masallah,5-6 da koparmani bekledim, rocco sasirtmis orada uzunda yurumez kavramini curutmus:D
Printable View
masallah,5-6 da koparmani bekledim, rocco sasirtmis orada uzunda yurumez kavramini curutmus:D
maşşallah araçlara
rokko forumdan dirk nickli arkadaşımızın.benim de eski aracım.güzel sıkı bir rokkodur.eksiksizdir.biraz benzin fazlamız vardı.bass amfimiz bagajımızda ufak tefek eşyalar ve stepnemize kadar doluydu.ramazan ı gazlayan zorla denemeye sokan benim :D madem öyle arabayıda sen sür dedi ramazan şöför de bendim.çok keyifli bir deneme oldu videodan sonra da yaklaşık 300 metre daha bastık ve kafa burun bi astra bi rokko çıkarak devam ettik.2 aynı kiloya yakın araç aynı hp lerde haliyle aynı gitti.demek ki 2side sağlıklı.
maşallah 2 aracada.
maşallah deneyen araçlara.
görkem güzel olmuş sorunlar çözüldü heralde. opeli sevmem ama ne diyim 2.0T 200 lükler hoşuma gitmeye başladı senin yüzünden :)
:):) GTC cok ciğerli evet engin abi ... muayeneden cuma günü gecemedıgım ıcın yaptıramadım daha :( bu arada bızım araclar ruhsatta 5 kısı yazıor ancak 2013 de gelen kanun ile coupe ve cabrıo araclar 4 kısılık gorunuyor bu nedenle ruhsat degısımı olmadan muayeneden gecırmıyorlar ( emnıyetımız nereden para kazancagını şaşırdı bu ayrı konu ) . cuma ve pazartesı gunu de emnıyette sıstem olmadıgı ıcın ruhsatımı degıstıremedım :( inşallah yarın halledebilirsem cumaya yenı denemelerle izleneceğiz :) arabanın bagajında parçalarla gezmekten bıktım :)
tabi tabi yapıldıkca ne kadar hızlandığını hatta bölece bizde ne kadar hızlancağımızı görmüş oluruz :D
teşekkürler Alpercim,,,aynen aynı motor o 5 ileri uzun bir şanzımana bizimki 6 ileri kısa bi şanzımana sahip ,,,coupe ler bi 90kg kadar hafif GTC lerden,,yazılım zaten yapılcakmış ,,,işleri bittikten sonra bakıcaz yine duruma ...
hahhahah :D ne adamsın Tünay yine güldürdün beni :) doğru diyosun ne bu ciddiyet ne bu celal :p
çok güzel bir yorum olmuş saptama olmuş teşekkürler :) beğenmenize sevindim :icon_tup:
teşekkürler Serkan,,,valla daha önce Muratın saroccoylada aynı buna benzer bi denememiz olmuştu oda uzunda kesilmemişti,,demekki hurafeymiş uzunda gitmez denilen rocco lar :D zaten aslında olay şu üst devirlerde özellikle 6000 üstünde astraların basıncı çok düşük kalıyo 0.4-0.3 barlarda ,,ama karşındaki araçlar yazılımlı olduğundan onlarda o derece bi düşme yok bu yüzden uzunda 2.0 motorun avantajını kullanamıyoruz diyebiliriz ;)
eyvallah Keskinli kardeşim :)
hahhaha :D verdin adama gazı sonra bide gölbaşına kadar bastın,,,ben yol yakınken döndüm baktım daha çok gidicez yoksa :D
bende zaten yüzden yazdım güçleri ,,dediğin gibi yakın kg larda yakın güçlerde arabalar sonuçta ortada :icon_tup:
eyvallah sağol Serdar,,,aynen sorun sıkıntı bişimiz yok kondisyonumuz yerinde :) evet bu aralar opel ve hatta gtc severleri çoğalttığımızı söleyenler mevcut :D
gazdan çekmeyeydin bahçeliye kadar basacaktım :D
Rocco vs gtc denemesi çok keyifli olmuş kıran kırana tam Görkemin sevdiği tarz olmuş Bütün araçlara maşşallah diyelim :icon_tup:
Masallah gorkem gtc formunda...
Rocco ile zevkli olmus..
Maşallah çok sıkı çekişmeler :) ACT bir dahakine koltuk+klima+stepne yapsın:D:D
görkem akşam enkaya gel:)