Ben bravaya yapmıştım 70 lik pvc den mini boxer gibiydi![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
zamanında proje arabasını gelıstırırken pımastan cooler boruları yapmıstık 1 bar basıyodu kacırmadan
![]()
kaçlık pimaş kullanıyosunuz ben abartmışım galibabide pimaş olduğu belli olmasın diye ne yapmak lazım utanıom kaputu açmaya
![]()
![]()
Bende yapmıştım pimaş ile kitsonrada yapı marketinden ısı yalıtım almıştım kalın sünger onunlada sarmıştım görüntü vs çok güzeldi çokda güzel sesi vardı hatta bir ara sökmüştüm o ses gidince hemen geri takmıştım
Folyo ile kaplandı, daha sonrada kalın sünger ile yapmıştım görüntüsü çok iyi olmuştu + ısınmıyordu
Filtre Simota = 25 TL + 5 TL pvc + 5 İzalasyon + JSV Çeviri 15 TL = 50 TL
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Konuyu açan arkadaş kesin pimaş boru uygulaması yapacak ama araştırma yapıyo rezilmi olurum yapan varmı hesabı ah ahh
bende rs e yapmıştım
Bu arada bilgisi olan arkadaşlardan bişey öğrenmek istiyorum. 1.4is boğaz kelebeği üzeri için kaçlık pimaş kullanmamız lazım?Ayrıca komple boru için kaçlık tavsiye edersiniz.?Cevapları acilen bekliyoruz. teşekkürler.
IuIkIgI
Bende tempra 2.0 8v aracıma yapmıştım edirneden bir kardeşim orjinal kutuyu istedi muayeneden geçmiyor diye bir düz bir dirsek pimaşı aldım bağlantı yerlerini silikonlayıp alüminyum folyo ile kaplayıp taktım spor filtreyi iyi oluyor iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)