golf r ın deneme teklifini bence geri çevirmeyin.390 hp 4 çeker araç.bence en kötü kafa kafaya gitmeniz lazım hatta geçmeniz lazım
Printable View
golf r ın deneme teklifini bence geri çevirmeyin.390 hp 4 çeker araç.bence en kötü kafa kafaya gitmeniz lazım hatta geçmeniz lazım
benim astram stage 2 golf r ile kafa burun yururken (simdi daha hizli) ng beni gececek kondisyonda idi denemedik ama ng nin gectigi bir aracla yine asagi yukari ayni kalmistik
stage2+ ida2-3 luk yapar diye tahmin ediyorm 200 lere kadar aracin giderini iyi bilen biri olarak konusuyorm.. uzaktan bakip bu 106 nereye gidebilirki diyenlerden degilim. koca kistan beri bu araclarla tatli bir cekisme var aramizda oyuzden neyle nasi yuruyecegini iyi bilirim :))
mami daha önce golf r ile aynı specte tt ile denedi ve geçti. Neden denesin ki.
doğru neden denesin ki zaten geçer demi.9 sn giden type r lar hemen arkasından takip eden uçan s2000 ler.neymiş bu istanbul yaaaa
yaw bak yukarıda ne yazıyor. Aynı setuptaki TT ile denedi ve geçti diyorum. s2000 tayyarı nereden çıkarıosun. Adam daha önce denedi. Denenmemiş bişey değil ki. NG hakkında ne bilgin var da konuşuosun.
30-35'li arabaları Telli arabaya çevirdiniz konuda :)
senin 400 hp hakkinda ne bilgin var da savunuosun.? ng 200 hp 800 deilmi .bu bilgi yetmezmi.s2000 tayyari nrden cikariorum.onlari gecen arabayla yanyana yurudugu icinve arkadan basan s2000 e de uzayamadiklari icin nyse ise gidiorum kotu giden bi wrx i gecmis.bence uzatmanin anlami
yok.400 hp hic bi arabanin bence yanina yaklasamaz.
arkadaşlar konu iyice karışmış :) sonradan paylaşılan videolardada bişey belli diil zaten o videolarda kalkış olmadı dedigim gibi 3-4 kere kalkılmaya calışıldı ama saglıklı bi kalkış olmadı SKN ile...
ben zaten ng yle kalkmadım skn ile kalktım
NG ile özel özel kalksak herhalde onunda videosu olurdu 3-5 sn lik bir kaç başı sonu olmayan bir videoyu şampiyon yapmışlar
yazan : sami
benim 400 hp araba hakkında ne mi bilgim var. Hehehe ağır güldüm. Gıyasettin in eski GC8 bende şu anda 2.5 lt 30 R lı Jun üst kapaklı olarak. 1.9 basıyoruz. Yetmez mi. Herşey hp değil. Tork eğrisi nedir biliyor musun o arabanın. Throttle body sayesinde sürekli her devirde tork var. Senin bilgin o kadar işte 200 hp 800 kg ne kadar gidebilir ki.
doğrudur.yalnız şöyle birşey var stage 2 golf le levent in arabası arasında 10 boy var.ve ayrıca yarış 200de mi bitecek yada 106 geçilmeye başladığı anda gazdan mı çekilecek?106 top speed ıne kadar gidecek. önde olursa ne ala 106 ya.daha bu bahsedilenler 400 hp araç için konuşuluyor.maminin kendine rakip gördüğü araçlar bunlar değil 450 500 hp olanlar.
