Çorluda güzel bir gece geçirdik. Güzel denemeler oldu araçlara maşallah.
SS F7R :
sökük
Cai
Egzos
ZY 206 RC :
sökük
AEM Cai
17/77 kısa
magic performance yazılım
önlerde teneke
60-200kmh roll
https://www.facebook.com/photo.php?v...=video_comment
Çorluda güzel bir gece geçirdik. Güzel denemeler oldu araçlara maşallah.
SS F7R :
sökük
Cai
Egzos
ZY 206 RC :
sökük
AEM Cai
17/77 kısa
önlerde teneke
60-200kmh roll
https://www.facebook.com/photo.php?v...=video_comment
maşşallah araçlara)
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Maşallah her iki araca
bunlarda benim kameradan
https://www.facebook.com/photo.php?v...comment_tagged
208 GTI
bu arada specler yanlış
Arka koltuklar sökük
Orjinal Egzoz
AEM Cai
17/77 kısa
önlerde teneke
![]()
208 GTI
zaten devrini ayarla korna yap dedim hiç benim devrimde denemedik. 70 kmh dı göstergemaltlara çekmedim hiç.. kazasız belasız maşallah diyelim..
208 GTI
stok bi rc bulup denemen gerek videoya bakarak bişey diyemem hem o araçta bas ses sistemi falan bir sürü yük vardı![]()
208 GTI
Kısmet
Güzel geceydi şu uzun şanzımandan kurtulup orjinal f7r şanzımanla tekrar bir deneme daha çekişmeli olabilir bir üst vitese (3)e geçince araç resmen duraksıyor doldurana kadar zaten 206 öne geçmiş oluyor 3. vitesin sonundada (190) roll genelde bitiyor araçlardan dolayısadece 1 vites değiştiriyor deneme boyunca f7r
bu şanzımanla yazılım olayına girilirse f7r da 8000 d/d falan dönersek sanırım tek vitesle bitiririz roll olayını
![]()
f7r yinede güzel yürümüş maşallah.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Erbin ve okan 2 side sewdigim iyi anlastigim arkadaslarim(okan araba muhabeti haric) masallah zewkli bi deneme.
Okan bu arabayi aldigi gun denedigimizde 5 boy attim ona 2 saat sonra bulussalim dedi ve bulustugumuzda kafa burundukup uzun sanzimaniyla guzel is
Fakat bu vidyolardanda gordugum rc nin 3000 d de bastigi 182rs le normal sartlarda yurumesi cok zor ki bunuda biliyoruz.
Her 2 aracada naZar degmesin(rc en az 6 boy almis ellerinize saglik)
İnstagram:
guven_arabacioglu
bu tekirdağ tarafı hep bölemi 2.kornada oturmalar tüneller sağlıklı bi deneme göremiyorum videolardaama bu f7r a sağlam dokunuş yapıldığı belli
206gti ile 3ayrı f7r ile denemiştim rc nin attığı farktan fazlası olmuştu
![]()
Sen UG 206 ile cok deisik arabalari gectin kimse stock olduguna inanmadi biz haric.niye cunku ZZ 206 da aynilarini yasadim.bendede F7R wardi 2 hafta once sattim.Zz 206 olsun Td f7r olsun cok yakin arkadaslarima sattim.UG 206 yi alabilyosan sende istedigin zaman istedigin saate zz 206 ve 3 farkli f7r getiricem sonrada abinin dukkanina giderz dedigim speclerden fazlasi cikarsa uzerime 3 tane araba war cekerim dukkanin onune giderm(atar olarak algilama maksat muhabet
)
İnstagram:
guven_arabacioglu
okan yalnız böyle bi erken basma şekli yok hahahha o ilk video nedir öyle
maşallah araçlara
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Haberimiz olsaydı bizde eşlik ederdik.Araçlara maşallah
Rc de sadece arka koltuklar sokuk. F7r surucu koltugu haric komple sokuk diye biliyorum?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
maşallah araçlara rüzgarlı olmuş![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)