bEYLER Gebzede drag organizasyonu var pazar davetlisiniz. GUN , ER , TC Tolga , İEs Turbo Haluk herkes davetlidir. Pazar öğleden sonra. Ben elçiyim kızmayın mesajı yazdım diye.
Printable View
bEYLER Gebzede drag organizasyonu var pazar davetlisiniz. GUN , ER , TC Tolga , İEs Turbo Haluk herkes davetlidir. Pazar öğleden sonra. Ben elçiyim kızmayın mesajı yazdım diye.
bi işim olmassa izliyici olarak gelebilirm ama drag yapmam ben arabamla,
kıyamam kuzuya ;)
2 kısı mıkı kısı anlamam ben 110 kıloyum ,denemedekılerın hıcbırı benım kadar agır deıller:D ,kıt car konusuna gelınce halı felan soken yok... sende stepnenı felan sok 18 ultra haff jant al vs ;)
bu deneme konuları harbıden sınır bozmaya basladı ben fıtıl olmaya basladım... gectıgım adam gecmedı dıyo felan,
nokta olarak soyle dıyım: bundan sonrakı en ufak denemede denedıgım adama mın 3 boy atmazsam EDS ıle bahcesehır tem tayfasından bu ısı bırakırım...
saygılar
arabanın sahibi senmisin sen kullanma ozaman hem daha hafif bizden mustafa?? bi 110 kg tutturmuşsun gidiyosun 200kg var aramızda type r la o ne olacak ??bu arada 3 boy atarsan bükemediğin eli öpeceksin her zaman eyvallah deriz ama 3 boy atmazsan sana o zaman sorarım ben :D
sızın denemelerde guzel oluyo...haftaya action ayarlayın:D:D
benide cagırın bende gelicem Hulk la
Varmı bu gece bişiiii
at sahıbıne gore kısner dıye bı laf var,benım kadar ıyı suremıyor mustafa,emınse surecegınden zaten kendısı kullanır degılmı? :D typer baska arabalar gıbı deıldır en ufak gec ve ya erken vıtes atısında dezavantaj yasarsın ;) typerla 200 kılo var aranızda ama sen stok olarak 25 hp daha fazlasın hatta 227 hp cıktın 100den fasla torkun var :D 3 boy atarım dıyosam vardır bı hıkmetı :)
bu denemeyle ilgili bide video görürsek çok güzel olur. :icon_tup:
Tufan ciger:)
Masallah cok cigerli olmus araba, senin gibi.
Ben o ilk denemeden sonra bir turlu yurutemedim arabayi. Once debriyaji yedi sonra basinci kesti araba, zaman olmadi halletmeye...
Haftaya 1600 cc hacimli araçlar bekliyorum. 306 larla ayrıca deneyeceğiz filtre faydalımı faydasızmı :evil::evil::evil::evil:
sıze su kermıtı ayarlıyorum bu haftasonuna ben ankaradayım benım yerıme o gelecek :)
http://img246.imageshack.us/img246/9954/grnt022lz8.jpg
eğer haberleşirsek bizde geliriz vts ile..
noluyor bir roller moller. bizi davet eden yok galiba :hmmm:
Heh şimdi gelen kadro belli zaten. ER seni yazmama gerenk yok. STP dün msnden kermit falan diyor dedim ne kermiti. Gelsin gelsin pro stock dimi bu makine :) :) .
roll gunu bellimi acaba
Büyük bir ihtimal cumartesi gecesi olur.
oyoyy eglence var galıba:)
Ozi gelirmisin kardeşim sende.
306 gti ile vti deneseniz 1 de tam olacak beklioruzz
bende geliyom ins...:D cuma gece ordayım ALLAH izin verirse....
Edo burdan tesası kopartmayalım.
kermıt ıste resımdekı sahsıyet del sol hanı :D sız denerken o arkadan basar canım sorun olmaz :D
http://img246.imageshack.us/img246/9954/grnt022lz8.jpg
gusseeeeeel :D
Erdoğan sünnet düğünü ise ne yapcan :)
erdoganın dugunu zaten bu arada edo erdem oluyo :D
Erdem memnun oldum tanıştığımıza.Adım Tayfun
şimdi gördüüme göre erel abiyi 207 rc tolga abi erel abiyi 207 rc de tolga abiyi tokatlamış doğrumuyum ? :D:D:D
kapışmalar gusel fakat video ceken arkadasın tamam tmam cok yaklaşmaa böyle kal filan demesi cok komik:D
birdeee saki ER plaklı gti stock deilse stock olan byaa iyi gidio