User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Clio Rs vs Megane Rs

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meganeda basit bir sorun var dedim iddamıda yeniden söylüyorum. bunda alınacak birşey yok.

aynı yazılımı kullandığında bahattinin rs i piyasadaki en iyi gidiyor denilen rslere 10 boydan fazla atabiliyorken. bu meganın bu şekilde devir yükseldikçe geriye düşmesi ya turbo gidicidir.

yada egzoz cidden çok tıkanıktır v.s çünkü bahsettiğim araç stok egzozla böyle gidiyordu.

yine benim megane rsimde yazılımdan sonra cliolara nasıl fark attığını selçuk çok iyi biliyor canlı şahittir.

burda clioya gitmiyor diyen yok. megane gitmesi gerektiği şekilde gitmiyor. ufak bir sorunu var ve halledersede çok farklı gider diyorum. yazılımlı megane rsin nasıl gittiğini görmek istersende kelalper abiye deneme teklif edebilirsin. biz onunla kafa burun giden araçlara sahiptik.

yoksa bks süper harika gidiyordur. belki clioların arasında en iyisidir. ama o megane yazılımlı meganlar arasında şuan iyi biyerde değil malesef.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meganeda basit bir sorun var dedim iddamıda yeniden söylüyorum. bunda alınacak birşey yok.

aynı yazılımı kullandığında bahattinin rs i piyasadaki en iyi gidiyor denilen rslere 10 boydan fazla atabiliyorken. bu meganın bu şekilde devir yükseldikçe geriye düşmesi ya turbo gidicidir.

yada egzoz cidden çok tıkanıktır v.s çünkü bahsettiğim araç stok egzozla böyle gidiyordu.

yine benim megane rsimde yazılımdan sonra cliolara nasıl fark attığını selçuk çok iyi biliyor canlı şahittir.

burda clioya gitmiyor diyen yok. megane gitmesi gerektiği şekilde gitmiyor. ufak bir sorunu var ve halledersede çok farklı gider diyorum. yazılımlı megane rsin nasıl gittiğini görmek istersende kelalper abiye deneme teklif edebilirsin. biz onunla kafa burun giden araçlara sahiptik.

yoksa bks süper harika gidiyordur. belki clioların arasında en iyisidir. ama o megane yazılımlı meganlar arasında şuan iyi biyerde değil malesef.
    Alınma felan yok yanlış anlaşılmışım. Herhangi polemik oluşsun diye konu açmadım zaten, ne clio rs'in ne megane rs'in gideri hakkında bilgi sahibiyim. Başka megane olsun, clio olsun, f430 olsun farketmez amacım rolling sonrasında oturup muhabbet etmek, fikir alış verişinde bulunmak. Hırs sahibi olmayan herkesle denerim

Bu arada söylemeyi unutmuşum arkadaşım basıncın çok az birşey aşağıda olduğunu da söylemişti. Eksoza bağlamıştım bende, herşeyi düzelsin bu konuya yeni videolar eklerim
    .

Driver
    Misafir
    bence olması gereken clio nun ilk basmada biraz kafa çıkarması 180-200 lerden sonrada megane rs in arayı açarak ilerlemesidir. Sonuçta clio rs te boş stock bir araçdeğil yazılım filtre egzos komple kapak emme kelebek polish vs vs yani zart diye megane rs in ilerlemesinikimsebeklemesin bu speclerde ölü clio rs bile 180 lere kadar tutunur üst devirlerde megane rs e tabi dıştan konuşuluyor sadece olayın içinde değiliz o gecede kimse orda değildi.
    Sorunmu var şöförlüktenmi orası tartışılır tabi ama yazılımında nasıl bir yazılım olduğunu bilmek gerek. Her megane rs te bahattinin rs gibi gitmiyor (komp. testi her aracın bir olmuyor) oda bir gerçek sorun olmayan yazılımlı megane rs leride rahat geçiyordu bahattin ama tabi hafif volan vs vs ekstraları vardı (GökhanRs)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence olması gereken clio nun ilk basmada biraz kafa çıkarması 180-200 lerden sonrada megane rs in arayı açarak ilerlemesidir. Sonuçta clio rs te boş stock bir araçdeğil yazılım filtre egzos komple kapak emme kelebek polish vs vs yani zart diye megane rs in ilerlemesinikimsebeklemesin bu speclerde ölü clio rs bile 180 lere kadar tutunur üst devirlerde megane rs e tabi dıştan konuşuluyor sadece olayın içinde değiliz o gecede kimse orda değildi.
    Sorunmu var şöförlüktenmi orası tartışılır tabi ama yazılımında nasıl bir yazılım olduğunu bilmek gerek. Her megane rs te bahattinin rs gibi gitmiyor (komp. testi her aracın bir olmuyor) oda bir gerçek sorun olmayan yazılımlı megane rs leride rahat geçiyordu bahattin ama tabi hafif volan vs vs ekstraları vardı (GökhanRs)
    ben şimdiye kadar bana tek viteste bile tutunabilen Clio RS görmedim. Dünya kadar denemem var. Bursada istanbulda. Hepsi mi arızalı bu arabaların. Megane ın ilacı intercooler. Yazılım yapma doğru düzgün intercooler ve doğru düzgün ustasından yapılmış downpipe koy gene Clio geçersin. Kadirin eski White Rs dışında.
    IN BOOST WE TRUST

