User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf r revo stg2 + 08 cbr 600rr 150-275 km/h roll

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polemik olsun diye söylemedim ama 400hp diyorsunuz golf gti için. stage2 plus golfR kaç hp eder?aktarma farkıda var
    oda 400 hp bizde 400 hp olsak bu 400 hp lerin peak değeri olduğunu varsayarsak bizim turboda k04 den büyük olduğu için biz biraz daha fazla devir aralığında 400 hp yi tutarız diye düşünüyorum o küçük fark ve aktarım farkıylada sanki bizim golf 1 fırt önde olur gibi fakat bunlar sadece tahmin tabiki..belki 60 da basıcaz biz sarcaz o gidecek sonra yakalaması zor olacağı için o geçecek aktarımda kayıp derken bi anda avantaj olacak vs vs o yüzden iki araba yanyana gelmeden bilinmez..ama iki arabanın birbirine yakın olduğu aşikar
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noldu ki ya ,gecenlerde ucan kacan denemede bıle 282 yapan f bırden yerın dıbıne sokuldu

rr ıle f arasında 13kg ve 9bg fark var.

levent barız daha hızlı demek kı ankaradakınden. hem aktarma kaybı var hem yokus asagı degıl hem cok daha yuklu & hızlı RR'a aynı hızlarda yaklasmıs

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya 400hp lik araba yapıyoruz diyorsunuz , dbn almak bu kadar zor mu bilemedim !
    Benim bile aldığım en az 10 tane dbn sürem vardır.
    Bir 100-200 , 50-250 gibi süreler koyarsanız Levent'in Golf R ından mı yoksa bahsi geçen motorlardan mı daha hızlı yada yavaş olduğunuz ortaya çıkmaz mı ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noldu ki ya ,gecenlerde ucan kacan denemede bıle 282 yapan f bırden yerın dıbıne sokuldu

rr ıle f arasında 13kg ve 9bg fark var.

levent barız daha hızlı demek kı ankaradakınden. hem aktarma kaybı var hem yokus asagı degıl hem cok daha yuklu & hızlı RR'a aynı hızlarda yaklasmıs
    sen yemin ederim hastasın

yerin dibine sokuldu derken bariz hızlı derken gerçekten sendeki kafayı yaşamak istiyorum

282 yı bızmı yaptı dedık suren şöför yaptığını söyledi dedik sen o konuyu aç bidaha oku ayık kafayla.ben 270 falandırki 280 de golf geçiyo dedim..sen 250 yapıyo dedin gps dedin vırrık dedin cırrık dedin..

bu aynı hızda yakalamış mevzusunu falan hiç cevap bile vermiyorum belliki iki konuyuda okumadan yorum yapıyosun sende biraz sıkıntı var kanaattindeyim.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hangisi hizli mi oldu smdi )))) abi brakin bos muhabbetleri ya o hizli oldysa ben basinc acar gecerim ben hizliysam o basinc acar gecer.helal olsun kardesime.600 luk motorcu kardesimizede helal olsun guzel deneme olmus darisi her modifiye sever kardesimize olsun.bu sacma muhabbeti uzatmanin da bi anlami oldgnu dusunmuyorum.levent ankraya gelir musait olursa deneriz ben gidersem
    musait olursak yine deneriz deneyen ve denediklerini hic cekinmeden buraya koyan arkdslara tsskrler.bu sacma konuyu burda kapatiyorum kendimce daha yazmicam
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya 400hp lik araba yapıyoruz diyorsunuz , dbn almak bu kadar zor mu bilemedim !
    Benim bile aldığım en az 10 tane dbn sürem vardır.
    Bir 100-200 , 50-250 gibi süreler koyarsanız Levent'in Golf R ından mı yoksa bahsi geçen motorlardan mı daha hızlı yada yavaş olduğunuz ortaya çıkmaz mı ?
    yapıyoruz demiyoruz yaptık biniyoruz.dbn süresini neye göre kıyaslıyacaz?ki arada rakım farkı var..

bide konunun amacı biz leventten yada 600f ten hızlıyız değilki öyle bi iddamızda yok biz denedik 600 f le böyle yürüdük dedik ve biz role 60 dan başladık denerken 150 den değil..

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıyoruz demiyoruz yaptık biniyoruz.dbn süresini neye göre kıyaslıyacaz?ki arada rakım farkı var..

bide konunun amacı biz leventten yada 600f ten hızlıyız değilki öyle bi iddamızda yok biz denedik 600 f le böyle yürüdük dedik ve biz role 60 dan başladık denerken 150 den değil..
    Yok benim demek istemem o ki ; karşılaştırmak adına güzel olurdu bir dbn koyarsanız diyorum yanlış mı ? O zaman ff mi R mı hangi motoru ne kadar geçebileceğiniz yada geçtiğiniz ortaya çıkacak.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok benim demek istemem o ki ; karşılaştırmak adına güzel olurdu bir dbn koyarsanız diyorum yanlış mı ? O zaman ff mi R mı hangi motoru ne kadar geçebileceğiniz yada geçtiğiniz ortaya çıkacak.
    yoo en güzeli denemek bence ben dbn değil araç yarıştırma taraftarıyım.sende haklısında rakım farkı olan iki yerde dbn çok farklı olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna gecmek dıyemeyız cunku bu mantıkla 220de bıten kısalı vtı yle zamanında denemelerımın hepsınde ben gecmıs olurdm rsle ,ama yavas olan top speed gorunce bırakırdı dogal olarak.
    motor top speede geldıkten sonra 4teker aracların o ankı hızları daha fazla oldugu ıcın yaklasıyorlar.yoksa bu guclerde 2tekerle yarıstım-GECTIM demek bıraz fantazı olur.zaten denemenın bıraz daha yakın-zevklı olması ıcın leventın de dedıgı gıbı arabanın ıstedıgı suratlerde denenmıs.
    bg/kg oranları arasında 3 katı fark var.sonuc bence yine de super tabı kı.

