Maaşallah diyorum vtec2 de guru konumunda artık gözümde. debriyaj su koyu vermeseydi briaz daha yaklaşırdın birde yeni beyin ve yeni ayarla daha tatlı olacak gibi.
Başarıların devamını dilerim![]()
Maaşallah diyorum vtec2 de guru konumunda artık gözümde. debriyaj su koyu vermeseydi briaz daha yaklaşırdın birde yeni beyin ve yeni ayarla daha tatlı olacak gibi.
Başarıların devamını dilerim![]()
buda başka bır vıdeo ama gızlılık ayarları acık olmayabılır emın değilim arkadaş çekmiş
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
yusuf abi sen de ve 2 3 kisi daha olmasanız vtec2ler turşu bilinecek , japonyadan vtec2 elçiliği falan vermeleri lazim bence bu kadar tanıtıma![]()
önlarde saclar var ahmet , bu zaten ön denemeydi daha yapılacak işim cok ilk önce standalone ecuya geçiyorum şu an ne afr nede avansta hiçbir ayar yok sadece devir dönüyo ama bellı bı yerden sonra boşa dönüyo , kelebeğin büyümesi şart üstlerde kelebek yetersiz kalıyo, kapakla alakalı kafamda birşey daha var ama onun işe yarayıp yaramayacagından şu anda cok emın değilim deneycem verımlı olursa paylaşırım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
maşallah araçlara yusuf abi sen bu işi biliyorsun bi vtec 2 böyle gittini bilseydim hiç satmazdim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)