utku temiz çizgi,vagcomunu al gel senle işimiz var![]()
Sizin icin demedim.2:30icin dedim ayrica 2:35 yazilim coil lastikle gelebilir tabiki.Yalniz belli bir noktadan sonra aractan guc cikarmak nasil zorlasiyorsa bildigim kadariyla sureyi bir noktadan sonra asagi cekmek zorlasiyor.Yani birazda sahsi tecrubem.Bilmiyorum biraz oynanmis bir polo gtiyla Utku iner belkide cizgiler falan kusursuz cunku![]()
yazilim ve coil farki azimsanicak degisiklikler degil 5 sn duser rahatlikla. sadece 2 duzlukte 6 sar boy fark etse 12 boydan zaten tahmini 50 metre dier ara hizlanma farklarini dusununcede 70 80 100 metreye yakin fark olusur buda herhalde 3 sn kafadan dusurur
Kafadan stabil gorunuyor yalniz start finis oncesi virajlarda lastikler iyi gibi geldi bana![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Maşallah zevkle izledim ,pilotaj çok iyi. Stock ile dolu gtı arasında dağ kadar fark var ,siz dolu GTI ile 2.35leri rahat zorlarsınız![]()
Teşekkürler herkese
Frene çok abanmadım, limit fren gitsem 2.39 belki de 2.38lere inecektir. Standart GTI için tatminkar süreler bence
Yağ sıcaklığı 125lerde idi, 2 turun sonunda 2 tur da soğutma attım
Özgür abi al arabanı gel ne zaman istersen, vagcom işini hallederiz![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
İlk gördğümde face de paylaştım. Çok başarılı tebrik ederim.
kardeşim maşallah
Çizgilerde problem var biraz. Sanırım biraz ürkek kullanıyorsunuz... Biraz daha alıştırma yaparsanız nispeten daha iyi olur. Bu pilotajla mükemmel olanız mümkün değil ama en azından biraz daha hızlanırsınız gibime geliyor. Birde neden polo GTİ? Daha iyi bir seçenek tercih etmelisiniz... Başarılarınızın devamını dilerim...
Kimse saldırmasın şaka yaptımMaşallah kardeşim aracına da müthiş pilotajınada... Mükemmel
![]()
şu gti ın sadece esp si kapatılabilse 3 5 sn fark eder, viraj çıkışlarında hızlanırken tutuyor aracı
valla tebrık ederım tereyag gıbı gırıp cıkıyorsun cok basarılı bır sure
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-