levent Nickli Üyeden Alıntı Ben çekmiştim Serkan abinin dediği gibi. Bence o günün en güzel sahnelerinden birisi idi Tsk. Ellne saglik cekim gayet guzel ve basarili ama duyduguma gore sende baska videolarimda varmis youtube eklersen paylasarim.
JG CUPRA 100/200 6,4sn
TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı inan ın arkasından neyle gelmeye calışıcan merak etttim doğrusu dört çeker felan dinlemiyor inan kardeşim... virajlarda zor da.. artık düzlüklerde çekmeye çalışırız
ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı doğrusu dört çeker felan dinlemiyor inan kardeşim... virajlarda zor da.. artık düzlüklerde çekmeye çalışırız ben virajdada düzdede çekerim istersen senide bi çekiyim bi akşam rodajın bittiyse abi hahahahahahhaa
Mustafa GüNeŞ BZ S3UPERMAN
güzel bir enstantane olmuş maşallah cupraya
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1 agustosda pist var,guzel bir olucak gibi. Katilmani tavsiye ederim...
34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı ben virajdada düzdede çekerim istersen senide bi çekiyim bi akşam rodajın bittiyse abi hahahahahahhaa Sen ancak beni arkadan çekebilşrsin sana torpil yok aracı biraz az kullanıyorum onun için rodaj biraz uzun sürdü...gerçi sana 1.5 barda ytr muhahah
ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Sen ancak beni arkadan çekebilşrsin sana torpil yok aracı biraz az kullanıyorum onun için rodaj biraz uzun sürdü...gerçi sana 1.5 barda ytr muhahah yaaa bak büyük konuşma derim bu arada ben de 1.6 basıyorum zaten aradaki fark ne?? abi söylede nezaman çıkacağını arabayı kıstırıyim adaletsiz olmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları