haklısın kekuti kardeş pardon.taaa iki uzak memlekette atarlanmaya gerek yok
haklısın kekuti kardeş pardon.taaa iki uzak memlekette atarlanmaya gerek yok
remaps.tr & Turbo Zone Garage
hızlı arabam olmadı ama az cok burdan takip ediyorum arabalar hakkındada biraz bilgim vardır.
ciddi olarak 30-35 r turbolu subaruyu 106 GTİ'ın gecmesi mümkünmü? iki arabada sağlıklıyken. yada daha başka örneği varmı bu video dışında?
araba sahiplerini vs tanımam şak şak v.s. değil sadece merak ettim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
masallah mami usta 2 aracada masallah hersey on numara neden bu kadar sorun yapıyosunuz sorun yapan varsa acıkca söylesin deneyin görün kimse cok iyi bilmiyodur herkesin bi bilmediği nokta vardır ayıktırıyımm...
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Beyler bütün yorumları okudum her iki laftan biri 30-35 li arabayı siz bilimiyorsunuz ben 106 ya 10 sene önce biniyordum falan filan ....
Kısaca yorumlayayım ben 30-35 li arabalara binip gaz basarken çoğu insan 500-600 bg arabanın hayallerini kuruyordu
O yüzden konuyu gereksiz yerlere çekmeyin
Yaw konu amma uzadı, böyle bir konuyu cafe'de otururken tartışsak az çok bi orta yol bulurduk ama kelimeler klavyeden çıkınca ortalık geriliyor...
Ben tartışan iki grubuda iyi tanıyorum rica ediyorum uzatmayın denenmiş olmuş bitmiş..Her gün deneme oluyor her gün şaşırtıcı sonuçlar çıkıyor..Bu denemeler cetvelden çıkmış gibi nizami olmaya biliyor
Dookan ve fatii adli uye
Cok agresifsiniz adam normal bise yazio hemen laf sokmalar felan onlar laf sokmayi bilmiomu herkezn agzi var
Yakismiyo bole seyler yazmicm diosun aninda hemen alinti yapiosun
Tamam sinirli olablirsiniz bu demek deildir herkeze istedgnz sekilde davranamazsiniz
Hitap sekillerine bakiorum sorun hep sizde
Zaten konu deisti ankara istanbul kavgasi kralci sapsakci felan
Tartisma yapiosan konunun disina cikmicaksin
Smdi sen ordan kralci saksakci yazarsan adamda armut deil oda sana ayni seklde hitap edicek iyimi oluck sence bos muhabbet konu kapansin gitsin kalp kirmaya degmez su mubarek gunde
Umarim yarin oburgun karsimda da bu lafi soylersinizhadi sirt sirta karistirmaya devam edin ortaligi laf edin bize, sonrada ben nerden ciktim dimi
![]()
Ne ala memleket..
Dookan dalkavugu sana mi yazdim ben ?!
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kekuti terbiyesizliğin Allah ını yapıyosun hala .aradan çıkmış ulan diyosun üstüne karşıma çıkmayın diyosun.üstüne dalkavuk diyosun ..ben şimdi şu tarzına ne söylesem az da uzatmayacam.sen tehdit mi ettin ben anlamadım.ya da sen bizi çoluk çocuk forumdan konuşan yüzyüze eglince susan adam falan mı sandın.? nolacak dövecekmisin beni karşına gelince
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
gene sorun bizde tabi herkez gibi tebrikler yazıp çıksak sorun yok ama 35 li 1.8 basan arabayı geçtim diyen birine 500 hp arabayla yürürm diyen birine hop diyince sorun bizde oluyor zaten
hepiniz haklısınız biz haksız arkadaşlar
dediğim gibi 400 hp arabayla videoları görelim ondan sonrada 450 500 hp yle nasıl olur gerçekten yürürmü yürümezmi onu tartışırız..belki golf r ı geçer 2 boy derizki 450 hp arabayı geçemezmiş demekki yada golf r geçer 2 boy derizki hani nerde bu 500 hp ler vs vs.
kekuti sen dahil burda dediğimi herkezinde yüzüne derim sıkıntı yok ama dediğim gibi sen orda ben burda anca atar tutarız o yüzden haklısın pardon uzatmaya gerek yok.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
dostum bi irfani ara sor tekrar devo yu gectinmi yoksa 200e kadar kafa kafaya kaldinizda devam edemediniz sonra devonun egzostu koptumu diye bi sor sonra bikackere denk getirmeye calistik ikimizinde isleri yuzunden deneyemedik saglikli olarak gecse gecti derim irfan guzel bi arkadasdir
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-