User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ul gti vs b16a swap si vs fp gti

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O hplerde 185hp vermez vtec makinesi.
    Araçlara maşallah.
    Samet acilinden arabanı yürüyen vteclerle denemeni tavsiye ederim. Çıksın aracının nasıl gittiği ortaya kanka en güzel cevabın o olur.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen specleri bosverde motorlarin standart ürettiği HP bak bi google'dan.
    Şimdi adam senle ayni model ve markaya biniyor diye illaki haklı olamaz... Olayi honda-pejo kavgasina dondurmeyin. Yıllar önce çok tartıştık çünkü...
    doğru diyosun standart kilolarınıda göz önünde bulundurmak gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet kardeşimin aracı gercekten cok hos ve gıderlı bı araba denemlerın oldugu aksam cok hosuma gıtmıstı allah tekerını duz bastırsın gercekten emek verılıp yapılmıs bır araç bence

Fatih YİGİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi konuda aciklayici olmak icin?

Burada 106 tek kisi, eg vtec 2 kisi, ayrica her zamanki gibi yarim boy onde daha yanina yanasmadan basiyor, bende sonradan ayip olmasin diye asiliyorum, ben shellden cikar cikmaz deneyecegimizi dahi bilmiyordum.

Burada kendi yarim boy onde bastigini hesaba katarsak 2. - 3. vites sonlarina dogru 1.5 boy onde, 4'e attigimda yaklasmaya basliyorumki birakiyor gazi. Sonradan bendeki arkadasi indirince asil denemeler gerceklesiyor.
    Kardeş yanlış anlama o gece oradaydık ve arabada tektin bu videoda yani ama geri kalan hiçbirşeye birşey söyleyemem geçtin geçildin ben bilmiyorum ...
    oVerBoosT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında gti da çok iyi değil timing i sorunlu..sadece metin şanslı bi de akıtıp basmış pne
    Crm performance

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih YİGİT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş yanlış anlama o gece oradaydık ve arabada tektin bu videoda yani ama geri kalan hiçbirşeye birşey söyleyemem geçtin geçildin ben bilmiyorum ...
    Video sonuna dikkatli bakarsan U donusu yaparken 2. kisiyi goreceksin, hatta emreyi indirelim falan deniyor.

O gece ordaysan teke tek bastigimizda 4. vites sonunda onde oldugumuda gormussundur, iyiki 5'e atmamisiz.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica aklima su geldi, o gece metinin tarafindan birisi "bir dahaki seferede saxo vts getiririz" demisti intikam alacakmis gibi. Bende getirin deneriz deyip ayrilmistim.

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O hplerde 185hp vermez vtec makinesi.
    Araçlara maşallah.
    Samet acilinden arabanı yürüyen vteclerle denemeni tavsiye ederim. Çıksın aracının nasıl gittiği ortaya kanka en güzel cevabın o olur.
    Aynen kanka, ama bahsettim sorunlardan ilk sayfada, bahane degil gerceklerdi. Dedigim gibi suanki bir denememiz sonucu durumlar cok degisir. Ayrica ecufast su ayari yapsinda, cok denemelere cikacagiz daha.

Alıntı memoteck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samet kardeşimin aracı gercekten cok hos ve gıderlı bı araba denemlerın oldugu aksam cok hosuma gıtmıstı allah tekerını duz bastırsın gercekten emek verılıp yapılmıs bır araç bence
    Allah razi olsun Memo, en guzelleri sizler gibi iyi niyetli dogru insanlarin olsun.
    In vtec we trust.

Mapped by Dr. Ecu
    Powered by Sistem Honda

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen araçlara maşallah,

Samet şu an ki egzoz sistemin 51 lik mi ?
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video sonuna dikkatli bakarsan U donusu yaparken 2. kisiyi goreceksin, hatta emreyi indirelim falan deniyor.

