızında Dediği Gibi Tamamen 3.30 u Hafife Alması ve sinirine Yenik Düşmesi Bu Olay ...
Ayrıca M3 le 5 Kez Kalktım 3 Ayrı Şöför Kullandı Sonuç Hep Aynı (3 Boy Geçiyorum)
Bu Arada Evet Pandora nın Sahibiyim (Honda Vtec Turbo)
Herkeze Saygılar
Öyle Abi Öyle YapcaK Bişi Yok Mecburrr
330 manuelmi ? Hafifletme varmi ? Bence cok iyi yurutmusunuz.330 deyip gecmemek lazım. At sahibine gore kisniyomus gormus olduk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)