Aksam o golf R la deniyoruz ben soyluyorum benim lafim mami abinin lafidir oky!
Printable View
Aksam o golf R la deniyoruz ben soyluyorum benim lafim mami abinin lafidir oky!
Hayır abi nasıl hem fikir olucaz yapma Allah aşkına
Bak şimdi 106 4000 devirde 200 hp diyelim 8000 devire kadarda oluyor 210 hp misal
Subaru 4000 devirde 200 hp ise 8000 devire dogru güç bandı yğksele yüksele top maks devirde 450 hpyse
106 yı geçmesine imkan yok kg farkı var
Bak arac zaten wrx miş kapak kötü egzantrikler stock 30 r var bence 400 hp anca vardır arac
Benim anlamadığım birşeyde şurda typer bu füçteki araçlarla yürüyünce kimse itiraz etmiyorda 106 olunca neden bukadar tartışılıyor
1250 kg sürücü dahil typer 270 hp
850 kg sürücü dahil 210 hp 106
Ki bu 106 çoğu typerıda geçiyor
Bukadar şaşırılcak bir durum yok bence konunun istanbul arabaları anlara antep arabaları diye dallanıp budaklandırmaya hiç herek yok
Ama mami herkesi kandırıyor diye iddian da varsa açık açık yazcan tezi çürütmek içinde atlıcan arabana gelcen leventle sende denersin hem zevkli olur
Valla bende e92 m3 ile merak ediyorum, bircok evotech yazilimli ve akrapovic yazilimli e92 var istanbula, ctesine kadar herkese uyarsa deneyebiliriz, 75-225 e kadar basariz mesela... Dedigim gibi arabam ben dahil 1600 kg (1515+85) ve stage 2+ hersey mevcut... 106 nin sokuk olmasida sorun degil... Ayarlanirsa 3 araba deneyebiliriz..
neyse uzatmaya gerek yok akşam deniyolarmış 400 hp yle neler oluyo görmüş oluruz duruma göre 450 500 hp yide değerlendiririz.
Ben geçerim 30R lı arabayı. ufuk 100 le giderken yanından bi uçuyorum feleği şaşırıyor uçan manda geçiyor sanıyor. Millet şunu anlamıo mami sanki subaruyu hiç bilmiyor ilk defa uzaylı gören köylü gibi laf ettiğini sanıyor ama yanıldıkları bir olay var adam Türkiyedeki çoğu Subaruyu elinden geçirmiş almış satmış kullanmış bir adam. Şurada yazı yazan adamların hepsinden fazla bilgisi var subaru hakkında. Neyin ne kadar gidebileceğini çok iyi biliyor. Onu anlayamıyorlar. Dün konuştum daha son mermimi kullanmadım arabadan atabileceğim 50 kg daha var diodu.
çok agresif anlaşılıyorsa düzeltiyim kardeşim ayıpsın.ama agresifleşmemek elde değil.kral var..kralcılar var..hangisine yetişeyim anlayamadım.ama kısaca konu şu.106 30 lu sti ı geçemez.araç zaten wrx miş.ve 30 luymuş önce bi konu başlığını değiştmeleri gerekir..cevap vermekten de tartışmaktan da yoruldum.o yüzden en kısa sürede konudan uzaklaişma yoluna gideceğim
Her açıdan video çekilsinde arkadaşlar anlasınlar .. Arkadan yandan önden çaprazdan videoları bekliyoruz :icon_tup:
bu 400hp olan Golf R dyno'da ölçüldü mü ? ölçüldüyse nerde merak ettim
Kardeşim kralcılık yaptığını düşündüğüne cevap verme ozaman uzamasın bukadar basit
Aracın sahibiyle istanbul parkta tanışma fırsatım oldu.Araba sanırım stock wrx kapak bolt on 30r var.He bu bahanemi değil.Ben arkadaşın yerinde olsam bir hata ararım arabamda.
ya he amk bütün İstanbul Şak Şakçıyız biz.. tribüncüyüz.. Napak ?
bi desdursuz konuşmamayı öğrenin
yaw ne biçim laf o. Şurada tartışıyoruz hemen terbiyenizi bozuosunuz. kraldan çok kralcı şakşakçı falan. Amacınız nedir söyleyin ona göre konuşalım. Tamam en hızlı ankara arabaları istanbuldakiler çöp. Bunu mu duymak istiosunuz söyleyin de kurtulun yaw. Mamiye şakşakçılık yapsak ne olacak adamın üzerinden mi geçiniyoruz evimizin ekmeğini mami mi sağlıyor? Bi laf ediosunuz ucu bucağı yok. Ne anlama gelir bilmeden etmeden laf olsun diye yazıosunuz. Cenk bizi tanır severiz de birbirimizi. Ona sor şakşakçımıyız değil miyiz diye.
sendenmi destur alacam konuşurken :) sen niye atlıyon hemen :)
varsa orda destur öğretecek gelsin öğretsin böyle atarlı konuşmalara gerek yok arkadaş anlasınlar yazmış neyi anlıyacaz onu sordum 106 nın 30 lu yada 35 li stı geçeceğinimi yada 500 hp arabayla yürüyeceğinimi.
ulan atarlı konuşan bizmiyiz ! ! bi okuduğunuzu anlayın önce..
benim denicek arabam yok ama destur vermeyi iyi bilirim arabam olmasada ;) canımı sıkmayın, burada herkes birşeyler izah etmeye çalışıyor size, laftan anlamıonuz agresif agresif yazıosunuz.. kalitenizi düşürmeyin !
