samet pug un erken basmasına ve eksiklerine rağmen eg çok iyi yürümüş ki zaten 4 te ayırıyor.
tabi kamera yarıştan önce konuşulsaydı iyi olurdu....
samet pug un erken basmasına ve eksiklerine rağmen eg çok iyi yürümüş ki zaten 4 te ayırıyor.
tabi kamera yarıştan önce konuşulsaydı iyi olurdu....
eg sedan vtec
bence eşit şekilde basılsa eg debriyaj kaçırmadan enazından ayarı sibop u geçtim 2-3 öne çıkar yavaştan 4-5 de 1.5-2 boy kadar geçer. iki tarafında emeğine sağlık
bır vıdeo ekledık sorun oldu denıyorsun vıdeo cekıyoruzda buralara koyabılıyoruzz geçme geçılme derdın oolmasaydı samet bukadar konusmazdın ben çekerım vıdeomu geçsemde geçılsemde koyarım senın le yanında emre varken bastıklarımız var 2 boy geçtıklerım ıstersen onlarıda koyarım burda hondacıları arkana alıp bana atar yapmaa gleırseın basarızz sonuna kadar gorrusun ozaman kım onde gıdıyor herkes gorur vıdeo cekmek arkanda ış çevırmekse ben bışey demıyorum 130 bg arabamlaa bukadar oluyor herkesın yorumlarına saygılarr
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
Sen benimle denerken video cekecegini soylemedin, soyleseydin yine birsey demezdim tamam cek sorun degil deyip yine denerdim, o kamerayi gizli kamera gibi rollun ortasinda takarsan bu saygisizlik, bu karsindaki adami kandirmak olur.
Sen tek basina ben 2 kisi olduktan sonra elbet dedigin sonuc farkli olur, 2 boy degil ama 1-1.5 boy oldu, onemli olan kisi sayisina es denemek, sonucta teke tek bile denesek ben ve benim aracim senden ve senin aracindan daha agir. Boyle birseyi nasil mantigin aliyorda bir bokmus gibi soyliyorsun anlamiyorum. He varsa o videolar koy, ama benim seni nasil ayarsiz, yakitsiz, filtrem tikali, soguk havada kalin yagla soguk havada yurudugum, balatam bitik durumda 4.viteste ayirdigim videolarida koy, boyle sonu belli olmayan, erken ve onden bastigin, onume tir cikinca gectim dedigim sacmasapan videolar koyma. Seni gectigim videolar nerede diyorum, kayit bitmis kanka diyorsun.
Oraya haziran sonunda 2. kez geldim, Emre'yede ara bakalim eglenelim biraz dedim, gelmedin, cunku sende senle denedigimizde aracin gidisini etkileyen bariz eksiklikleri oldugunu biliyordun, halletmis olcagimi dusunup gelmedin, tamam aradigimizda tatildeydin, pazar donuyorum eskisehire dedin, persembeye kadar ordaydim yine arayip deneyelim demedin.
Buradaki insanlarin hicbiri fanatiklik ugruna yorum yapacak insanlar degiller, diger marka grup araclarlada ugrasiyorlar, heleki bu konuya yazan cizen eski uyeler, gorulen neyse onu soylemisler.
Birkez daha soyliyorum, kendi aracini dusuk beygir benim aracimi yuksek beygir gosterip, vtec acikken falan filan deyip ustumden ve aracimdan rant saglama, dogrular neyse onlari konus, vtec altindada denedik ustundede samet eksikleriyle bu halde beni her sekilde 4.vitese atinca ayirmaya basliyor, ki 5'e bile atmadi de. Deki, benim aklimda dogru durust bir insan olarak kal.
130 hp arabamla bu kadar oluyor diyorsun, masallah! Benim eksiklerimlede seni bu kadar ayirabildim 4'un sonuna kadar, bir dahakine 5'ide bitirecegim.
Gelebiliyorsan gel Istanbul'a, burada seni her turlu agirlarim Metin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
videoda 106 akıtarak gelmiş ve önde basmış. Açık ve net. Honda öne çıkacakkende bırakmak zorunda kalmış yoksa gelmeye başlamış. Keşke daha çok deneyip o görüntüleri koysaydınız daha belirleyici olurdu.