Driver
    Misafir
    ben sadece yazılımlı araçtan bahsediyorum videodaki gibi yani.. (egzoslu coolerlı downpipelı araçlardan bahsetmedim) ben çok gördüm geçeninide geçileninide olması gereken videodaki speclerde iki araçta 180-200 lere kadar clionun bi burun yada bir boy önde olmasıdır sonrada megane rs in uzunda gelip geçmesidir. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane Rs hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum ama benim bayaa bi bilgim var. O nedenle istersen nette biraz araştır. Yazılımsız megane a karşı modlu clioların denemesini.
    IN BOOST WE TRUST

Driver
    Misafir
    Megane rs hakkında senin kadar bilgim olmadığı kesin fakat benzer speclerde bir çok denemeye şahidim bu yüzden kesin konuştum. Akşam eve geçince videoları paylaşırım

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece yazılımlı araçtan bahsediyorum videodaki gibi yani.. (egzoslu coolerlı downpipelı araçlardan bahsetmedim) ben çok gördüm geçeninide geçileninide olması gereken videodaki speclerde iki araçta 180-200 lere kadar clionun bi burun yada bir boy önde olmasıdır sonrada megane rs in uzunda gelip geçmesidir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
    Burgazdaki SU RS ile denememiz var videoların koyulmasını istememiştim yazılım filtre ve susturucu iptali vardı bende ozmanlar ve durum hiçte öyle dediğin gibi olmadı sürekli onun devrinde basmamıza ragmen 2 3 boy oluyodu ve ben bırakıyordum. İstersen söyle koysun videoları.

Driver
    Misafir
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burgazdaki SU RS ile denememiz var videoların koyulmasını istememiştim yazılım filtre ve susturucu iptali vardı bende ozmanlar ve durum hiçte öyle dediğin gibi olmadı sürekli onun devrinde basmamıza ragmen 2 3 boy oluyodu ve ben bırakıyordum. İstersen söyle koysun videoları.
    ben ne demişim dikkat ettinmi ?

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Susturucu iptali ve filtrenin megane da 4 5 boy etki edeceğini sanmıyorum. demek istediğini anladım çok yakın bir örnek benim verdiğim. denemek isteyen varsada büyüz bir zevkle deneriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün bi megane ı Clio geçemez bunu anlamıosun. 180 e kadar da geçemez. Dünya kadar denemesi var Selçukların yazılımsız Ozanın megane ile yaptığı denemeler. Videodaki megane düzgün bir megane değil. İlk bastığında iyi ama sonra çok çabuk ısınıyor ve araba korumaya alıyor. Ben o araba ve rocco stage 2 plus ile denediğimiz akşam araba inançtayken de söyledim basma araban çok ısındı hiç yürümüyor sakata geleceksin diye.
    IN BOOST WE TRUST

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kimse kusura bakmasın ama itiraf edicem. inanç bana sordu sonlarda basınç çok düşüyor dedi. enjektörler az açıyo galiba dedi. dedimki enjektör değil sorun turbo. yenile turbonu, hatta gerekirse 19t kartuşu al 1 -1.2 barda bile temiz 270lere yakın beygirin olur. devir kesene kadar turbon hiç düşmez. stoklarla aranda 15-20 boy bile açılır o zaman dedim ama megane rs o ara soğudu diye sanıyorum ki dizele geçti satıp. yoksa 1,5-2 lira harcansa kimse yanına yaklaşamaz o aracın. çünkü motoru baya bir temizdi.

yazılım atılmış loglarınıda canlı canlı gördüm kayıtlarıda duruyor. peak bar arttı sonlarda gene stoğun bile altına düşüyor basınç. bu turbo demek. başka açıklaması yok. başıma gelmiş biriyim sonuçta defalarca.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalık karışmış Rica etsem stock'a yakın bir megane Rs benimle deneme yapabilir mi?

Ekleme: Dolusuyla da ayrıca denerim
    .

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalık karışmış Rica etsem stock'a yakın bir megane Rs benimle deneme yapabilir mi?
    benimlede yaparsa sevinirim