gtx yapmak o arabanin karakterine aykiri, pist icin yapilmis aractan roll aracina donusturmek cok mantikli degil,
genel kullanim keyfi bence gitmemeli,
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Tabikide fikrinize saygı duyuyorum fakat GTX le araç roll aracı olmazki.bu yeni nesil turbo daha erken spool olan ve daha çok verim veren bir turbo.araç zaten karekter olarak hızlı ve iyi yol tutan ve iyi bir şekilde güçünü yere aktaran bir araç.
Ayrıce bu turboyla pistte daha alt devirlerden yürüyüp daha rahat haraket etme yeteneğine sahip olacaktır.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
İlk olarak internal gtx i kaldırmaz. Bu araba renault vag değil. İkincisi gtx ile bobin sorunu yaşamanız olası. Ateşleme o turboya yetmeyecektir. Üçüncüsüde gtx demek her devirde spool demek değil. Gtx 30 ilede 4500 den önce spool olmayacaktır ki megane cupra ya golf r gibi devir çeviremez üst kapaktan dolayı. Pist için ideali 2860 tarzı bi turbodur. Onu internal da kurtarır.
IN BOOST WE TRUST
gtx28 su gibi akar rs de. ben takamadan sattım size nasip olsun bari.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
güzel deneme oldu tebrikler aracına...
mavi stnin turbosunda işlem yoktur bilginize..
St 300 veriyo gibi bişey yok ben yaptığım speclerde üstü rakam aldım canlı örneğiz.
bayram sonrası dyno ölçümü specleri yazıp foruma koyarız.
videodaki gün benim araçta custom filtre. yazılım 20 km olmuştu tazeydi dp+70mm vardı
sonuç böyle oluyo haliyle tekrar tebrikler olsun
ALPER YILDIZ(mavi ST sahibi)
techturkeye üye değilimdir elimde 10larca video var aracımda ne yakıt ne büyük turbo varhurafelere gerek yok..
dyno dynomicsde 262 hp ölçümüm var ki ölçtüğümüz gün fan konusunda sıkıntımız vardı araç yeterince hava alamıyodu...
güzel deneme oldu Maşallah aracına..
Alper bey önceki postumuzda artık kol piston şart demiştim sanırım okumadınız.
Aracın Renault olduğunu ve motor karekterini bu işlerle az çok uğraşan insanlar bilmektedir.30 serisi bir turbonun ben lafını bile etmedim ki bu arabaya uygulansa hiç bir sıkıntı yaşanmaz.bu tamamen yapacağınız ve uygulayacağınız parçalarla dierkt ilgilidir.30 serisi bir gtx 4000 de rahatlıkla dolmaya başlar. Buda kullandığınız parçalarla alakalıdır.renaulttada dolar.dedğiniz gibi üst yapak yapısından dolayı bu araçlar çok devir sevmiyor ama güzel tork üretiyor.
Yiğitin de dediği gibi en mantıklısı 28 serisi olacaktır.hem günlük kullanım hemde pist kullanımını rahatlıkla bozmadan yürüyecektir.
Birde bilmenizi isterim eğer 28 serisi turboyla bile stock internal ile basınç açarsanız 370hp den sonrası hen an kırabilirsiniz.vag lar gibi 500 hp lere kadar dayanıklı değil renault un içi.bu yüzden kol piston demiştim.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Pardon kol piston dediğinizi görmemişim.
Ama 375 hp bence renault için fazla iyimser bir değer. Umarım o güçleri yakalarsınız ama üzerindeki stock turbo ile de o güçler çok uzak.
IN BOOST WE TRUST
375 hp az piston kol olayına girersem gtx28 yada 30 takarım o zamanda 500+ hedef olur.
INFINITE PERFORMANCE
Bence bu seviyeler 350 hp falan ideal bu arac icin, gundelik spec... Gtx2867r da bile az da olsa lag olucak. Bu sekilde tam gundelik keyif arabasi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)