Kerem sakin. Bırak akşam denenecek görülecek. Yazmayın artık tadı kaçıo. Ayağına adam çağırmalar falan. Gerek yok bunlara.
ya şimdi bırakın bunlarıda istanbulu ankarayıda.sence bu video ankarada olsa ben tebriklermi yazarım bi çok konu mevcut görüşümle ilgili..istanbuldada olsa ankaradada olsa amerikadada olsa böyle bi olay söz konusu değil..
burda bu konuyu okuyan yazan herkez biliyorki bu video bu şekil başka bi memleketten yayınlansa burda tebrikler kral 106 vay mami oyle iyi böyle iyi yazan hemen hemen herkez ateş püskürüyodu..kimbibilr neler neler yazıyodu :)
Bence konu başlıgı yanıltıyor bir çok kişiyi.
üstüne alınmışsın sayın abim...kraldan çok kralcı evet.ben sana dememiştim ama sen üstüne alındığına göre demek ki sende kralcılık yapmışsın.bi bak bakalım temiz kafayla objektif.konunun başlığpına tekrar gel.35r sti 106 gti.
en basıtınden bilmedigin araba speclerini yazmayacaksın.araba 35 r deil sti da deil.yani biri ahmet dieri mehmet.ahmetle deneyip mehmeti geçtim demek zaten ayıbın 1.cisi..
Ben zaten onu iddaa etmedim ilk önce benim yazdığımı iyi oku sen ben bu akşam ki deneme için yorum yazdım geçer de demedim video her açıdan olsun dedim başı sonu belli olmuyor diyen sizsiniz ... Allaha şükür kimseye şakşakcılık yapmama gerek yok beni mami abide bilir o yüzden o lafın biraz saçma olmuş
haklısın kekuti kardeş pardon.taaa iki uzak memlekette atarlanmaya gerek yok
hızlı arabam olmadı ama az cok burdan takip ediyorum arabalar hakkındada biraz bilgim vardır.
ciddi olarak 30-35 r turbolu subaruyu 106 GTİ'ın gecmesi mümkünmü? iki arabada sağlıklıyken. yada daha başka örneği varmı bu video dışında?
araba sahiplerini vs tanımam şak şak v.s. değil sadece merak ettim
masallah mami usta 2 aracada masallah hersey on numara neden bu kadar sorun yapıyosunuz sorun yapan varsa acıkca söylesin deneyin görün kimse cok iyi bilmiyodur herkesin bi bilmediği nokta vardır ayıktırıyımm...
beyler biraz sakin olun deneme olsun ondan sonra tartışın.
Beyler bütün yorumları okudum her iki laftan biri 30-35 li arabayı siz bilimiyorsunuz ben 106 ya 10 sene önce biniyordum falan filan ....
Kısaca yorumlayayım ben 30-35 li arabalara binip gaz basarken çoğu insan 500-600 bg arabanın hayallerini kuruyordu
O yüzden konuyu gereksiz yerlere çekmeyin
Yaw konu amma uzadı, böyle bir konuyu cafe'de otururken tartışsak az çok bi orta yol bulurduk ama kelimeler klavyeden çıkınca ortalık geriliyor...
Ben tartışan iki grubuda iyi tanıyorum rica ediyorum uzatmayın denenmiş olmuş bitmiş..Her gün deneme oluyor her gün şaşırtıcı sonuçlar çıkıyor..Bu denemeler cetvelden çıkmış gibi nizami olmaya biliyor
tam kapanacak aradan üremiş kralcının biri ulan lı konusmaya başlamış.
Dookan ve fatii adli uye
Cok agresifsiniz adam normal bise yazio hemen laf sokmalar felan onlar laf sokmayi bilmiomu herkezn agzi var
Yakismiyo bole seyler yazmicm diosun aninda hemen alinti yapiosun
Tamam sinirli olablirsiniz bu demek deildir herkeze istedgnz sekilde davranamazsiniz
Hitap sekillerine bakiorum sorun hep sizde
Zaten konu deisti ankara istanbul kavgasi kralci sapsakci felan
Tartisma yapiosan konunun disina cikmicaksin
Smdi sen ordan kralci saksakci yazarsan adamda armut deil oda sana ayni seklde hitap edicek iyimi oluck sence bos muhabbet konu kapansin gitsin kalp kirmaya degmez su mubarek gunde
Umarim yarin oburgun karsimda da bu lafi soylersiniz ;) hadi sirt sirta karistirmaya devam edin ortaligi laf edin bize, sonrada ben nerden ciktim dimi :)
Ne ala memleket..
Dookan dalkavugu sana mi yazdim ben ?!
kekuti terbiyesizliğin Allah ını yapıyosun hala .aradan çıkmış ulan diyosun üstüne karşıma çıkmayın diyosun.üstüne dalkavuk diyosun ..ben şimdi şu tarzına ne söylesem az da uzatmayacam.sen tehdit mi ettin ben anlamadım.ya da sen bizi çoluk çocuk forumdan konuşan yüzyüze eglince susan adam falan mı sandın.? nolacak dövecekmisin beni karşına gelince
gene sorun bizde tabi herkez gibi tebrikler yazıp çıksak sorun yok ama 35 li 1.8 basan arabayı geçtim diyen birine 500 hp arabayla yürürm diyen birine hop diyince sorun bizde oluyor zaten :D
hepiniz haklısınız biz haksız arkadaşlar :)
dediğim gibi 400 hp arabayla videoları görelim ondan sonrada 450 500 hp yle nasıl olur gerçekten yürürmü yürümezmi onu tartışırız..belki golf r ı geçer 2 boy derizki 450 hp arabayı geçemezmiş demekki yada golf r geçer 2 boy derizki hani nerde bu 500 hp ler vs vs.
kekuti sen dahil burda dediğimi herkezinde yüzüne derim sıkıntı yok ama dediğim gibi sen orda ben burda anca atar tutarız o yüzden haklısın pardon uzatmaya gerek yok.