bunuda saymayiz bide SUS S2000 le deneyin :D
Printable View
bunuda saymayiz bide SUS S2000 le deneyin :D
levent smdi yazar ben bisey demiyorum konu digeri gibi olacak.mami sansli bunu soyleyim sadece.ins ankarada da ayni sans sizden yana olur.
Mami abiyi tebrik ederim, 2 denememizde beni geçti, erken bastığına katılmıyorum, benimki elektronik olduğu için biraz daha geç tepki veriyo, benim biraz daha erken basmam gerekirdi. Methanol basmadığım konusuna gelicek olursak, Mami abiyi aradım kendisine izah ettim, bahane olmaması ve ertesi gün bile olmadan, yanına geleyim tekrar deneyelim dedim, o da haliyle saat çok geç olduğu için istemedi. Ben böyle durumlarda sonuca bakarım bahane aramam kendisi beni her denememizde geçti mi geçti.
Methanol açıkken bir daha denemek için sözleştik. O şekilde direk olarak geçiceğime yüzde yüz eminim. Tekrardan tebrik ederim...
bence,senın basar basmaz o arabanın onune cıkabılmen ıcın 25-30 hp ye ıhtıyacın var...
bu videodan sonra konuşmaya gerek yok maşallah abi kazasız belasız ...
Abi nosla karıştırdılar galiba
Ya ne yapsak bu 106 yürümüyo yürümüyo millet inanmış ben senelerdir binip gazlamadığım araba sayılıdır az çok neyin ne olduğunu bilen kişiyim çok bilmişlik yapmakta istemiyorum ama 70-200 bu araba çok başarılı ve ilk gaz tepkiside çok iyi
Araclara maasallah ng yine icraat da :)
valla maşallah abi bu kadar hızlı olduğunu düşünmüyordum ama videoyu görünce tebrikler gerçekten :)
nos basmıon dimi :)
Ne oldu fatih ve dogukan biz bos konusmayiz beyler icraata hastayiz buyrun arac sahibide yazdi ne oldugunu daha supheniz varsa yapicak bsy yok icinizde kalsin kendi engin bilgilerinizle basbasa kalin 10 sene 106 ya binmissin ama ne oldugunu neler yapabilecegini bilememissin neyse ögrenmis oldun bir daha kimle ne konustuguna dikkat et biz bsy dersek yapariz laf salatasina gerek yok hadi hayirli aksamlar
Mami tekrar tesekkur ederim lafimi yerde birakmadigin icin
telekınezi ile araba geçionuz naaan.
şu ucuz dandik çek bırak arabalar varya bıraktınızmı dötü başı ayrı oynuya oynuya gidiyo ng 106 da maşallah o çek bırak arabalar gibi o nasıl bir fırlamadır tekrardan maşallah ve tebrikler kazasız belasız hep önde olursunuz inşallah.
Demin de dedim ben bahane aramam diye, sonuç ortada beni geçti. Methanollu halini kabul ederler ise bir daha bakarız...
mami o stroker a o sıkıştırmaya o ayara nos basarsan aya piston yollayan ilk adam olursun heralde. Ama dene bence belki şansa bişey olmaz. Şanslısın ya o yüzden.
mami abi maşallah, ng adaletini yapmış, gerisi teferruat:)
Reis tebrik ederim. Şarja taktım yeniliyorum :)
Toplamda 3 kez denedik, 2. ve 3. denememizide koyabilirler isterlerse... İnsanlara hak veriyorum, denemeye giderken methanolu kim kapalı unutur... Buna da beni tanımayan hiç kimse inanmaz... Mami abi kabul ederse bir daha deneriz daha iyi bi video çekeriz, kabul etmez o zaman denemeyiz, o da dert değil... Ben farklı olucağına eminim.
mami abi ve NG tehlikeli bütünlük :)
tebrikler abi sonuç belliydi zaten...
maşallah araçlara da neden yokuş aşağı basılmış öğlemi anlaşıldı.