Yokus assagida duzde yokus yukarida basildi maslaktan tekstil kente yol nasil denk geldiyse bastilar
Printable View
Ne çektin be mami
s.a millet saat 03.06 20 kisi konuyu takip ediyo deneyen araclara maasallah ve tebrikler mami baskan tahminim deki gibi olmasi gerektigi gibi olmus bence arkadasta kabul etmis ancak okadar farkin methanolle kapanacagini dusunuyorsan 1. yada 2. denemeden sonra aracin cekisindeki farkida anlayip bu araba gitmiyo methanol kapalimi kaldi acaba diye durup bakman gerekirdi kapali-acik arasindaki fark okadar hissedilir derecede ise.... cunki o arayi kapatip one gecmek icin baya bi guce ihtiyac var gibi geldi bana ?
kardes bende golfun gececegini dusunuyodum ama yanildik.
soyledigin gibi methanolu unutmus olabilirsin ama deneme bitti konu kapandi bence.
bidahada deneme olacagini sanmiyorum
senin bu denemeye methanol+depoyada yakit koyarak avansi da 6 dan 8 e yukselterek gitmen gerekirdi ama sen methanolu bile unuttuysan bu sana bi ders olsun.
gecildiginede cok kafayi takma. sonucta aracin gercekten hakkiyla yuruyor.
1. Denememizde mami abiye bakmaktan arabanin gidisine konsantre olamadim, eliyle saydi oyle gazlamaya basladik, digerlerindede oyle. 2 de aramiz acilmadi, hatta yanina geldim, ustume kirdi... 3. Videoda araba kendini kisti biraktim direk, donerken rol ile denedik orda zaten bi sorun oldugunu tam olarak anladim... Falan filan bunlari konusmaya gerek bile yok. 2. Video ellerinde var koyarlarsa herkes gormus olur. Duz yolda ne kadar ustume kirdigini:) herkes istedigi yorumu yapabilir, o araba benim arabamin methanollu halini gecemez. Ben gorucegimi gordum, madem herkes bu kadar emin hemen yarin aksam tekrar dener gormus oluruz.. Teklifim acik ve net..
Ng 106 ezber bozmaya devam ediyor tebrik ediyorum mami abi.
Bu demek değil ki golf patates cipsi ,gayet başarılı kendine göre ciddi süreleri olan bir araç takip ettiğim kadarıyla.
Mami abi keşke bi stock e92 bulabilsen fantastik bi görüntü ortaya çıkabilir :)
Brake boost yapıyormusun Levent?
Şöyle söyliyim, orda nerden baksan on araba, ve yirmi kişilerdi. Herkes benim tek başıma ne şekilde geldiğimi gördü... 3 kere bastık, kenara çektik, konuştuk bende dedimki evet golf r'ın 100-200 de 106 yı yakalamasına imkan yok. 106 bariz önde dedim.. Mami abi de anca 5 vitesten sonra 225 gibi yakalar dedi. Bunun üzerine ben onları tebrik ettim el sıkıştık ve vedalaştık. Dönerken rol 106 ile denedik 5 defa falan, hepsinde zaten araba kendini kıstı ama zaten öylesine dönüş yolu üzerinde gazladığımız için , bende boşuna durmadım. Methanolun kapalı olduğunu gördüğüm anda selcuk abiyi aradım, mami abinin numarasını istedim. Hemen mami abiyi aradım, nerdeysen yanına geleyim deneyelim bu haliyle hemen dedim. Ertesi gün bile olmadan, daha sonra bahane arıyomuşum gibi gözükmesin diye anında aradım. Kendisi de kabul etmedi. Sonuç hepsi hikaye geçti mi geçti bende ona bakarım tekrardan tebrik ederim...
mami abi yakisani yapmis. Ng ile yakinda ucaklarla denemeye basliyacak.istekler hic bitmiyor.
Mami abi ayana saglik ezber bozmayi birakma abi verme ng yi dursun garajda hizli araba olunca cik dene be abi:)
Sen beni aradığında ne dedim ben şuan evdeyim sahur yapıp yaticam dedim doğrumu
Hafta sunu Sus ile denicem istersen gel oraya deneriz dedim hatta arabanin ayarlarini yap istersen basincini aç yinede denerim dedim doğrumu
Ama bu saatten sonra ben seninle bi daha denemem gerek yok
maşallah mami abi NG 106 dikiş makinasi gibi nazar değmesin ayağına yüreğine sağlık.tebrik etmek lazım...
