User Tag List

Sayfa 10/22 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
415 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim astram stage 2 golf r ile kafa burun yururken (simdi daha hizli) ng beni gececek kondisyonda idi denemedik ama ng nin gectigi bir aracla yine asagi yukari ayni kalmistik
    stage2+ ida2-3 luk yapar diye tahmin ediyorm 200 lere kadar aracin giderini iyi bilen biri olarak konusuyorm.. uzaktan bakip bu 106 nereye gidebilirki diyenlerden degilim. koca kistan beri bu araclarla tatli bir cekisme var aramizda oyuzden neyle nasi yuruyecegini iyi bilirim )

doğrudur.yalnız şöyle birşey var stage 2 golf le levent in arabası arasında 10 boy var.ve ayrıca yarış 200de mi bitecek yada 106 geçilmeye başladığı anda gazdan mı çekilecek?106 top speed ıne kadar gidecek. önde olursa ne ala 106 ya.daha bu bahsedilenler 400 hp araç için konuşuluyor.maminin kendine rakip gördüğü araçlar bunlar değil 450 500 hp olanlar.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında denemesi hata olmuş arabamda 35 ayarında turbo var deyip ,atmosferik typerla denemeseydi sıkıntı yoktu Birazda emeğe saygı gerekiyo bence skn typer,sus s2k ve ng güçleri ve kiloları ile çok sağlam gidiyorlar

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında denemesi hata olmuş arabamda 35 ayarında turbo var deyip ,atmosferik typerla denemeseydi sıkıntı yoktu Birazda emeğe saygı gerekiyo bence skn typer,sus s2k ve ng güçleri ve kiloları ile çok sağlam gidiyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim 400 hp araba hakkında ne mi bilgim var. Hehehe ağır güldüm. Gıyasettin in eski GC8 bende şu anda 2.5 lt 30 R lı Jun üst kapaklı olarak. 1.9 basıyoruz. Yetmez mi. Herşey hp değil. Tork eğrisi nedir biliyor musun o arabanın. Throttle body sayesinde sürekli her devirde tork var. Senin bilgin o kadar işte 200 hp 800 kg ne kadar gidebilir ki.

tamam işte tam senin rakibinmiş o zaman 106 bak gt 30 lu araba 4 çeker..
    tork eğrisi ne olursa olsun max tork u kaç ki 300 mü hep 200 tork hep 200 hp

ayrıca şu var o s2000 i 5.vitese kadar niye geçemiyolar o da mı ıtb li 400 hp mi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sus s2k ankaraya gelen s2000 i ne kadar geçer ne geçerse 2 boy fazla söyle abi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sus s2k ankaraya gelen s2000 i ne kadar geçer ne geçerse 2 boy fazla söyle abi
    Bro ben sadece tahmin yapayım ..Ankaraya gelenin o halini 10+ geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam bende eski halimden 20 boy öndeyim belki daha fazla.ben burda 30 lu sti geçemiyorum abi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam bende eski halimden 20 boy öndeyim belki daha fazla.ben burda 30 lu sti geçemiyorum abi
    O hesaplar çok karışır bro , atmo arabalar orda başka gidiyo.. O wrx i geçtiler diye tüm aynı setupta arabaları geçecek değiller bir sıkıntı vardır problem vardır vs.vs. onlara takılınca işin içinden çıkılmıyo

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sami

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu video'da anlık yaşanan duraksama (video duraksıyor) sonrasında frene basıyorlar. Video'da hiçbir şey anlaşılmıyor neye istinaden ekledin bunu ?
    Bu videonun sonunda ng bastı devam etti ama videodakilerin konusmasındanda anlıcaksınızki birbirlerine girecekeler diyor ordan bi arkadaş firene bastık ve durduk hiç bişekilde kalkış olmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işte tam senin rakibinmiş o zaman 106 bak gt 30 lu araba 4 çeker..
    tork eğrisi ne olursa olsun max tork u kaç ki 300 mü hep 200 tork hep 200 hp

ayrıca şu var o s2000 i 5.vitese kadar niye geçemiyolar o da mı ıtb li 400 hp mi
    haftasonu müsait olunursa denenecek zaten mami ile aramızda lafı olmaz. Ama bizim GC8 0 WRX den bayağı farklıdır. Ağırlık farkı çok kapak farkı çok.
    sen şunu anlamıyorsun mami daha önce aynı speclerdeki tfsi TT ile denedi ve geçti neden denesin diyorum. sen s2000 type r dan bahsediyorsun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O hesaplar çok karışır bro , atmo arabalar orda başka gidiyo.. O wrx i geçtiler diye tüm aynı setupta arabaları geçecek değiller bir sıkıntı vardır problem vardır vs.vs. onlara takılınca işin içinden çıkılmıyo

) aha işte leventin arabayla denesin mami.390 hp 1600 kg araba.görelim tayyarı wrx i 106 yı hepsını..ya da yokmu bana sponsor hafta sonu istanbula geliyim.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ) aha işte leventin arabayla denesin mami.390 hp 1600 kg araba.görelim tayyarı wrx i 106 yı hepsını..ya da yokmu bana sponsor hafta sonu istanbula geliyim.
    Ben gidiyodum valla bu hafta yine gidecez hep cepten

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu videonun sonunda ng bastı devam etti ama videodakilerin konusmasındanda anlıcaksınızki birbirlerine girecekeler diyor ordan bi arkadaş firene bastık ve durduk hiç bişekilde kalkış olmadı
    Bende onu diyorum işte deneme videosu olmadığı halde bu video eklenmesi ve kıstas almamızın beklenmesi garip olmuş

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftasonu müsait olunursa denenecek zaten mami ile aramızda lafı olmaz. Ama bizim GC8 0 WRX den bayağı farklıdır. Ağırlık farkı çok kapak farkı çok.
    sen şunu anlamıyorsun mami daha önce aynı speclerdeki tfsi TT ile denedi ve geçti neden denesin diyorum. sen s2000 type r dan bahsediyorsun.

kim aynı specteydi abi ..hangi araba? aha bak astra cı arkadaş yazmış stage 2 ydi diye.2 yle leventın arabası aynı deil aralarında 50 hp var
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ufuğun yanına sende binersen Wrx olur Gc

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim aynı specteydi abi ..hangi araba? aha bak astra cı arkadaş yazmış stage 2 ydi diye.2 yle leventın arabası aynı deil aralarında 50 hp var
    NG nin o hali ile şu andaki hali arasında +1x hp ve -100 kg var . 187 hp di o zaman . Sökük değildi. Şu anda sökülü.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufuğun yanına sende binersen Wrx olur Gc
    ben olsam binerdim de Cuma bodruma kaçıorum milletin denediği saatte yalova feribotunda redbull umu içicem.

Özledim canım benim. Sen VTI ı geri al da benim folfo ile deneyelim. Abini de yanıma ver.
    IN BOOST WE TRUST

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle sunu soyliyim, ben bu merak konusu oldugu ve aracim tam bu speclerde oldugu icin yazdim. Birkanin tt si k03 den donme 350 hp, 400 hp degil.. Benimki suan icin net 400 hp ve full agirlik ile 1600 kg.Ayrica devran bey siz golf r ile denemis olabilirsiniz ama o arac ile benimkinin alakasi yok... Teklifim hala gecerli bu arada...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)