User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Büyüleyici S Serisi lansmanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satışlara göre önde olmak farklı, sonuçta hitap ettikleri kitleler aynı fiyat aralığında ancak araçların tarzları biraz farklı... 3 serisinin sürüşünü c serisinde, c serisinde ki konforu da 3 serisinde bulamazsın... Yalnız şunu da belirtmek gerek C63 amg iyi makine testlerden edindiğim gözleme dayanarak söylüyorum. M3 gibi dengeli değil ancak zevkli alet... Güçlü konforlu sedan mantığından uzak biraz hatta baya sert bir makine olduğunu söylüyorlar... Tek eksisi motordan kaynaklanan önde ki fazla ağırlık...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen rıza merceces istediği kadar hızlı araç yapsın içine bindiğin zaman hissiyat yok AMG'ye bile binsem o hissi yaşatmıyor 110-120 sabit gideyim havasında oluyorum hep emekli insan gibi ruh halim değişiyor

S serisini bence işin içine dahil etmemek lazım sonuçda mercedes'in yıllardan beri gelen amiral gemisi ki vizyonlarına uygun araç yapmaya çalışıyorlar hiç bir zaman S serisinde maliyeti veya başka bişeyi düşünmediler

BMW'de de keza öyle m serilerinde hiç bir zaman bişeylerden kaçınmadılar sıralı 4'de bir başladı e30 ile sıralı 6 oldu sonra V8 oldu baktı işin içinden çıkamıyor atmoda güç almak zor rakiplerde hızlanınca gitti turbo motor yapmaya başladı

Bmw ve mercedes'in kesiştiği tek nokta 3 vs C serisi biri M yapıyor diğeri AMG yapıyor biri çok kaliteli yaparken diğeri tasarım ve mühendislik konuşturuyor ama orta segment'de bmw'den önde değil

TURBOLAR kesinlikle emisyondan dolayı geldiler güçle alakası yok yani,

Ben ne yazdım Turbo işin içine girdi Mlerede ciddi rakip çıkartacak diye ne öyle c63 amgyarısı hacimde m vardı sonuna kadar m makine derdim ama artık oda yok ileride hacimler aynı seviyelere çekilecek diye düşünüyorum.

Bu arada yeni araçta 328 yazıp makinesini 1997 cc Turbo yapmaları ilk anda çok enteresan geliyor insana 2800 turbo olsa çok daha iyi olurdu tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak edenler varsa,
    BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=xh5-NseodyE

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıldır bodrumda turızm sektorunde vıp transfer rent a car la ugrastıgım ıcın bı cok kez E 250 kullanma fırsatım oldu ama bır kez 2010 model S350 CDI L kullandım yemın ederım baska bı dunya S serisi kendı klasmanında bir marka..

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.odd.org.tr/folders/2837/c...721/toplam.pdf

Kim çok satıyor kim az satıyor bakabilirsiniz MERCEDES BMW AUDİ olarak baktığınızda Mercedes önde Bmw 2. Sırada Audi batıklarda

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika bir araç olduğu gibi harkulade bir şekilde tanıtılmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)