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ..abi senin hayranın çokk
Benim yazdıklarımında hepsi doğru mu? Ben bir daha benle denemiyo mu dedim, methanolü açmamışım dedim. Basınç açmama gerek yok daha fazla, arabayı gündelik nasıl kullanıyosam o şekilde görmek istiyorum, o yüzden zaten sökmüyorum... Madem SUS ile deniceksiniz bende geleyim, o hali ile de deneyelim, zaten sus ile denemek için arabayı dışarı çıkarmış olucaksınız size fark eden bir şey olmıycak... Methanolüm de çalışır, yine geçersiniz ve dersinizki levent böyle böyle iddia etti ama sonuç gördüğünüz gibi. Benide haksız çıkarmış olursunuz. Öyle olursa ben yine tebrik eder elinizi sıkarım. Benim için değişen birşey olmaz, ben farklı olucağını düşünüyorum. Makul şeyler söylüyorum, bir daha deneyelim olsun bitsin...
Ben geceleri uyumam, ayrıca herkes gibi uyutulmam da... Tekrar deneyelim görelim, bunda çekincek bişey yok. Tekrardan tebrik ederim. İyi geceler
bi atasözü vardı at sıçamayınca boku arpaya atarmış buda o misal
öyle bi yazmışsın ki sanki 20 kişi gelmişler sana zorla bunları yazdırıyorlarmış gibi. Senin metanollede o farkı kapatman imkansız bunu neden anlayamıosun. Adam seni 3 boy geçmiş. Sana şöyle söyliim Maminin denediği WRX den de yavaş araban. Görünen köy kılavuz istemez.
Peki Alper Bey bende fark kapanicak diyorum, kimseye ters bisey demiyorum. Dedikleriminde hepsi ortada bi tane yanlis sey olsa mami abi de derdi. Daha once methanolum bozuktu, nozzle tikanmisti, o sekilde bi arabadan 2 boy fark yiyodum, sadece methanolu duzelttik dunya kadar fark oldu. Iki boy yedigimdede en az bes defa bastik cok fark attigimdada yani saglikli sekilde test etmis olduk. Inanin methanol asiri fark ediyo, bi de oyle deneyelim olsun bitsin...
Deneyen araclara Tebrikler. Arkadasin medeni cesaretinden dolayi kutlamak lazim. Araban kendi klasmaninda gayet iyi gidiyor . Ng zaten yine full performance masallah. Yanliz videoda niye golf R in onune dogru kayiyo ? Araba sardigindan dolayimi yoksa bilincsizmi oluyo m.ettim
Bide niye bidaha denemek istemiyorsunuz abi yav . Benim kanatlim olsa ucana kacana sikarim ki bunun icin zaten yapmisim herkesle bidaha bidaha denerim. Bikere denedik bidaha olmazz ooov yenilen pehlivan gurese doymaz dahada yokk demeniz cok ilgincime gidiyo :) yanlis anlasilma olmasin merakimi gidermek icin soruyorum?
Diger atasozu degilde bu daha dogru oldu bencede , orasi bi gercek yenilen pehlivan gurese doymaz... Soyle soyliyim, 1. Denememizde yokus asagi 3 boy fark oldu. 2. denememizde yan yana geldik fark hic acilmadi aksine kapandi, onumuze araba cikti mami abi birakti, 3. Te de araba kesiklik yapti ben biraktim. Buna heralde orda olan hic kimsenin itirazi olmaz. Sonuc mami abi gecti, bu deneme bitti bende tebrik ettim. Simdi bir kez daha tamamen hersey ayni sekilde deneyelim, tek fark methanol olsun. Bu kadar defa test ettim yasadim gordum, bende salak degilim heralde kendimi israrla rezil edicek kadar....
Sanirim basinc acmandan suphe duyuluyor . Yani bi tahmin sadece. Turbo arac oldumu hersey cok hizli değişebilir bunu sen daha iyi bilirsin levent. Pompa benzinle yaristigini dusunerek;
E85 +Methenol . Boost ve avansta acsan ebesinin nikahi fark eder
NG'ye kocaman maşallah yine ezber bozduruyor sayfalarca iddaa edenler ng nin nasıl birşey oldugunu görmüştür.. mami abi sen ne ballısın ya hem erken basıyorsun hem el freni çekik gidiyorsun ayıp ama yaptıgın mızıkcılık yapıp durma :) :) :)
Daha cok basinc acamam, wg ayarim gundelige uygun 1,25 bar da bitiyo, sirf bu arabayi gecmek icin wg nin ayariyla oynamam ve ya arabayi sokmem, kendimi kandirmis olurum. Ben ayni sekilde geleyim ama methanol calissin istiyorum, cok fark ediyo biliyorum. Yine gecer valla tebrik ederim bin defa ettim ama fark kapanicak eger mami abi ekstra bisey yapmazsa...herkeste gormus olucak farkin kapandigini. Mami abi den haber bekliyorum..
yaw şimdi yazmım dedimde e85 koysana :D hadi bi koy bakalım :) nolur e85 koyun arabaya
@levent uzatmanın manası yok dimi gitmişssin unutmussun sonuc nedir ? geçildin birdahaki denemeye kadar manası yokki konuşmannın dimi
mami baskan onlarda turbo var sende nos basssss e100 yapalım üstüne nos bas kırılmasssa heuahauhauha
ayrıyetten
lafım istanbuldakilere değil ucan kaçan typerlar e93 geçen s2000 ler ep3 ler hattata Siz yaparsanız herkesi geçiceğini idda eden insanlar buyrun beyler istanbul bu aralar neşeli :) bekliyoruz :) heeeee pardon sizi olayınız farklıydı dimi peygir gemisi misali :)
Aynen oyle gecildim o olay bitti.
