2 aracada maşallahh çok güzel di eg deki ses gerçekten çok fenaydıı . Ah o 2 varya ... emeği geçen yarışmayı düzenleyen arkadaşlara teş. ciddi anlamda emek ve disiplin vardııı buda böle güzel olmasını sağladııı.....
2 aracada maşallahh çok güzel di eg deki ses gerçekten çok fenaydıı . Ah o 2 varya ... emeği geçen yarışmayı düzenleyen arkadaşlara teş. ciddi anlamda emek ve disiplin vardııı buda böle güzel olmasını sağladııı.....
hikmetim çok gelmek istedim işlerim vardı nasip olmadı ama videolarını izledim izmit için gurur verici bir olay seni alnından öpüyorum kardeşim tebrik ediyorum...
maşallah araçlara tebrikler
her iki aracada maşallah. drag hata affetmez.
kadet'in vites kaçırması şansızlıgına denk gelmiş.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
şu anki sıralamanın tam tersi olacaktı kimse vites kaçırmasaydı![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Sarı çok iyi koşuyodu tebrikler alkışlar ıslıklar boşa gitmedi
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
görkemim ellerine sağlık kardeşim bir harita bu kadar mı güzel yazılabilir.eg dagıttı paramparça etti ortalıgı resmen kadet gsi da çok güzeldi o arkadaşımızı da tebrik ediyorum.Hikmetim çok emek verdi araca Allah kazadan beladan korusun inşallah diyelim...
Fakat hikmetin bir özelliğine hayranım bunu yazmadan geçemiyecem. Ya arkadaş bir vites atışı var.Vallahi gözlerim yetişemiyo şaşı oluyorum resmen ya 200mt gibi mesafede 4 bitiriyo adam yaa![]()
neyse kısaca ne kadar hızlı olduğunu yanına binmeyen anlayamaz çok özr dilerim ama yarım saniyede olsa vites kaçırmayacaksın arkadaş vallahi affetmez bunu derim anca
Ayrıca görkemim şunu demeden bitirmek istemiyorum.Zaten seni bilen biliyor.Reklamı çok sevmiyosun.
Sen bana göre Türkiye'de bir ilki yaptın.Hiçbir kişinin kolay kolay mesaisini harcamak istemediği istese bile başarılı olamadığı bir işi yaptın.
Rover 220 coupe gibi mesaisi bol olan bir araca oem beynin desteklemediği enjektörlerle software yazdın.Sen bunu en güzel şekilde başardın.Fazla söze hacet yok..Ne demiş alimler;
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,görünür rütbe-i aklı eserinde"
MaşAllah bütün araçlara.
Hepsinde ayrı ayrı çok emek var.
Katılan bütün araçların eline emeğine kesesine sağlık.
Hikmet'im sana ayrıca MaşAllah![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
hikmet kardeşim yeniden tebrik ederim.maşallah eg yarışda çok iyiydi. benim astra gsi çiğeri anca 300-350 mt dayanabildi
drag hata affetmez kim iyi kalkar vitesi iyi geçirirse önde olur.o yüzden sıralama değişirdi falan yazmanın bi anlamı yok arkadaşlar.ben kadett gsi mızada,hondamızada ve diğer katılan araçlara maşallah diyorum.
Abi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Ben tüm müşterilerimin araçları ile özenle ilgilenmeye çalışıyorum. Senin aracında aynısını uyguladım. Ayrıca bir dost kazandım
Konuyu çokta saptırmak istemiyorum. Hikoyu ve kaddetin sahibi Berk Beyi tekrar tebrik ediyorum.
Dostluğun ön planda olmasından daha güzel bir şey yok.
Allah (C.C) Herkesin gönlüne göre versin.
her iki araca kocaman maşallah çok güzel bir yarış oldu...
eg sesi muazzam gerçekten inletti ortalığı
kadett maşallah sağlam giderli oda...
03 STİ
Enginin çektiği Videoları ancak yükleyebildim , çok güzel bir gündü umarım en kısa sürede tekrarlanır ve yine katılırız ,
son cekimler cok basarili..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)