iki aracada maşallah :) güzel ve zevk li bir denemeler oldu bende oradaydım sus çok güzel gidiyordu allah nazarlardan saklasın MAŞALLAH :)
Printable View
iki aracada maşallah :) güzel ve zevk li bir denemeler oldu bende oradaydım sus çok güzel gidiyordu allah nazarlardan saklasın MAŞALLAH :)
Teşekkürler arkadaşlar herkese :)
Burdan da maşallah mehmet araban çok güzel yürüyor ...
İki aracada maşallah sus sk2 çok iiyi işler çıkarmış
Bu arada özellikle opel sahibi arkadas çok güzel yürümüşsün kazasız belasız inş
maaşallah.
Maşallah mehmet araban çok güzel olmuş dahada iyi olucağını düşünüyorum kesene bereket emeği geçenlerinde eline sağlık
abi videolar silinmiş
videolar yok :p ' tüm konuyu okuyun '
maşallah mehmet,şansın yaver gitsin inşallah.Zımba gibi olmuş,kazasız belasız :)
şimdi yazıcam belki yanlış anlaşılıcak ama turbo arabayla atmo olarak aynı gidiyo (devir tuttu diyelim) hadi olsun yarım boy gerisinde'belki kafaburun' herneyse iki aracada maşallah ama yenigelin SUS'a ayrı maşallah.
her iki araca da maşallah
Sus2k&Devo GSI - YouTube
Bi video daha geldi :)
arac ıcınden yanyanasınızdır sımdı
Abi dun hatırlarsan daha artı olarak yapıcagımız seylerı yapmadıgım ıcın soylenıyordu mıllet :) bu arabada daha artı olarak yapılcak cok sey var dun ıcın bu kadarını yeterlı olacagını zaten soluyordum kı dedığım gobo cıktı canlı sahıtlerdensın :)
Kafa burun dıye bısey yok tamam mutevazıyızde o kadarda değil
Eyvallah sağolasın abi :)
Devran a evet tebrıkler bunca uğraştı ettı gayette guzel koşturuyor her meydana cıkıyor tebrıkler :)
Hatırlıyorum o yüzden dahada iyi olucak inşallah dün akşam çok güzeldi bi dahaki denemelerede gelicez inşallah herşey için teşekkürler
Herkez konuda sanirim bi eksin yok?
araç içi çekimlerin daha sağlıklı olduğunu düşünenler yanılıyor
araç içi normal bir kamera ile yandaki aracı çekersen evet sağlıklı
ama artık herkeste gopro var ve wide angle çekim yapıyor tamamen açıyı yanıltıyor
çünkü herkes go pro yu kendi camına koyup çapraz açı çekiyor
tam olarak aracın yanını çekse asıl net o zaman belli olur
benim tel de de video var baya net onuda eklicem yarına
SUS u 2 saatte söktüğümüz kadarı bu
daha detaylı bi soyma işleminden ve doğru lastik seçiminden sonra 2 boyu daha gelir arabayı hiç ellemeden
camera iphone 4s in camreasi vantusla sofor camina yapismitilmis bi camera yaniltma amaci ile koyulmadi.. sokulecek bir koltukta bende var ve 90-100 km arasi basilmis halini bende merak ediyorum simdilik durum bu
bide sokuk takik olayini esitleme durumu oluyoya o sokuk denemem o takili denerim gib.. yakitli yakitsiz olayida esitlik oluyomu 97 oktanla basilsa sonuc daha net olmazmi (sadece bi oneri)
Ee yani ?
Bu kadr cok yazmissiniz amaciniz cok belli olmus:)
Bak devran abi altta yazmis sartlardan nie bahsetmiosunuz yakit, agirlik felan bunlar unutulcak seyler deil dimi?
Mehmet videoyu kaldirmis zaten sartlar esit olmadigi icin siz neden bole bi post yazma geregi duydunuz anlamadim
sartlar esıt olcak modelıyse ıkı tarafta sokebıldıgını soksun, sıfırdan 400 m dıksınler arabaları :)
Alayınıza giderrr
Ben yatar :)
Ne kadar saçma muhabbetler
Ben içten çekimlerde hep S2K yı 1 - 1.5 boy önde görüyorum
Dışardan çekimlerde en son konan videodada öyle bir fark var
Alttan basılanlarda S2K daha fazla geçiyor
Aksinide söylemiyorki kimse
Ayrıca kimse kimsenin setupı hakkında bişi diyemez isteyen söker isteyen yakıt yapar NA araç ile turbo araç deniyorsunuz
Athem nickli arkadaş devran da turboyu söksün gelsin ozaman derler adama
Bu iki araç elinden ne geliyorsa yapar çıkar dener devranda basınç açsın az bişi
Her iki aracada masallah guzel cekisme olmus yanliz benim merak ettigim bisey var sus icin arkadaslar daha yeni cikti ilk rolu falan demiste yapilali baya olmadimi zaten? setup felanmi degisti yoksa kil tuy incik boncuk tamamlanmamis isimi vardi? Hayran oldugum bi arac merak ettigimden soruyorum.
