Kocaman maşallah, sanırım bu jantlar dezavantaj filan diyordunuz ama gidiş ve görünüş 10 numara, kısa zamanda kaputa nazar boncuğu yaptır.
M3 un s2000 e gecilmesi baya merak uyandirdi sanirim ;)
Konuyla alaksli biseyler solemem gerekirse ; yarisan tum arkadaslarim sabahtan aksama kadar antremaniydi , sidingiydi yarisi vs derken 25 nin uzerinde kalkis yapmistir.
Gun sonunda yaris erken bitince eglence olsun diye kalkislar yapildi ve ben 2 kalkis yaptim ikiside cuk s2k ile , isiklari tam takip edememden (deneyimsizligimden ) ve launch kontrolu tam becerememden oturu gec kalktim ve sonuc olarak gecildim.
Tam zamaninda kalksaydim , launch kontrolu duzgun kalkdirsaydim gecerdim vs demicegim.orda iki kalkis yapildi ikisindede ole yada bole gecildim.cuk s2k kocaman bi masallah diyorum.allah kazabela vermesin gule gule agiz tadiyla kullanmak nasip etsin...
er ist ein deutscher
her ikisinide maşallah , drag bu sadece araba değil bi sürü etken var , önemli olan zevk almak , bazen biri bazen diğeri geçer ,
CUK'un maşallahı var , yarıştan sonra fırsat olsa idi bende denemek isterdim , bir dahaki sefere inşallah , hatta bi dahaki sefere belki ön çeker ile arkadaş itişin birleştirilmesi talebinde olabiliriz araç sayısı arkadan itişte az olursa , bence daha zevkli olur
maşallah engın abı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah video güzel olmuş ses de güzel
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Engin kardeşim bileğine kuvvet sen bu işi biliyorsun birdaha tebrik ederim .
maşallah abicim tebrikler ses gidiş harika![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)