Amacımız ne pekı sence, sahılde gezıntıye cıkar gıbımı gelcektık
Ben sartlar esıt olmadığı ıcın falan kaldırmadım sadece tartışma cıkmasın dıye kaldırdım..O kadar farka kafa burun yazılınca komık oluyor.
Eskı halınde sıkıntılar yasamıstık sonra sandık motor ıle devam ettık bıraz o esnadada bu motorumuz yapıldı ondan dolayı daha yeni attık bu motoru üstüne
Bu arada bırı eşitlik demişaynı marka aynı setup arabamı denıyoruz ne eşitliği??
Yiğit Y. Hadi bro sen lazızmsın ahahah)
![]()
@miniks
Ortada sorun yok zaten bahane felanda soz konusu deil
7 inci sayfaya geldi konu herkz masallah deyip gecti ordan bi arkadas cikmis sus dha cok gecebilir manasinda post atmis bnde ona cevap verdim
Tamamen farkli setupta araclar sartlarin esit olmasi bile soz konusu deildir
Astra turbosunu soksun s2k yakit koymasin arabayi sokmesin felan konu uzar gider
Biz zaten bahane uretcek olsak denemeye bile gelinmezdi
O arkadas ole bii yorum atti die cevap verme gereksimi duydum
genç arkadaşlar var bu fotoğraf ders niteliğinde bir typer ne kadar sökülebilir
cuma gecesi sus herkesi geçti.gözlerimlede gördüm şahidim
bir sonraki bölümde ki mehmet evlendi ben dedim bırakır belki ama adamın kanında var.
yine çıkar adamın geçme geçilmekle ilgisi yok uçakla roll yapmış adamdır.
ben bıraktım bu işleri askerdeyken 15 ay düşündümde izleyici olmak gibisi yokmuş
maşallah aracına.
Ben genelde gopro ile cekiliyo dedim
Sen ole cekmissin demedim
Hele hele ne senin nede kimsenin bunu bilincli olarak insanlari yaniltmak icin koydugunu solemedim
Sadece wide angle lar yaniltiyo dedim
mesajim sana degil distan kameranin icten kameraya kiyasla yaniltici oldugunu soyleyenlereydi ki onlara da senin insanlari yaniltmaya calistigini soylemedim
Sokuk takik olayina gelince bence zaten bu konuda esit oluncak diye bi kural yoktur
Her deneme olayinda da solerim. Bence sok koltugunu hatta elinden geliosa fazlasini sok yakitta koy.
sen 97 koydun diye rakibin de onu koymak zorunda olmamali.
Yarisa geliyosan elindekinin en iyisini getirmen lazim
Bence sen arabayi sok koyuyosan yakitta koy bidaha oyle deneyin
??
Ben ne yazmisim ki? Benim mesajim devran a bile degildi sen neden bahsediyosun?
Belliki okudugunu anlamamissin devran bana cevap yazinca ona yazdigimi dusunup yersiz bi mesaj yazmissin
Ne amacim olabilir sence? Zaten mehmet denediklerinde gecti. Hani kafa kafaya bitse myada mehmet gecilse bole yorumlamani anlicam da adamlar denemis ve bidaha daha duzgun bir ortamda deneme karari almislar. Ne amacim olucak...
BATIKAN
@TURBO S2K
Suan zaten olay gecme gecilme mevzusu deilki
Durduk yere arac ici cekimler saglikli oomuo demissinz yaniltici olablir demissiniz bnde ona istinaden yazdim hani dmek istiosunz ki sus daha cok gecer felan ben bole anladim ilk okuyunca
Zaten bu konulari konuşmak bile mantiksiz cunku sartlar felan esit deil
Valla aksam garajdan direk cikarip geldim mehmet cok ugrasti xok guzel oldu masallah eksiklerim vardi yine ciktim gecti tebrik ettim biri atmosferik 2.0 digeri 2.0turbo bosveri tartismayi deneyen araclara masallah
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
yanlış okumuşsun
sus kamera ile nasıl daha çok geçsin kamera hp mi ekliyo
ben sadece gopro gibi wide angle çekimler yanıltıcı oluyor dedim
yani aradaki farkı reel göstermeyebiliyor dedim hepsi buydu
dışardan çekilen görüntüde hata olmaz tam yanından geçerken
yada araç içi olucaksa da direk diğer aracı çekmeli yani yana dönük olmalı çapraz açı olmamalı
şartlar eşit değil diye bişey olmaz
şartlar eşit olmak zorunda değildir
şartlar eşit olucaksa alalım arabaları fabrikasyon deneme yapalım
atmosferik araba ile turbo araba deniyo
yakın koyabilen koyar, basınç açabilen açar, fazla sökebilen söker
yarışa arabanın en iyi yürür halini getirmek zorundasın yoksa bunu bahane edemezsin
devran bahane etti demiyorum yanlış anlam çıkarılmasın gene.
o denemede devran 3 te bastı ise anlaşmazlıktan olmuştur, birdahakine önceden konuşulur anlaşılır
ama onda yakıt var bende yok, bende koltuk var ekstradan sökmedim vs vs demek yakışmaz
iki araba gaaayet eşit, kafa burun gidebilecek potansiyeldeler
eşit değil demek 300hp araba ile 700hp arabayı denemek demektir
ister turbo ister sc ister elektrikli olsun, bu sürücüyü ve koşturduğu arabayı ilgilendirir. rakibi değil
BATIKAN
Yazdiklarinda hem fikiriz siknti yok
Ben sadece o kamera olayina takildim olay bu baska konularda sorun yok
Zaten suruculer anlasti olaylar belli bidahakine dha saglikli bahanesiz denemeler olur
Ee bana nie alinti yapma geregi duydun ki ben yada baskalari senin yazdignla alakasiz bisemi yazdi?
Bizde biliyoruz iki aracinda baya basarili olduğunu herkez gibi tebrikte ettik
Araç eski günlerine gçre şuanda çok çok iyi maşallah cumartesi paşaoğlundaydı umarım bir sorun yoktur
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Milletin DBN ile araba yarıştırdığını gördük bunlar çıkıp gazlıyolar işte ölçseler belki aynı dereceyi yapacaklar
İkisinide maşallah,kamera açısı ,görünüşü,vs.gereksiz uzamış...
Beyler şu biri atmosferik biri turbo geyiğini bırakın komik oluyo. O zaman hondalar kendi içerisinde denesin başka arabalar ile denemesin turbo arabaları da turbo büyüklüklerine göre sınırlayalım 14T ler 15G ler ile 16T ler 19T lerle 2861 lerle falan denesin. Hatta hondalarıda kendi içerisinde sıkıştırma oranlarına göre oranlayıp denemeye çıkaralım bi daha da böyle muhabbet geçmesin. İki araba yanyana geldiği zaman bu geyiği bırakın allah aşkına. Teknik olarak neyin ne olduğu belli. WTCC yarışlarında kimse kimseye sen turbosun sen değilsin demiyor.
IN BOOST WE TRUST
maşallah araclara cok güzel denemelerdei.SUS çok yi ya allah kaza bela vermesin.
GSI ımızada maşallah herzamanki gibi formundan bişey kaybetmiyor.
maşallah araçlarazımba gibiler.
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)