Beyaz sapkalı adam beyaz showa cıkar yakında demedı demeyınHerif vsa gibi
![]()
bizim köyde de amcamda var 9-10 çuval çay yüklediğimizi bilirim bikere yokuş inerken çıkarken tık dediğini görmedim![]()
Bizdede vardı yıllarca sorunsuz bir şekilde keyifle binmiştik.Benimde bir çok anım vardır. hey gidi günler hey. Koltuklarını çok severim..
Cok iyi yan koyuyor masallah. Bronz balata mi var namussuz arabada ne var, yansanayi olsaydi coktan bitmisti.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Bu arabayı ilk bayiden alan naylonları üstünde kullanan adam izlese ne der acep![]()
:ramo
Torosun klimalisi ve 4 cekeri mewcut.on cekerlisi bile cogu 4 cekeri bozar.dayida resmen butunlesmis torosla takim calismasi olmus![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
torosu bilmemde beyaz şapkalı adamın kara duman attığına eminim![]()
yollara bak yollara ey gidiçayıda yüklemişler garibime
Bizim usaklar vurmus kirbaci torosa![]()
görev yaptığım Samsun/Salıpazarı ilçesinde 60 taksinin 40 tanesi torostur. Özellikle süspansiyon sistemi harikadır. Bizim kasis, çukur var diyip duraksadığımız yerlerden gaz kesmeden devam ederler. Yüke oldukça dayanıklı arabadır. Ayrıca 4*4 dü vardır. 84 modellerinde klima ve cam otamatiği mevcuttur. 4 çekeri türkiyede nadir olsa da vardır. Bir ara ***** sitede de vardı. köy yollarının vazgeçilmezidir. gördüğüm kadarıyla bu başarıyı yakalamış başka bir arabada yoktur. Bir arkadaşın yazdığı gibi 4 çekerini bugün piyasaya verse karadenizin dağlık kesimi, doğu ve güneydoğu anadoluda satış rekorları kırar.
Tokattayken az kullanmamıştım toros ve r12. Keçi gibi heryere çıkardı, motoru güçsüzdü ama kısa şanzımanı sayesinde ilk viteste rahat kalkardı.
.
etinden sütünden tüyünden yararlanmış amcamArka koltukları muazzam rahat oluyordu
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Hey gidi Toros be. Yıllarca ne kahrımı çekti. Elektrik direklerine mi patlamadık, taş üstünde asılı mı kalmadık.
Çok uğraştım elektronik ateşleme yaptırmıştım, komple izolasyon yapmıştım içine tabanına ama sonuçta eski ve kullanımı sert bir araba olduğu için satmaya karar verdim ama satılırken de üzülmüştüm. Bende yeri başkadır..
New Toy! - 41 AJV 325
torosun mevzusu derindir
Biz araba sürmeyi devletin bize verdiği Toroslarda öğrendik! - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)