cancanlılar var halen ama orjinalleri takıcam![]()
cancanlılar var halen ama orjinalleri takıcam![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
zaten rolingte bisınır yok heralde drag gibi felan heee ayrıca kit car gibi koltuklar dahil komple yer halısına kadar benim arabayıda söksem ne olur acaba ????c.tesi akşama hazırla EDS Yİ HFA YA 1 SANA 2 İKİNİZDE GELİN
JAPON BALIKLARI
HERKES 2 KİŞİ OLACAK AMA ŞART BU BU HAFTA
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
bEYLER Gebzede drag organizasyonu var pazar davetlisiniz. GUN , ER , TC Tolga , İEs Turbo Haluk herkes davetlidir. Pazar öğleden sonra. Ben elçiyim kızmayın mesajı yazdım diye.
bi işim olmassa izliyici olarak gelebilirm ama drag yapmam ben arabamla,
kıyamam kuzuya![]()
2 kısı mıkı kısı anlamam ben 110 kıloyum ,denemedekılerın hıcbırı benım kadar agır deıller,kıt car konusuna gelınce halı felan soken yok... sende stepnenı felan sok 18 ultra haff jant al vs
bu deneme konuları harbıden sınır bozmaya basladı ben fıtıl olmaya basladım... gectıgım adam gecmedı dıyo felan,
nokta olarak soyle dıyım: bundan sonrakı en ufak denemede denedıgım adama mın 3 boy atmazsam EDS ıle bahcesehır tem tayfasından bu ısı bırakırım...
saygılar
benide cagırın bende gelicem Hulk la
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
at sahıbıne gore kısner dıye bı laf var,benım kadar ıyı suremıyor mustafa,emınse surecegınden zaten kendısı kullanır degılmı?typer baska arabalar gıbı deıldır en ufak gec ve ya erken vıtes atısında dezavantaj yasarsın
typerla 200 kılo var aranızda ama sen stok olarak 25 hp daha fazlasın hatta 227 hp cıktın 100den fasla torkun var
3 boy atarım dıyosam vardır bı hıkmetı
![]()
bu denemeyle ilgili bide video görürsek çok güzel olur.![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Tufan ciger![]()
Masallah cok cigerli olmus araba, senin gibi.
Ben o ilk denemeden sonra bir turlu yurutemedim arabayi. Once debriyaji yedi sonra basinci kesti araba, zaman olmadi halletmeye...
Haftaya 1600 cc hacimli araçlar bekliyorum. 306 larla ayrıca deneyeceğiz filtre faydalımı faydasızmı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)