Benim arabanin hali belli, e85, cok yuksek basinc gibi seylere uygun degil. Sokuk olmasida degil. Bu yuzden diyorumki methanolumu calistirayim ayni sekilde bakalim olsun bitsin...
yav bana niye söyleniyosun hacı abi leventi tanımam etmem sanki onun savunucusuyum gibi lanse etmisin . sonuç ortada . ben orda dedımkı adam denemıyor . Denememe sebebi aracın turbo olması olabılır.Kolay bı sekılde bıseyler hızlıca değişebilir , yanlışmı ? Subi muhabbetınde mami abi demedimi bıdaha denemem adam belki değişiklik yapar gelir diye ?
arada ahım şahım fark yok vıdeoda hepımız ızledık . avans+basınc acsa + e85 koyup methonelle desteklese kac boy hızlanır soruyorum sana abi ? polemik olsun diye yazmıyorum bu aracın nekadar hızlancağını bicogumuzdan ıyı bıldıgınden sana soruyorum
Helal olsun NG ye
Maşallah deneyen araçlara :)
70-200 aralığında NG inanılmaz başarılı. Bu gaz tepkimesiyle deneyeceğin arabayla kilo/hp anlamında aranda ciddi fark olmadığı sürece 70-200 bandında geçilmen çok zor maşallah :)
Ama Mami abi eğri oturalım doğru konuşalım zaten geçiyosun, Golf'ün olduğu şeride kırıp önünü kapatmak gereksiz tehlike yaratmış. Bahsedilen diğer denemelere göre zaten geçebiliyorsun ben sadece video'da görünen sahneye yorum yapıyorum.
Konusiim mi :D
Masallah Sayin Makinen, her zaman saksakciniz abi ;)
Muammer abi eline,bileğine,emeğine ve kesene sağlık
iki aracada maşallah ng bu şakaya gelmez :)
Maşallah Mamimakınen :) Cıdden NG hafıfe alıncak araba deıl üzerinde cıddı emek var boyle bır arabaya gecılmek canımı acıtmıycak en azından :)
bütün umudunu methanole bağlayıp yazman çok entersan nasıl bir piskolojide insanlarsınız sesini çıkarmasaydın tebrik etseydin methanolu açıp yine deneseydin ama unuttuğunuz bir şey var yarış sadece hızlı arabadan ibaret değil sağlam sinir sistemide lazım yanındaki rakip adama düğmeye basmayı bile unutturur dua et sen düğme açmayı unutmuşsun..
maşallah mami usta
ng ye maşşallah herzamanki gibi formunda
ama golf r cı arkadaş 20 kez yazmasına rağmen neden tekrar denemek istemiyosunuz ?
bi geçtiğimle bidaha denemem hesabımı yani? madem öyle sus2k sizi bikere geçti bidaha denemek istemeyebilir biraz empati yapmak lazım :)
Budami gol degil ??
Masallah abim
NG nin gotunun giliyik hahahahaha :D
sus s2000 ng 106 yı geçtimi ?
video falan görmedimde merak ettim denedilerse noluyor ?
denildiği gibiyse s2000 golf r a baya fark atar ve subaru wrx 30r içinde geçerli bu ?
Adamakilli bir otobanda denense videolar hep basin. Ekspres 4 e atinca kapanan trafik hep erken basmalar hep ayni terane
maşallah mami abi de...diğer arkadaşlar nerde uzaklardan bağlanan????
şakşakcı olarak tabir ettikleri kişiler burda..ama kendi arkadaşları yok....
artık deneme konusuna farklı bir boyut kazandırdın abi helal olsun...
zamanında 07 cbk 01 de draglarda üst üste 1.lik aldığında aynı konular konuşulmuştu...ben 10.000 dönüyürom gecemiyorum 106 nasıl geçiyor diye çok söylemler oldu....
benim asıl merak ettim 26 30 50 60 boy hesapları yaparken nasıl oldu da geçildiniz???
hep bir bahane mi sunacaksınız?...
Dom Says:
Winnig is winnig....
konu kapanmiştir bence açilmamak üzere...