yav bi bulamadimki fhe bi typer giderini goruyum konu acicam en sonunda :D cvk rs denilenlere gore kprolu typeri 1-2 boy geciyormus.
Bırak şu en hızlı fhe li type r numaralarını. Araban sağlıklı gitmesi gerektiği kadar gidiyor daha fazla değil. Zaten olması gereken de o. Arabanın diğer type r lardan hızlı olması gerek gibi bir kanıya nereden varıosın onu anlayamıyorum. Senin araban efsunlu mu?
21-07-2013, 12:26
M///maniac
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Bırak şu en hızlı fhe li type r numaralarını. Araban sağlıklı gitmesi gerektiği kadar gidiyor daha fazla değil. Zaten olması gereken de o. Arabanın diğer type r lardan hızlı olması gerek gibi bir kanıya nereden varıosın onu anlayamıyorum. Senin araban efsunlu mu?
:icon_tup::icon_tup: ya bazen senin su yorumlarına hastayım baskan içindekiler direk klawyede :D
21-07-2013, 12:35
kelalper
Arabası girmesi gerektiği kadar gidiyor ama arkadaşa yetmiyor anlayamıorum.
21-07-2013, 12:46
elpadre
Alıntı:
Arabası girmesi gerektiği kadar gidiyor ama arkadaşa yetmiyor anlayamıorum.
alper aga ne zaman daga gıdıyourz :D deli su an gökceadada benı beklıyor kite ıcın :D
21-07-2013, 12:47
Tuncay
F-h-e iki arac arasindaki fark en basta pilotaja bakima sonra ustaya gore 2-3 boy fark eder sadece avans ve subop ayarindan bule farkliliklar cikar kprolu her tayyar yurucek diye bi kayide yok
Atmosferikte bazen arti diye yaptigin bircok sey eksi olarak donus yapar orneklerini cokgorduk
21-07-2013, 12:50
elpadre
Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
F-h-e iki arac arasindaki fark en basta pilotaja bakima sonra ustaya gore 2-3 boy fark eder sadece avans ve subop ayarindan bule farkliliklar cikar kprolu her tayyar yurucek diye bi kayide yok
obey sımdı ben allamıyourm yuruyenıde var yurumuyenıde var arkadan gelıp gectıgımde var, 2 3 boy yedıgımde var f/h/e lu olarak :D
21-07-2013, 12:51
Tuncay
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
obey sımdı ben allamıyourm yuruyenıde var yurumuyenıde var arkadan gelıp gectıgımde var, 2 3 boy yedıgımde var f/h/e lu olarak :D
İnanmak basarmanin yarisidir :)
21-07-2013, 12:55
ysn-R
Alıntı:
Driver Nickli Üyeden Alıntı
zamanında öylesine muhabetine basmıştık ama ceco beni çok üste çektiğinden nerdeyse hep kesicide başlıodum roll e :D o yüzden 1 boy kadar geriden başlıodum direk :D öyle gidiyorduk çok denkti yani senin gibi bu arada deneyen typer VTC typer filtre dc headers egzos senle aynı spec ;) dynosuda 227hp yani tahminim sende 225-230hp aralığındasın ve bu çok iyi bence bu speclerde ;) aracın gitmesi gerektiği gibi gidiyor ama kprolu düzgün bir typer la hiç denemene gerek yok ben denedim gerçi benim denediğim YGZ ydi biraz daha fazlaydı specleri ama deliyorlar :D
yav bulamadikki bi fhe typer denesem bi gorsem fark varmi yokmu savas usta kullandi o bile bu araba haddinden fazla gidiyo dedi :D
Alıntı:
ya sen kimsinki bana numara flan yaziyosun istedimi yaparim yazarim yasindan dolayi sana saygim var ama sende biraz uslubunu duzelt burda klavyeden bos konusma.
21-07-2013, 12:59
elpadre
Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
İnanmak basarmanin yarisidir :)
sen yetkılı bı abıye benzıyorusn ama anlıyorsun ınsanın halınden :)
21-07-2013, 13:06
AslanMustafa
İnsanları anlamak zor varsa fhe typer çıksın denesin farkı görsün.
21-07-2013, 13:12
ysn-R
Alıntı:
AslanMustafa Nickli Üyeden Alıntı
İnsanları anlamak zor varsa fhe typer çıksın denesin farkı görsün.
abi ne typermis yav ne arabyamis adam dilinden dusuremedi anlamiyorum araba benm degilmi forumda yazdiklarim benm degilmi ben arabama dunyanin en kotu typerida derim en iyiside derim bu kimseyi alakadar etmezki konunun basindan beri diyorum fhe varsa getirin deneyelim bilmeden gormeden konusuyolar yemin ederim arabadan sogudum nerden actim su konuyu bidaha konuda acmicam vidyoda cekmicem batiyomu noluyo anlamiyorum.
21-07-2013, 13:21
JDM VTİ
alper abi farklılığını koymuş ortaya yine.
yorumuna katılıyorum.
21-07-2013, 13:25
ErT_ThM
Masallah her ıkı aracada
21-07-2013, 14:17
kelalper
Alıntı:
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı
yav bulamadikki bi fhe typer denesem bi gorsem fark varmi yokmu savas usta kullandi o bile bu araba haddinden fazla gidiyo dedi :D
ya sen kimsinki bana numara flan yaziyosun istedimi yaparim yazarim yasindan dolayi sana saygim var ama sende biraz uslubunu duzelt burda klavyeden bos konusma.
Çocuk bana sen mi üslub öğreteceksin. Klavye başından boş konuşma diyecek adam mısın? Bu zamana kadar ağzımı bozmadım üslubumu bozmadım akıllı ol.
21-07-2013, 14:41
ysn-R
Alıntı:
Çocuk bana sen mi üslub öğreteceksin. Klavye başından boş konuşma diyecek adam mısın? Bu zamana kadar ağzımı bozmadım üslubumu bozmadım akıllı ol.
benm aklim basim gayet yerinde yasinin adami ol benm keyiflerimle ugrasicak kadar kuculme ve konuyada daha yazma.
21-07-2013, 14:58
kelalper
Alıntı:
ysn-R Nickli Üyeden Alıntı
benm aklim basim gayet yerinde yasinin adami ol benm keyiflerimle ugrasicak kadar kuculme ve konuyada daha yazma.
Emrin olur paşam. İstersen çıkar masaya koyda okşayalım. Sanarsın 6 okka.
21-07-2013, 15:27
ysn-R
Alıntı:
Alıntı:
Emrin olur paşam. İstersen çıkar masaya koyda okşayalım. Sanarsın 6 okka.
:beuj:......
21-07-2013, 15:42
elpadre
beyler ayıp oluyor mıllete karsı
21-07-2013, 17:13
yasinipek79
Yasin burada maalesef boyle.bir video koydun fikrini soyledin konu 10 sayfa olmus.bahaneler entrikalar yancilar sen kafa gore takil arabani seviyorsun keyfini cikar birdaha video ceksende koyma hic buralara..