IN BOOST WE TRUST
Denedik abicim, balatam zaten kaciriyordu baya, balatayi kokutana kadar denedik ama iste o videolar koyulmadi, teketek denedigimizden video ancak yolumuzun ustundeki shell'de bekleyen eskisehir tayfasindan cekilir diye dusundum, az daha balata siyirip yolda kalacaktim, 10/60 yagin isinmasi azda olsa bir denge kurdu baski balatayla.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Yağın ısınmaması gibi bir problem olmaz. Araba çalışmaya başladıktan 1-2 dakika içerisinde yağ olması gereken sıcaklığa ulaşır zaten. Radyatör gibi değildir. Radyatör suyu kanalların içerisinde dolandığı için çok çabuk ısınmaz blok ısınana kadar. Ama yağ direk gömlek içerisinde çalıştığı için normal sıcaklığına çabuk ulaşır. Çok kalın bir yağ kullanmadığın sürece de araban performans kaybı yaşamaz yağdan dolayı. Yağın performansta etkisi çok değil. Sadece performanslı kullanımda koruyucu özelliği yani ısıya karşı dayanıklılığı özelliğini kaybetmemesi önemli.
IN BOOST WE TRUST
Yag 10/60 castrol edge vardi, hava gece 3 derecelerdeydi, bu yagin tam anlamiyla performans vermesi icin 2 saatlik uzun yoldan gelmem lazim en az, hic sogutmadan denememiz lazim diye dusunuyorum.
10/60'i kisin vtec hic sevmedi acikcasi, aracin vtec acisi bile yok gibi birseydi, simdi 5/30 edge var, 30 dk yol yapmam yetiyor istedigim gibi yurumesi icin, hizlandigini resmen hissettim, daha kolay devirlenmesi ve vtec acisi bariz farkettirdi. Yag konusunuda bir faktor olarak goruyorum.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
samet maşallah sabah gordum konuyu işlerden dolayı yazmadım atarlık gıderlık bı durum yok ıkı aracta gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs 4 5 zaten senın onde olman cok normal bı durum bunun aksını ıdaa eden bu ısı bılmıyodur .. tebrıkler kardesım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
maalesef o söylediklerinin hepsi psikolojik şeyler. Dediğim gibi yağ sıcaklığı olması gereken sıcaklığa 1-2 dakika içerisinde gelir. Çalıştığı ortam 9000 derecelerde olduğu için. Öyle 1-2 saat uzun yol gidiim ki ısınsın yağ olması gereken ısıya ulaşsın diye birşey yok. Fazla düşünmene gerek yok. Olan bu. Formula araçlarında yağ 2 dakika dışarıda ısıtıldıktan sonra motora konuluyor ama yağ ısısı konulduğunda 80-90 derece. Senin dediğin gerçek olsaydı kimse 10-60 kullanmazdı kullananda deneme yapmaya benzin yetiştiremezdi. Dediğim gibi denemesi bedava. Yağ sıcaklık göstergesi koy sende görürsün. Ya da koyamam diyorsan 1-2 dakika arabayı çalıştır. Karterden bi miktar yağ al sıcaklığını ölç göreceksin. Yağ çok fazla kalın olmadığı sürece arabanın performansını etkilemez. Senin bahsettiğin sıcaklık 3 dereceyse zaten araban bugün denediğinden çok çok daha hızlı olacaktır. Arabanda o zaman başka bir problem olabilir ama bunun kullandığın yağ ve sıcaklığı ile alakası yok.
Bi de vtec açışı yok gibi birşey ne demek. Vtec belli bir yağ basıncından sonra otomatik olarak devreye girer. Devir yağ basıncını etkiler yağ basıncı artıncada vtec otomatik olarak açılır. Vtec controller ile vtec beynine müdehale edip devri yani devreye girmesi gereken yağ basıncını değiştirirsin. Yağ pompanda sorun varsa ya da vtec beyninde arıza varsa bunlar performansı etkiler. Ama vtec girmio gibi bişeydi diye bişey yok. Vtec ya devreye girer ya da girmez.
IN BOOST WE TRUST
Sagolasin kardesim, ama durum bu sekilde iste, tesekkurler..
Vtec giriyor devreye her zaman, girmeme gibi bir durumu yok, 10/60'ta actigini her zaman hissediyorsun, acmama gibi bir durumu yok zaten, ama patlamiyordu boyle, oda yagin kalin olmasindan kaynaklaniyormus, ince yag koyunca vtec acarken resmen patladi ve ince yagla hizlandigini bariz hissettim, egzozun sesi bile bir canli gelmeye basladi. Yaza dogru hava bir aralar cok isindi, 2 saatte trafikte kaldim, vites atarken arac sarmaya basladi falan, sanirim 10/60 inceldi cok sicaktan, o zaman anladim aracin ince yagi sevdigini.
Isitmak deyimi yanlis anlasiliyor sanirim, yagin incelmesinden bahsediyorum, 10/60 guzel bir yag, fakat bence stock atmosferikler icin cok kalin. Derlerdide inanmazdim, tecrube edince ogrenmis oldum.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)