O gece ordaysan teke tek bastigimizda 4. vites sonunda onde oldugumuda gormussundur, iyiki 5'e atmamisiz.
    Canım arkadaşım 3 uncu arabayı ben kullanıyordum senin sağındaydım gözümemi inanayım sana mı ? Ayrıca video da dönüş falan yok Ben bu video adına konuşuyorum ondan başka hiçbir denemenize şahit değilim birşey daha eklemek istiyorum ve son kez vts getiririz falan denmiş ben istediğin zaman basarım kardeş benim için sıkıntı yok ya pardon kardeş sonradan koyulan video yu gercekten bilmiyordum ama dediğim gibi Bayram süresince esk deyim müsait e düşersen deneyelim bende merak ettim ayarı yapıldıktan sonra gideri ne imiş
    oVerBoosT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyen araçlara maşallah,

Samet şu an ki egzoz sistemin 51 lik mi ?
    Evet kardesim 2.5" headers (buradan kaybediyorum en cok), 51'lik duz boru (orta susturucum yok, buradanda ne yazikki var kayip), 63'luk airmass egzoz sistemim.

Canım arkadaşım 3 uncu arabayı ben kullanıyordum senin sağındaydım gözümemi inanayım sana mı ? Ayrıca video da dönüş falan yok Ben bu video adına konuşuyorum ondan başka hiçbir denemenize şahit değilim birşey daha eklemek istiyorum ve son kez vts getiririz falan denmiş ben istediğin zaman basarım kardeş benim için sıkıntı yok ya pardon kardeş sonradan koyulan video yu gercekten bilmiyordum ama dediğim gibi Bayram süresince esk deyim müsait e düşersen deneyelim bende merak ettim ayarı yapıldıktan sonra gideri ne imiş
    3'lu denemelerden bahsetmiyorum, tabikide gozune inan, teketektik 3'lu denemede. Yani bende yalan soylemiyorum ama lutfen.

Ilk videoda yanimda kimse yok, tekim, 2.'de metin onde basliyor, 3'te yakaliyorum, 4'te hafif uzuyorum, tir cikiyor karsima, yoksa arka tamponuma denk geliyor metin onde bastigi halde.

Ikinci videodada yanimda arkadasim var deneyecegimizi bile bilmiyorum, metin basti gel falan dedi, sonrasinda kapi + camurluk onde basladi bende tutundum ayip olmasin diye durum bu.

Evet Metin'i bu sorunlar halinde gecince oradan bir arkadas "bir dahakine saxo vts getiririz" dedi gececekmis mahayietinde, bende "getir olur deneriz" dedim, cunku ben oraya eglenmeye geldim, gecme gecilme muhabbetini yapmaya degil.

Metin onde basladigi ve sorunlar oldugu halde gecildigini kabul etmiyor ve uzerimden rant saglamaya calisiyor ona rahatsiz oluyorum ben.

Oncelikle Metin'i Istanbul'a bekliyorum bu videolarin ardindan, eger gecersem guclu saxolari bekliyorum, oraya zevkle gelmeyi isterdim fakat ne yazikki calisiyorum, butun iznimi kullandim.
    In vtec we trust.

Mapped by Dr. Ecu
    Powered by Sistem Honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kardesim 2.5" headers (buradan kaybediyorum en cok), 51'lik duz boru (orta susturucum yok, buradanda ne yazikki var kayip), 63'luk airmass egzoz sistemim.

3'lu denemelerden bahsetmiyorum, tabikide gozune inan, teketektik 3'lu denemede. Yani bende yalan soylemiyorum ama lutfen.

Ilk videoda yanimda kimse yok, tekim, 2.'de metin onde basliyor, 3'te yakaliyorum, 4'te hafif uzuyorum, tir cikiyor karsima, yoksa arka tamponuma denk geliyor metin onde bastigi halde.

