Konu type r olunca seveni oldugu kadar sevmeyenide cok..
Printable View
Konu type r olunca seveni oldugu kadar sevmeyenide cok..
hay Allah razi olsun abi cok cok saol.
abi ben sadece dedimki fhe aracima guveniyorm dedim adamlar oyle bi hale getirdiki sanki ben aracima uzay mekigi dedim fhe typer getirin kprolu getirin deneyelim dedim hala bana biton laf soyluyorlar yav ben kime naptim surda konusanlarin bana yazanlarin hic birisini tanimiyorum bile Allah akil fikir versin bidaha konu acmicam zaten ama hala bekliyorum fhe bi typer 4 senedir roll yapiyorum
bugune kadr ne bi iddam oldu ne birisiyle gectim gecildim yaptim.dusuncelerin icin tekrar saol abi.
Yahu okuduğunu anlamayan ne kadar çok insan var. Type r hakkında tek bişey söylemedik dedik ki cvk gitmesi gerektiği kadar gitmemiş dedik. Ysn de yok cvk formunda ama benim arabam çok hızlı ben kprolu egzantrikli type r ı geçen arabayı 2 boy geçiyorum dedi. Eee be oldu sonra cvkyı okan kullanınca cvk nın esasında gerilemediği düzgün kullanılınca ne olduğu vz ninde normalden daha hızlı olmadığı olması gerektiği kadar ortaya çıktı. Kimse type r a bişey demedi yani.
masallah yasinim değişiklik yapmışsın güzel olmuş :)
Gencleri hos gor abisi. Onlarin kani bizimkinden daha hizli kayniyor. Arkadas daha 20 yasinda. Onun bu heyecani cok normal. Zamaninda bende Clio RS varken benden hizlisi yoktu. Arabanin kadranina baktikca ben bu kadranla Ferrariyle bile yururum derdim :) O yaslarda hepimizin tek bir derdi vardi. Bizim arabalarimiz cok ozeldir. Ozel olmak zorundadir. Fabrikadan yilda uretilen 3000 arabanin icinden ozel olarak cikmis dogustan cigerli tek arac olmalidir. En azindan bizim gonlumuzde durum budur :)
Bir de gercekler var tabii...
Bu güncel video degil okanın kullandıgında VZ typer bıraz geride kalıyor cumartesi aksamından video ;)
Maşallah VZ TypeR Ve CVK RS'e
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151685913727707