yaw benim anlamadığım atmosferik araba ile turbo araba deniyor sen hala onda yakıt var sokuk vs şartların eşit olmadığından bahsediyorsun dışardan komik gözüküyor haberiniz olsun :)
Printable View
Valla aksam garajdan direk cikarip geldim mehmet cok ugrasti xok guzel oldu masallah eksiklerim vardi yine ciktim gecti tebrik ettim biri atmosferik 2.0 digeri 2.0turbo bosveri tartismayi deneyen araclara masallah
Atmosferik ligi yapalım bi akşam uyarsa millet :)
yanlış okumuşsun
sus kamera ile nasıl daha çok geçsin kamera hp mi ekliyo
ben sadece gopro gibi wide angle çekimler yanıltıcı oluyor dedim
yani aradaki farkı reel göstermeyebiliyor dedim hepsi buydu
dışardan çekilen görüntüde hata olmaz tam yanından geçerken
yada araç içi olucaksa da direk diğer aracı çekmeli yani yana dönük olmalı çapraz açı olmamalı
şartlar eşit değil diye bişey olmaz
şartlar eşit olmak zorunda değildir
şartlar eşit olucaksa alalım arabaları fabrikasyon deneme yapalım
atmosferik araba ile turbo araba deniyo
yakın koyabilen koyar, basınç açabilen açar, fazla sökebilen söker
yarışa arabanın en iyi yürür halini getirmek zorundasın yoksa bunu bahane edemezsin
devran bahane etti demiyorum yanlış anlam çıkarılmasın gene.
o denemede devran 3 te bastı ise anlaşmazlıktan olmuştur, birdahakine önceden konuşulur anlaşılır
ama onda yakıt var bende yok, bende koltuk var ekstradan sökmedim vs vs demek yakışmaz
iki araba gaaayet eşit, kafa burun gidebilecek potansiyeldeler
eşit değil demek 300hp araba ile 700hp arabayı denemek demektir
ister turbo ister sc ister elektrikli olsun, bu sürücüyü ve koşturduğu arabayı ilgilendirir. rakibi değil
Yazdiklarinda hem fikiriz siknti yok
Ben sadece o kamera olayina takildim olay bu baska konularda sorun yok
Zaten suruculer anlasti olaylar belli bidahakine dha saglikli bahanesiz denemeler olur
Ee bana nie alinti yapma geregi duydun ki ben yada baskalari senin yazdignla alakasiz bisemi yazdi?
Bizde biliyoruz iki aracinda baya basarili olduğunu herkez gibi tebrikte ettik
Araç eski günlerine gçre şuanda çok çok iyi maşallah cumartesi paşaoğlundaydı umarım bir sorun yoktur
Milletin DBN ile araba yarıştırdığını gördük bunlar çıkıp gazlıyolar işte ölçseler belki aynı dereceyi yapacaklar:)
İkisinide maşallah,kamera açısı ,görünüşü,vs.gereksiz uzamış...
Beyler şu biri atmosferik biri turbo geyiğini bırakın komik oluyo. O zaman hondalar kendi içerisinde denesin başka arabalar ile denemesin turbo arabaları da turbo büyüklüklerine göre sınırlayalım 14T ler 15G ler ile 16T ler 19T lerle 2861 lerle falan denesin. Hatta hondalarıda kendi içerisinde sıkıştırma oranlarına göre oranlayıp denemeye çıkaralım bi daha da böyle muhabbet geçmesin. İki araba yanyana geldiği zaman bu geyiği bırakın allah aşkına. Teknik olarak neyin ne olduğu belli. WTCC yarışlarında kimse kimseye sen turbosun sen değilsin demiyor.
sus un sesi hala kulaklarımda.maşallah
maşallah araclara cok güzel denemelerdei.SUS çok yi ya allah kaza bela vermesin.
GSI ımızada maşallah herzamanki gibi formundan bişey kaybetmiyor.
maşallah araçlara :) zımba gibiler.