ikinizede tebrikler beyler :)
devranın arabası maşşaalh mehmetede keza öyle ayrıca devran 1 bar basar onu bunu yapar kimseyi ilgiledirmez keza mehmette yakıt koyar onubunu yapar kimse karışamaz kesinlikle Esit sartlarda olamazlar yazmayın suraya eşit meşit lütfen!
zaten Yokuş lar esit hava durumlarıda esit aynı sartlar altında yarışıyor devran 1 basar sa kime ne kimi ne ilgilendirir bırakın esit sartlarda gidelim triplerini lütfen
Yeniden ikisinede Tebrikler
yanlış anladın mehmet hani devir tutmadı gibi bahane uretılıyo ya ona istinaden yazdım kafa burun dalgasını..yoksa typer videolarından kafa burun tabirini iyi biliyoruz :D
Mehmet yakıt koyar ayarı yapar da Devran yakıt koyarsa ayarını nasıl yapacak. Ayarını yapabiliyor olsaydı bu zamana kadar Devran her denemede yakıt koyardı bence..
Ağırlıklara gelirsekte astra toplu haldeyken S2000in sökülü halinden daha hafiftir ki devranın araba da bir koltuk dışında sökülü diye biliyorum ki yolcu koltuğu astrada 25 kg falan gelir heralde.
Amacımız ne pekı sence, sahılde gezıntıye cıkar gıbımı gelcektık :)
Ben sartlar esıt olmadığı ıcın falan kaldırmadım sadece tartışma cıkmasın dıye kaldırdım..O kadar farka kafa burun yazılınca komık oluyor.
Eskı halınde sıkıntılar yasamıstık sonra sandık motor ıle devam ettık bıraz o esnadada bu motorumuz yapıldı ondan dolayı daha yeni attık bu motoru üstüne :)
Bu arada bırı eşitlik demiş :) aynı marka aynı setup arabamı denıyoruz ne eşitliği??
Yiğit Y. Hadi bro sen lazızmsın ahahah :))
http://i1125.photobucket.com/albums/...t/3cf3626f.jpg
@miniks
Ortada sorun yok zaten bahane felanda soz konusu deil
7 inci sayfaya geldi konu herkz masallah deyip gecti ordan bi arkadas cikmis sus dha cok gecebilir manasinda post atmis bnde ona cevap verdim
Tamamen farkli setupta araclar sartlarin esit olmasi bile soz konusu deildir
Astra turbosunu soksun s2k yakit koymasin arabayi sokmesin felan konu uzar gider
Biz zaten bahane uretcek olsak denemeye bile gelinmezdi
O arkadas ole bii yorum atti die cevap verme gereksimi duydum
:D genç arkadaşlar var bu fotoğraf ders niteliğinde bir typer ne kadar sökülebilir :D
cuma gecesi sus herkesi geçti.gözlerimlede gördüm şahidim :)
bir sonraki bölümde ki mehmet evlendi ben dedim bırakır belki ama adamın kanında var.
yine çıkar adamın geçme geçilmekle ilgisi yok uçakla roll yapmış adamdır.
ben bıraktım bu işleri askerdeyken 15 ay düşündümde izleyici olmak gibisi yokmuş :)
maşallah aracına.
Ben genelde gopro ile cekiliyo dedim
Sen ole cekmissin demedim
Hele hele ne senin nede kimsenin bunu bilincli olarak insanlari yaniltmak icin koydugunu solemedim
Sadece wide angle lar yaniltiyo dedim
mesajim sana degil distan kameranin icten kameraya kiyasla yaniltici oldugunu soyleyenlereydi ki onlara da senin insanlari yaniltmaya calistigini soylemedim
Sokuk takik olayina gelince bence zaten bu konuda esit oluncak diye bi kural yoktur
Her deneme olayinda da solerim. Bence sok koltugunu hatta elinden geliosa fazlasini sok yakitta koy.
sen 97 koydun diye rakibin de onu koymak zorunda olmamali.
Yarisa geliyosan elindekinin en iyisini getirmen lazim
Bence sen arabayi sok koyuyosan yakitta koy bidaha oyle deneyin
??
Ben ne yazmisim ki? Benim mesajim devran a bile degildi sen neden bahsediyosun?
Belliki okudugunu anlamamissin devran bana cevap yazinca ona yazdigimi dusunup yersiz bi mesaj yazmissin
Ne amacim olabilir sence? Zaten mehmet denediklerinde gecti. Hani kafa kafaya bitse myada mehmet gecilse bole yorumlamani anlicam da adamlar denemis ve bidaha daha duzgun bir ortamda deneme karari almislar. Ne amacim olucak...
@TURBO S2K
Suan zaten olay gecme gecilme mevzusu deilki
Durduk yere arac ici cekimler saglikli oomuo demissinz yaniltici olablir demissiniz bnde ona istinaden yazdim hani dmek istiosunz ki sus daha cok gecer felan ben bole anladim ilk okuyunca
Zaten bu konulari konuşmak bile mantiksiz cunku sartlar felan esit deil