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leventin R en iyi yüruyen stg2+ biri , Emrah ta mukemmel gitmiş 250 lere gelmeden yakalamak imkansız gibi.Herikisinede maşallah.
    inst. kozgaraj

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere iki denemeyi karşılaştırmak yanlış olur bence çünkü herkesin kendine göre + ve - leri var. Doğukanların dezavantajı 60 da basmış olmaları, motorlar o hızlarda arayı inanılmaz açıyo, avantajı ise yokuş aşagı deneyip arabanın ağırlıgından yararlanmış olmaları. Benim avantajım ise 150 de basmış olmamız, dezavantajım ise yolun başta yokuş yukarı gibi olması, sonrada eğim kazanması ve ayrıca motorun 600rr olup modlu olması... DBN le ölçüm yapmayı çok seven biri olsam da şu bi gerçek ki sıcaklık, hava miktari, rüzgar, kilo vb. şeyler süreleri çok etikiliyo, o yüzden en iyisi yan yana denemek. Doğukanla da bir ara denk getirip duruma bakarız inşallah. Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, sonuçta motoru bittiği yerde geçip, geçtim dersem haksızlık etmiş olurum, bariz daha hızlı benden... İlla 30r yapıcam bu yüzden artık ki bu kadar fark oluşmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere iki denemeyi karşılaştırmak yanlış olur bence çünkü herkesin kendine göre + ve - leri var. Doğukanların dezavantajı 60 da basmış olmaları, motorlar o hızlarda arayı inanılmaz açıyo, avantajı ise yokuş aşagı deneyip arabanın ağırlıgından yararlanmış olmaları. Benim avantajım ise 150 de basmış olmamız, dezavantajım ise yolun başta yokuş yukarı gibi olması, sonrada eğim kazanması ve ayrıca motorun 600rr olup modlu olması... DBN le ölçüm yapmayı çok seven biri olsam da şu bi gerçek ki sıcaklık, hava miktari, rüzgar, kilo vb. şeyler süreleri çok etikiliyo, o yüzden en iyisi yan yana denemek. Doğukanla da bir ara denk getirip duruma bakarız inşallah. Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim, sonuçta motoru bittiği yerde geçip, geçtim dersem haksızlık etmiş olurum, bariz daha hızlı benden... İlla 30r yapıcam bu yüzden artık ki bu kadar fark oluşmasın
    kac sene gectı ama senın gıbı bu yasta bu kadar olayları olgun karsılayıp yorumlarındakı cızgıyı kaybetmeyen pek gormedım.allah ısını rast getırsın kardesım.maasallah tekrardan.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kac sene gectı ama senın gıbı bu yasta bu kadar olayları olgun karsılayıp yorumlarındakı cızgıyı kaybetmeyen pek gormedım.allah ısını rast getırsın kardesım.maasallah tekrardan.
    Okadar sene gecti ben de hic bozmadim cizgimi. Hep egri hep egri

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu hangisi hizli mi oldu smdi )))) abi brakin bos muhabbetleri ya o hizli oldysa ben basinc acar gecerim ben hizliysam o basinc acar gecer.helal olsun kardesime.600 luk motorcu kardesimizede helal olsun guzel deneme olmus darisi her modifiye sever kardesimize olsun.bu sacma muhabbeti uzatmanin da bi anlami oldgnu dusunmuyorum.levent ankraya gelir musait olursa deneriz ben gidersem
    musait olursak yine deneriz deneyen ve denediklerini hic cekinmeden buraya koyan arkdslara tsskrler.bu sacma konuyu burda kapatiyorum kendimce daha yazmicam
    DOOKAN kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.yine özür diliyorum herkesten go pro ile gidip kaydı kontrol etmeden geldiğim için.100 km hızlardan basmıstık iyi çekimler olacaktı.istanbullu arkadaşlarım için söylüyorum ben 600 lük motosikle ile denemek için orta bir yere her zaman gelirim.yine söylüyorum amac eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak.leventin r çok güzel olmuş.tam kararında ve çok iyi yürüyor.600 cc bir makina çok çok iyi olsa 270 275 gibi ivmesi iyice azalır.

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leventin R en iyi yüruyen stg2+ biri , Emrah ta mukemmel gitmiş 250 lere gelmeden yakalamak imkansız gibi.Herikisinede maşallah.
    kıvancım teşekkür ederim.mavi şimşek gitti ama her zaman mavi şimsek var.yeterki deneme ayarlansın.birde gt30 bir 2.0 tfsı ile denemek isterim.inşallah oda olur..

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DOOKAN kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.yine özür diliyorum herkesten go pro ile gidip kaydı kontrol etmeden geldiğim için.100 km hızlardan basmıstık iyi çekimler olacaktı.istanbullu arkadaşlarım için söylüyorum ben 600 lük motosikle ile denemek için orta bir yere her zaman gelirim.yine söylüyorum amac eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak.leventin r çok güzel olmuş.tam kararında ve çok iyi yürüyor.600 cc bir makina çok çok iyi olsa 270 275 gibi ivmesi iyice azalır.
    azalir dgrudur bide bizim ***** yerimizde denesen daha da hosuna gider cnku 2.5 km rampa asagi 6 vites kesiciye bile girersin
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun güzel yorumlarınız için, gördüğümü söylüyorum sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okadar sene gecti ben de hic bozmadim cizgimi. Hep egri hep egri
    aynen ben de tutarlı degılım pek

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güzel denemeler olmuş,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)