maşallah araçlara dogukan golf hırcında biraz yukardan basılsada güzel bir vıdeo seyretseydik
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Bu Golf bi harika
450 hp ye yakın , atmosferik olduğu ıcın ust devırlerı daha guclu ve ustune sureklı 100hp nos desteklı bı BMW ıle baya ıyı gıtmıssın dogukan.
Yarın Sk. İle deneriz belli olur
ben 60 65 araligina geldim 4500 devire full boostumun geldigi yere m3 yanima gelmedi o ara daha alttan basmak istedi sebebi o. golf 390 400 hp bile gelmez 1430 kg.bu kadar bilenilecek bi araba degil.ben anlamadim senin bana tavrini.ben gecerim demedim deneyek demedim gecince ben yararim delerim demedim .arada 30 tane araci var onlar mi farkli anlatiyo sana
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ikisine de maşallah..
Crm performance
Iki araca da Masallah. Golf zaten cok iyi giden bi makina. Cok begeniyorum tipini filan. BMW M3 de NOS ile cok zalim olmus. Herkesin emeklerine saglik. Ilk defa Enkada rolling izledim dun aksam. Bu aksam da oradayim kismetse. Enkanin gozunu seveyim bizim Atasehir ile alakasi yok. Bombos dumduz yol. Yok kamyon cikti yok serit daraldi yok trafik vardi derdi yok. Sonucu da canli canli kopruden izliyorsun. Biz Istanbulda resmen eziyet cekiyoruz haberimiz yok.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ustacım daynoda 70 cıvarı ama sımdı 150 taktıyorum onla ugrasıyordum battanıyesını baglayıp 900 psi basınc ve buyuk selenoıt nasipse net 150 hp alırız basınctan dolayı
ruf50 m3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)