User Tag List

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
239 sonuçtan 229 ile 239 arası

Konu: SuS2k vs CNK golf gti

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkur ederim umit.Allah razi olsun.

kelalper.abi beni gecsende sikinti yok.herkesin bi arabaya binme tarzi var.ben boyle bnmrk istdgm icin bu hizda bu konfor bu parayla bu kdr.sen sdecee konfor istersin s class alirsin ama cikar biri ben yarisciyim der ayni paraya gt40 li supra motora biner hepimizi gecer.bnm derdim hic gecmek olmadi.sadece dogrulari herkesin bilmesiydi.o yuzden ben bana sataşilan kdr cevap verdim.bundan snrasi bnm icin onemli degil.ben 1-1 yaptim maci yani artk bundan sonraki denemelrrim sadece keyfim olursa.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel tatlıya bağlandı.gönüller alındı.şimdiden hepinizin bayramı hayırlı olsun.tüm techturkey ailesi.
    zd9000 cupra

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğlenden beri bazookanın ankara deneme konusunu ve bu konuyu takip ediyorum, doğukanın hiçbir hatasını görmüyorum bir sürü dalga geçildi mehzent tiiye almadı üzerine arkadaşlarıyla 10dan geriye saymalar falan yaptı, doğukanın gidip geçip gelmesi üzerine arkadaşlarınında dalga geçmesi bence normal, büyük konuşmamak gerek kimseyide kücümsememek gerek helal olsun tekrardan boostuna saglık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun.

hakan abi bize yakışan budur.biz de birbirimize düşersek kimle dostluk yapacaz.ben futbol sevmem basketbol sevmem tenis sevmem araba severim.e aynı şeyi seven insanlarlada tartışır kavga edersek kime ne anlatacaz.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hakan abi bize yakışan budur.biz de birbirimize düşersek kimle dostluk yapacaz.ben futbol sevmem basketbol sevmem tenis sevmem araba severim.e aynı şeyi seven insanlarlada tartışır kavga edersek kime ne anlatacaz.
    Helal sana ....
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkur ederim umit.Allah razi olsun.

kelalper.abi beni gecsende sikinti yok.herkesin bi arabaya binme tarzi var.ben boyle bnmrk istdgm icin bu hizda bu konfor bu parayla bu kdr.sen sdecee konfor istersin s class alirsin ama cikar biri ben yarisciyim der ayni paraya gt40 li supra motora biner hepimizi gecer.bnm derdim hic gecmek olmadi.sadece dogrulari herkesin bilmesiydi.o yuzden ben bana sataşilan kdr cevap verdim.bundan snrasi bnm icin onemli degil.ben 1-1 yaptim maci yani artk bundan sonraki denemelrrim sadece keyfim olursa.
    yaw ben geçerim demedim yanlış anlıosun. Deneriz dedim. Arabayı yapalı kaç ay oldu daha 1 kere denemeye çıkarmadık. Ne kadar gidio onu bile bilmiyorum. Özgün ayarlarını yaptı. Öyle kendi kendimize sıkıyoruz. Megane dan hızlı tabiiki ama kestiremiorum ne kadar hızlı.

Ben sana cevap verdin falan da demedim. Sende saygını değiştirmedin dedin dalga geçmekte hakkınız ama edepsizce dalga geçenleri susturmanızı beklerdim. Fatih tanımıyoruz dedi o zaman yapacak bişey yok. Tanımadığın adama sus diemezsin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw ben geçerim demedim yanlış anlıosun. Deneriz dedim. Arabayı yapalı kaç ay oldu daha 1 kere denemeye çıkarmadık. Ne kadar gidio onu bile bilmiyorum. Özgün ayarlarını yaptı. Öyle kendi kendimize sıkıyoruz. Megane dan hızlı tabiiki ama kestiremiorum ne kadar hızlı.

Ben sana cevap verdin falan da demedim. Sende saygını değiştirmedin dedin dalga geçmekte hakkınız ama edepsizce dalga geçenleri susturmanızı beklerdim. Fatih tanımıyoruz dedi o zaman yapacak bişey yok. Tanımadığın adama sus diemezsin.
    Tanıdık var tanımadık da var.tanıdıklarımıza tabikide seviyeyi bozmayın diye en başından beri söyledik biz.tanıdıklarımız da hiç seviyesiz yazı yazmadı.biraz öncede söylediğim gibi abi.benle ne kadar dalga geçildiyse bende o kadar geçtim fazlasını yapmadım.ama onuda yapmak istemezdim .ben birçok arabayla deniyorum video bile yok.son 2aydır video tutuyorum polemik olmasın diye.

senlede deneriz tabi sıkıntı olmaz ama ben sti setup lı gc8 in çok başarılı olacağını ve aynı aracın bizde vakti zamanında bulunduğunu(fatiii nin arabası) hatta şimdi forumdan bir arkadaşta olduğunu (2000 model mavi komple sti) belirtmek isterim.e smdı bu setup a 30r ı da takınca 450 500 hp 1200 kg lerde bir aracın klasmanı beni fazlasıyla aşar.ama tabi ben zaten tanıdıklarımla denemişliğim hatta suprayla bile denemişliğim vardır.fatii nin rs2 yle biz devamlı deneyerek yol dynosu alırız.150 metre fark da yesem yine denerim önemli olan saygı ve seviye abi.yoksa beni dilediğin kadar geçebilirsin hiç sıkıntı değil
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Moruk Eylül olsun denemeye başlarız, sen ben Ufuk ohhh gel keyfim gel setuplar yakın sizin kapaklar daha verimli ama benimde kilo hafif

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istasyon nasıl daha hafif lan.
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istasyon nasıl daha hafif lan.
    Fabrika çıkışı 30 kg kadar hafifim. Bagaj kapağı ve arka cam sebebiyle moruk. Bununla birlikte araba sökük temizlemek için söktüm döşemeleri beğenmiyodum kışa doğru toplarım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konudaki en önemli mesaj bu olmuş. Ağzına sağlık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)