Ikinci videodada yanimda arkadasim var deneyecegimizi bile bilmiyorum, metin basti gel falan dedi, sonrasinda kapi + camurluk onde basladi bende tutundum ayip olmasin diye durum bu.

Evet Metin'i bu sorunlar halinde gecince oradan bir arkadas "bir dahakine saxo vts getiririz" dedi gececekmis mahayietinde, bende "getir olur deneriz" dedim, cunku ben oraya eglenmeye geldim, gecme gecilme muhabbetini yapmaya degil.

Metin onde basladigi ve sorunlar oldugu halde gecildigini kabul etmiyor ve uzerimden rant saglamaya calisiyor ona rahatsiz oluyorum ben.

Oncelikle Metin'i Istanbul'a bekliyorum bu videolarin ardindan, eger gecersem guclu saxolari bekliyorum, oraya zevkle gelmeyi isterdim fakat ne yazikki calisiyorum, butun iznimi kullandim.
    Kardeş Akhisar'ı aradan çıkarayım sana söz geleceğim
    oVerBoosT

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı time-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kardesim 2.5" headers (buradan kaybediyorum en cok), 51'lik duz boru (orta susturucum yok, buradanda ne yazikki var kayip), 63'luk airmass egzoz sistemim.

Evet metin'i bu sorunlar halinde gecince oradan bir arkadas "bir dahakine saxo vts getiririz" dedi gececekmis mahayietinde, bende "getir olur deneriz" dedim, cunku ben oraya eglenmeye geldim, gecme gecilme muhabbetini yapmaya degil.

Oncelikle metin'i istanbul'a bekliyorum bu videolarin ardindan, eger gecersem guclu saxolari bekliyorum, oraya zevkle gelmeyi isterdim fakat ne yazikki calisiyorum, butun iznimi kullandim.
    samet ben senin bu yalanlarindan milleti bana kiŞkirtmandan biktim neysen o ol bir ikincisi orda 3 lu basiyoruz kornalar duyulmuyorr ben erken basmak gibi bir nbiyetim yok sen herŞeyi bir bahane buldun bu ne yaa hondacilar hep boylee araciniaza birsuru para harciyorsunuz chip filtre egzozlu bir 106 gti boyle yuruyunce saldircak yer bulamiyosun akilli ol ak hisar draglarina giricem seni ordada gormek isteriz kalvye erkegi olma ama ak hisar bitsin hususi gelicem oraya sennlee basmayaa sana zaman ne eksigin varsaa gider sonraa yok baskim kaÇirdi yok filitrem evdeydi bujim ateŞlemedi deyip aglama yter konuyuda uzatma seninle denicezz hemde dostca sen merak etmee burda beni millete yalanci hep akitan ikinci kornada basan falan biri tanittin onlarin hepsi geldin denemelerimiz gorsunler samet senin boyle birini oldugunuda ben bilmiyodum ama lutfen artik yazip durmaa seninle cok guzel denemlerimiz olucak ak hisara dua et hadi eyvallah
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş Akhisar'ı aradan çıkarayım sana söz geleceğim
    abım adamın dıbısın be ı love 106 GTİ VARSA OTESI gelırız pisi pisi zaaaaaaa
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen specleri bosverde motorlarin standart ürettiği HP bak bi google'dan.
    Şimdi adam senle ayni model ve markaya biniyor diye illaki haklı olamaz... Olayi honda-pejo kavgasina dondurmeyin. Yıllar önce çok tartıştık çünkü...
    aynı marka ve modelle alakası yok öyle olsa her honda ya yorum yapardım.

