İkisinede maşallah, Bu deneme ng nin şanzuman oranını merak ettim
İkisinede maşallah, Bu deneme ng nin şanzuman oranını merak ettim
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Ayara vakit bulabilseydim 1 barda gelirdim.Belki yavaş gelirdim ama..Olmadı koray abi gelir.
Maşalah araçlara
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
maşallah ng'ye
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Mami bu araba depikletir adama valla.
IN BOOST WE TRUST
Mami masaallah kardesim.Allah kazadan beladan korusun.ng 106 bence klasmaninda tektir ve uzun birsüre böyle kalacaktir.
zd9000 cupra
34 DB 3663 SUBARU WRX SAMİ YETKİN TECH TÜRKİYE ÜYELİGİM OLMADIGI İÇİN COK DEGERLİ Bİ ABİMİN ŞİFRESİNİ ALDIM VE ORDAN YAZIYORUM
ARKADAŞALAR O AKŞAMKİ VİDEONUN NE BAŞI VAR NE SONU VAR BİZ ZATEN SKN BAHADIR ABİYLE ROL YAPARKEN MAMİ DE VARMIŞ İŞİN İÇİNDE1-2-3 . DENEMDEN SONRA ORTADA Bİ KARAMBOL OLDU CÜNKÜ KALKAMADIK Bİ TÜRLÜ...
Bİ ŞEKİLDE KALKTIKTAN HEMEN SONRA MAMİ ONUMUZE GECTİ GECMEK ZORUNDA KALDI TRAFİKTEKİ SEYİR EDEN ARAÇLARDAN DOLAYI BENDE SKN NİN ÖNÜNE KIRDIM VE BAHADIR ABİYE ZOR ANLAR YAŞATTIK ZATEN VİDEODA 3. ARABADA GÖRÜNÜYOR 1-2 SAAT SONRA BU ENTRESAN VİDEO ORTAYA CIKTI VİDEOYU YAYINLIYAN KENAN ARKADAŞIMIZA GECE 3 TE BU VİDEO NEDİR DİYE SORDUM EGER VARSA BÖLE BİŞEY ARABYI DAHA OTOPARKA KOYMADIM CIKALIM DEDİM YİNEDE SADECE BU KAREYİ YAKALYIP KOYAN ARKADAŞLARA TESEKÜR EDİYORUM CUMARETSİ GÖRÜRŞÜZ
34 H 2202 S 2000SAHİİ GÖKHAN ABİME TESKÜR EDERİM ŞİFRESİNİ BENLE PALAŞTIGI İÇİN KENDİSİYLE ZATEN EN AZ 3-4 KERE KALKTIK VE YÜRÜDÜK COK GÜZEL ŞEKİLDE SONUCU VE GÜÇÜ ODA BİLİYO BENDE BİLİYORUM
Bence halen daha hayal kurabiliyorsanız kurun hayallerinizi. Ama abartmayın asırı hayalci olursanız gercekleri göremez olursunuz![]()
30 lu iyi ayarlı sti e92 m3 ün aklını alır onu bi kere yaz kenara..
yazmayım dedim bu konuya gene fatiii cıktı yazıyo geriye kalan herkez tebrikçi demesinler diyede dayanamadım
ya gerçekten ciddimisin bu 500 hp konusunda?keşke ankarada olsaydında deneseydik bi ya bırak böyle bi pozisyonu basar basmaz öne atla gene geçtin sayardım.ama bazı şeyleri bence abartmamak gerek hadi 400 dedin onu anladım bence iyi pilotla o bile imkansızda 500 nerden çıktı ya
remaps.tr & Turbo Zone Garage
maşallah araca kazasız belasız abi ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)