Astra gtc ye oncelikle masallah .
Ikincil olarak astra coupe da filtresine kadar orjinaldir
Bu hafta enka ya tekrar bekliyoruz bu sefer aksiyon kamerasi ile cekelim zevkli oluyo denemesi :)
Ben atiyim hatta bu sefer videoyu :)
Printable View
Astra gtc ye oncelikle masallah .
Ikincil olarak astra coupe da filtresine kadar orjinaldir
Bu hafta enka ya tekrar bekliyoruz bu sefer aksiyon kamerasi ile cekelim zevkli oluyo denemesi :)
Ben atiyim hatta bu sefer videoyu :)
teşekkürler,,bu arada cevher fikrine katılıyorum ,,bende zaten gitmiyo denilen arabalara karşı bi ilgi var sanırım :) ,,eski aracım bravo hgt lerinde ünü çok kötüydü ama bizim HGT bi başkaydı nedense ,,şimdide astradan çok çok memnunum :)
teşekkürler Ertuğcum form tuttuğumuz görülsün dedim :) eskisi gibi gitmiyo diyollarmış :D
çok sağolun ,,,denediğimiz astra coupe henüz yeni alınmış bir araç çokta temiz bi araba ama eksikleri olabilir ve çözülcektir zamanla illaki ;)
:icon_tup:
:heyoo:
çok teşekkürler,,,benim denemelerin geneli böle aslında :D rakiplerimi tam kıvamında seçiyorum sanırım ;)
inşallah kardeşim teşekkürler ,,,hayırlısı olur inşallah senin içinde :icon_tup:
hahaha :D eyvallah adamım senden hızlı olamayız o konuda :)
teşekkürler evet hızlı gtc örneklerini çoğaltmaya çalışıyoruz :)
rocco ankara arabası ;)
full konsantrasyon :p napim istemsiz öle oluyorum galiba :) teşekkürler Merto
öncelikle tanıştığımıza memnun oldum Semih,,,denedikten sonra çok konuşamadık kusura bakma biraz hengame oldu kalabalık vs...
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,,,mavi bertone de çok güzel maaşallah güzel günlerde kullan,,,
bende egzoz dışında tamamen standartım bujisinden filitresine hepsi orjinal,,,sende kafandakileri tamamladığında tabiki yeniden dener bakarız zaten ;)
Ciğerci astrası yine gerekeni yapmış kardeşim :) tebrik ederim nazar değmesin araçlara. Yeni aracı getiriyim de bi deneyelim müsait zamanda :D
Çekişmeli olmuş rocco ile maşallah araçlara ..
görkem benim M3 olan deneme varmı sende vıdeo cektınmı
maşallah tüm araçlara...gtc alev attıgıyla kalmıyo çokda güzel yürüyo görkem abi :)
Maşallah Görkem,köprü altına kafaburun girdiniz keyif verdi rocco denemeniz :)
maşallah çok keyifli denemeler olmuş.
Maşallah çok güzel denemeler olmuş .
Görkem senin araba stock kaçlıktı acaba ?
Scirocco 4'te gelirken yürür gider diye bekliyodum, gidemedi... Çok güzel olmuş, beğen tuşu aradım videoda:) Maşallah..
Adam pür dikkat :D maşallah abi aracına sciroccoyla denemen çok güzeldi videoda da belli oluyor kazasız belasız
hahah :D çok sağol Hikmet,,,yeni aracınıda hayırlayalım tabi güzel günlerde kullan ;) o bize kalın gelir ama ciğer felan kurtarmaz bu sefer :D
evet cidden çekiştirdik baya :) teşekkürler :icon_tup:
abi benim telefon yanımda değildi opel garaj Hakan abiye çektirdim videonu,onda var ordan ulaşabilirsin
tekrar teşekkürler :) evet yazılım yok dediğim gibi sadece egzoz sistemi,,,
dyno verisi belki iyimser evet, ama zaten 2 araçta aynı dynoda bu değerleri almış olduğundan ve başa baş güçlerle başa baş gittiklerinden yazdım o dyno verilerini,,,yani 3 aşağı 5 yukarı dyno net ölçüm yapıyoki yakın ağırlıklarda 2 turbo araba yakın güçleri verdikleri dyno değerini yolada yansıtabiliyorlar ;)
tabiki Semih ,,,zaten beni tanıyanlar bilir bu yönümü,,,adı üstüne "deneme" birisinin önde veya arkada olmasını bi önemi yok önemli olan keyif alarak denemek öncesinde sonrasında sohbetini etmek :icon_tup:
çok teşekkürler Mertcim sağol,,,alevler işin tadı tuzu biberi :D seviyoruz
teşekkürler abi,,asıl seni görmek keyif verdi uzun aradan sonra :)
teşekkürler ...
teşekkürler,,,benim araba 200bg stock olarak ...
çok sağolun ,,evet sürekli bi gidip gelmeler mevcut vites attığımız yerlerde :)
çok teşekkürler kardeşim ;) dikkat bizim işimiz :D
maşallah tüm araçlara... Görkem her zaman ki formunda coupenin daha eksikleri var ki iki araçta da aynı motor var hatta coupe daha hafif sadece şanzumandan biraz talihsiz yine de farkı kapatmak pek de kolay görünmüyor yazılım yapmadan...
beyin ameliyatı mı yapıyosun rollink mi?:) bu ne ciddiyet lan:D
Yürüyen opellere bayılıyorum. Yeri geldiğinde her ortama girebilecek kadar şık, yeri geldiğinde façalara kafa tutacak kadar hızlı. Benim için araba budur :)))
Çok teşekkürler süper vidolar olmuş