standart güçlere baktım 106gti, 120 hp ile 160 hp yi geçiyor yani öylemi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185hp lik egvtec öyle gitmez zaten ama 106da bırakmam kolay kolay demiş maşallah araçlara.
    yanlız egvtec tam çıkmaya hazırlanmış araba çıkmış herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samet ben senin bu yalanlarindan milleti bana kiŞkirtmandan biktim neysen o ol bir ikincisi orda 3 lu basiyoruz kornalar duyulmuyorr ben erken basmak gibi bir nbiyetim yok sen herŞeyi bir bahane buldun bu ne yaa hondacilar hep boylee araciniaza birsuru para harciyorsunuz chip filtre egzozlu bir 106 gti boyle yuruyunce saldircak yer bulamiyosun akilli ol ak hisar draglarina giricem seni ordada gormek isteriz kalvye erkegi olma ama ak hisar bitsin hususi gelicem oraya sennlee basmayaa sana zaman ne eksigin varsaa gider sonraa yok baskim kaÇirdi yok filitrem evdeydi bujim ateŞlemedi deyip aglama yter konuyuda uzatma seninle denicezz hemde dostca sen merak etmee burda beni millete yalanci hep akitan ikinci kornada basan falan biri tanittin onlarin hepsi geldin denemelerimiz gorsunler samet senin boyle birini oldugunuda ben bilmiyodum ama lutfen artik yazip durmaa seninle cok guzel denemlerimiz olucak ak hisara dua et hadi eyvallah
    Metin birkez daha soyliyorum artik soyletme beni, onceki postlarda yazdiklarimi oku. O aksam birkez daha birkez daha deneyelim diye aglayan sendin balatam cayir cayir yandigi halde. Oradaki herkes gordu aramizdaki farki.

Gizli kamera cekimi madem yaptin, haber verseydin bana oncesinden suan seninle konusmalarimiz bu yonde olmayacakti. Madem video koyuyorsun, nezaketen bir izin alki denemelerin dostca oldugu belli olsun.

"Akilli ol, klavye erkegi olma" sozlerini hic duymamis varsayiyorum, seni ertesi aksam aradiginda istedigin heryere gelip basmaya hazirdim ama gelmedin Metin. Uslubuna biraz dikkat et, oradan yazmak kolay.

Ben seni kimseye yalanci, duzenbaz olarak tanitmadim; bu koydugun yalan yanlis video seni bu sekilde tanitti. Onceden basan sensin, onume tir ciktiginda gectim diyen sensin, 185 hp'lik vtecle gazliyorum deyip rant saglayan sensin, ee daha ne olsun? Ben istedigim kadar onden basti diyeyim, buradaki o kadar gormus gecirmis insanlar gozlerine mi inanacak yoksa benim laflarima mi?

Ben o aksam sana "denemeye gerek yok Metin, baski balatanin durumu belli, ayar vs.'de yok" dedim, sende "olsun haci ne olcak oylesine suanki durumuyla araclarin giderini gorelim" dedin. Bende seni bu sekilde tanimamistim, ertesi aksam bu videoyu cikartip koydugunda gercek yuzunu gormus oldum. Bahane boyle olmaz, bunlar gercekler, o aksam balatanin yandiginin kokusunu sen dahil herkes aldi hala bahane diyorsun. Buradan artik abuk subuk yazma Metin, telefonum 7/24 acik, varsa bir konu, ara konusalim.

Ben senin aracina "masallah" dedim mi? dedim. Gozumde bu speclerle en iyi yuruyen 106 gti'lardan biri. Yururunude cok begendim, 170 hp'lik (tahminen) bir eg vtec'in yaninda 2. - 3. vites tutunmasina hayran kaldim, sonrasinda birkez daha masallah dedim. Ama sen her zaman fazlasini istedin, salladin tuttun. Madem bu butun videolar var, seni gectigim videolarida ekle 3'u bitirdikten sonra olsun bitsin.

Sen gel buraya dogru duzgun deneyelim, onden basma, oktan arttirici yakit kullanma, benim eksigim dahi olsa onemli olan eksik degil, dogru duzgun adaletli denememiz, eksik varsa giderilir ama yanlis olan denemeler duzeltilemiyor ve adaletsizlige yol aciyor gordugun gibi.
    In vtec we trust.

Mapped by Dr. Ecu