haci ne yapıyosan elemenlara.
sizin evde buluşup gidince kimse seni geşemiyo:D:D
gazozlarına bişeymi atıyosun:D
Printable View
Laaa ibrahim dragta geççen kardeşim sen beni. Lexmaul'leri ben unuttum nihaha.
ya dediğim gibi tayfun iddia yok maksat eylenmek organizasyona ayak uydurmak nasip kısmet işi bu işler kimin arabası oan iyi yürürse o kazanacaktır zaten :)
Ama benimde Benzin pompası takılıyor yarın bide filtre kiti tamamdır :) :) . Takılıyorum kanka maksat arabayı nasıl bozarız. Adam gibi binmek varken dragtı rollingti bak o gün gelirsem göreceksin 3 vites cırtlayacak zorlandıktan sonra.
allaha sükür arabamda hiçbir sorun yok amanda olmasın gittiği yere kadar zorlarım şişersede ki şişecekte ozaman stop derim
kızma hemen ibrahim:D
biraz hızlı yazdın galıba olayı tam anlayamadım.
orda bi RC yapılyo sende onla deniceksin olemi.
kadir abide sana parçamı yollayacak.
Yaparsan geçersin kardeşim.Kimse namağlüp değildir bu yarış konusunda.
ben şu anki durum için soyledim ama ilerde yaparsın bişey diyemem.
gerçi ilerde ne olur belli olmaz;)
ibo arkadaş aldı bi rc onu yapmaya başlayacakkadir abi ile görüşüyor parçalarıda kadir abi ayarlıyacakmış da bulabildiği malzemeleri toplayıp bişiler yapacak bide bu işi çok iyi bilen bir arkadaş yaptığı arabada öle boş olmaz illaki dereceleri olacak kadar iyi araba yapar bakalım yapıp bitirsin onla deneme yaparım onu demek istedim anladın :)
amin saol tayfun
sizin arabanın 3 durumu var
soğuk hali - iyi gidiyo
ılık hali - süper gidiyo
şişmiş hali - resmen yürümüyo :D
şimdidye kadar okadar çok denedimki rs'le benim gözlemim bu RS konusunda garip bi araba ama deli giden çok sevdiğim bi araba.
Bakma işin dalgasındayım ama sonuçta denediğim RS'ler filtre egsoz lu sadece bende koltuk iptali :D 14" jant :D ne ararasan vardı denerken yoksa nereye geçicem zaten :D
ne yapacaksınız rc ye?
ibo o zaman seninde baya yuklemen gerekiyo arabanı;)
amin saol kardeş