Aslında denemesi hata olmuş :) arabamda 35 ayarında turbo var deyip ,atmosferik typerla denemeseydi sıkıntı yoktu :) Birazda emeğe saygı gerekiyo bence skn typer,sus s2k ve ng güçleri ve kiloları ile çok sağlam gidiyorlar :)
tamam bende eski halimden 20 boy öndeyim belki daha fazla.ben burda 30 lu sti geçemiyorum abi
haftasonu müsait olunursa denenecek zaten mami ile aramızda lafı olmaz. Ama bizim GC8 0 WRX den bayağı farklıdır. Ağırlık farkı çok kapak farkı çok.
sen şunu anlamıyorsun mami daha önce aynı speclerdeki tfsi TT ile denedi ve geçti neden denesin diyorum. sen s2000 type r dan bahsediyorsun.
http://www.techturkey.com/forum/vide...ussionali.html
al konusu videosu burada
Oncelikle sunu soyliyim, ben bu merak konusu oldugu ve aracim tam bu speclerde oldugu icin yazdim. Birkanin tt si k03 den donme 350 hp, 400 hp degil.. Benimki suan icin net 400 hp ve full agirlik ile 1600 kg.Ayrica devran bey siz golf r ile denemis olabilirsiniz ama o arac ile benimkinin alakasi yok... Teklifim hala gecerli bu arada...
Benim görüşüm;
NG 106 sanırım 200-205hp civarında ve kilosuda sökük olarak sanırım 800kg falandır.
400hp bir subaru sanırım normal ağırlık olarak 1300kg civarıdır. Tork olayına hiç girmiyorum.
Birisi 4 çeker biri önden çeker burada bir kayıp olurmu pek fikrim yok o güçte bir araç için.
Ama güç ağırlık dengesi olsun tork olsun yani tahminim subarunun bastığı andan itibaren kopartması gerekliydi. Ama o gece NG geçmişsede öyle yada böyle önde gitmiş bu kadar olayı dallanıp budaklandırmak anlamsız :)
Biri bana su 50 dereceleri gormeden makul fiyatlarda intercooler bulsun kafayi yicem:d:d methanol kesmicek belli oldu :d
Maşallah iki araçda,mami araça söylencek pek bişey yok efsane oldu birkan intercoolerı tak gecersin mamiyi bu arada 2. kornadamı sözleştiniz
birkan sen söktün mu araçını, bide 3de 110da k04 geberdigi yer,biz bile 3076r la 100de basıyoruz 3de 110 gibi 5500devir gelır basınc basamasın haberın olsun, birkanım sen k04 le 3de 80de denemem lazım 90bile olmaz
elektronik gazın dezavantajını bir kez daha görmüş olduk maşallah birkan araban güzel olmuş iki aracada maşallah devri ve gazı ayarlarsan çok daha iyi olur bence tekrar maşallah
Aynen dediğin gibi Birkan ın arabada çok iyi fakat aramızda gaza basmalarda sorun oldu Birkan gaza hep geç kaldı
Bana göre Birkan biraz daha gaza erken oturmayı başarırsa o arabadan rahat 2-3 boy daha çıkar
Birkan yardımım dokunduysa ne mutlu bana bende sizi seviyorum, ilk işin artık intercooler almak olsun sonra biraz basınç açıp yüzde 20de ethanol koydun mu uçak olur araban eksiklerini tamamlayalımda bi roll gecesi ben süreyim
al sana video hakkındaki yorumlar.. 685486451 tane eksikli tt yi geç basmasına rağmen 3 boy geçmişsiniz.ben o tt nin o halini 15 boy geçerim benide 10 boy geçiyo gt30 lu sti..
abi inanmışsınız başka bişey demiyorum.şurda kim haklı evet hayır yapsak açık ara alırım başkası koysa bu videoları türkiyeyi karıştırırsınız
kanka bu sene böyle oldu hep 3-4 gün gidioz o yüzden kıçımız yer görmüyo. Hanım böyle istedi bu sene böyle oldu seneye fiksledik gene fethiye tekne turu.
levent y nin golf r la bence akşam musait olursa deneyin görelim 400 hp araç işte tam aranan makina.hatta 100 beygir eksiği hem ağır hem 4 çeker.
Video nun başı da çıktı ortaya eşit basılmış.
Tebrikler mami.