User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: 106gti saxovts

EfeTorunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her güzelin bir kusuru var işte
    ahh oo güzellerin bide kusuru olmasa

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın silkelemeyi yazılımdan yapıyor.Egzantrikten değil.oem beyin taksın o sorun kalkacak ortadan..yazılımların hepsi 1800rpm de silkeleme yapar..benim yaptırdığım ve çevremdeki bütün 106lar aynı şekilde silkeleme yapıyor..dediğim gibi 1800 rpm de silkeler..serkana bunu söyledim zaten oem beyin alacak.

Ayrıca timing bozulmaz sonuçta civata bu gevşemez oynamaz..

Görkem sen TE 106 ile ne oluyordun? kafa burun gidiyordun..bende AC ile o zamanlar TE 106 ile kafa burun giidyordum..Şuanda da olan aynı AC VB kafa burunlar.Yani VB de sorun yok kardeşim..tek eksiği ince conta..contayı koyduğu zaman VB aça aça gidecek..he yay şapka olmadığı içinde VB ince koyarsa sıkıntı olabilir gerek yok contaya..en iyisi serkan sana söylediğim gibi aydana filize git egzantrikleri sök ince conta koy.bazı arkadaşlar Rakım demiş biraz garip geldi bana araba deniz seviyesinden başka bir deniz seviyesine gitti.değişen bişey yok o konuda..boşuna kafa karıştırmayalım ortadaki problem(silkeleme beyin) ve eksik(ince conta) belli..
    Te 106 da demekki ince conta varmış kapakta işlemliymiş. O akşam arkadaşlar o araba için chip bile yok conta yok filtre egzos demişlerdi ki ben o akşam o arabayıda 1-1.5 boy geçtim roll bıraktığımızda 220 de 1-1.5 boy önündeydim hiç kafa burun diye birşey olmadı. Demekki o arkadaşlar yalan söylemişler.

Gelelim oem beyine. Ben oem beyinle yürütemedim arabayı rölanti 3000 de kaldı o şekilde bastım baya baya gitmedi quicksilver gibi oldu araba. Sonra yazılım yaptım rölanti 900-1000 e sabitlendi sadece gazı bırakınca 2000 devir civarı silkeliyordu gaz açıkken yapmıyordu onada razıydım ben.

Bu timing bozulmaz olayındada egzantrikten önce yaptırdığım timingtede pt52 dede 'sonuçta civata' olduğu için gevşemişti ve ayarım bozulmuştu hatta orjinal egzantrikle bozulduğunda kapağı doğramaktan son anda yırtmıştım. Bana böylesi tesadüf etmişti olmaz die birşey yok makine en nihayetinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tuğca bu arabanın en son en iyi performans verdiği ayarı ahmet yaptı ve görkemde gazlamaya başladı..ahmet zaten olması gereken en iyi ayarı yaptı ki görkem o dönemlerde gazlamaya başladı..bu arabada kuşadasına satılmadan önce en iyi performaslı halindeydi..şimdi ayar nasıl oluyorda bozluyor..rakım aynı emme eksoz derecleride en son ahmetin yaptığı ayarda..ben yukarda bi matemetik yaptım denenmiş arabalar hakkında..o yüzden saxoda sıkıntı yok..boşu boşuna adamı sorun var diye sanayi sanayi gezdireceksiniz..Gitsin söksün egzantriklerini taksın inceyi silkemeleyide kesmek için orjınal yazılıma dönmesi lazım..onuda kuşadasında yaptıramaz ya beyni buraya gönderecek görkem orjınal haline cevirtirip geri gönderecek yada vb nin sahibi serkan çıkma oem beyin alacak..
    Ya alperim ben senden daha iyi 106cı- saxocu değilim arabayı aldığımdan beri kaç kere seni aradım birçok şeyi sana sordum öğrendim ama bu mesajından anladığım serkanım arabasını daha soft hale getirmesini istemen serkan benden arabayı pt52 li diye aldı o hevesle istedi o nedenle bende 52 ler kalsın sen arabanın üstüne birşeyler daha katarsın demiştim işte contaydı kapaktı kısaydı alır koyarsın demiştim

Şimdi memnuniyetsizli silkelemesi dediğin gibi daha hızlanmak yerine daha yavaşlamayı seçecek bende ona aydana gitsin o herşeyini çözer demiştim. İşi iyi bilen biri dedim. Ben halen ona conta ve kısa yapıp devam etmesi taraftarıyım ama canı nasıl isterse serkanımın

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ya timing bozulmadı ise contalı aracla kafa kafaya gidiyo benim araç eksoz filtre ondan once fırlıyorum beni 170 gibi yakalıyo 200 gibi 2 boy felan oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ya timing bozulmadı ise contalı aracla kafa kafaya gidiyo benim araç eksoz filtre ondan once fırlıyorum beni 170 gibi yakalıyo 200 gibi 2 boy felan oluyo
    Serkan biraz size uymak için alt devir basmış o yüzden ilk çıkışınız normal, zaten 2 de 4000 gibi bastık falan demişsiniz videonun başında. Contalı için ilk çıkış daha normal, contalının ilk gaz tepkimesi stock haline göre süper. Serkanın 52 ile 6000 in altında ilk basması sıkıntı zaten ordanda bi ivmelenme kaybıda var anladığım.

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tm belkı dedign dogru 2den sonrasi araba kasiyo ama dewis cok gec onuyo gri saxo kesıciye dusuyo yine yakaliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tm belkı dedign dogru 2den sonrasi araba kasiyo ama dewis cok gec onuyo gri saxo kesıciye dusuyo yine yakaliyo
    İşte sanada mantıklı gelmemiş 1991 de bi sorun var ben hala onun üstündeyim. Pilotaj eksikleride var onuda söyleyeyim düşük devir basması, vites geçişleri, 4. vitesi bitirmeyi beklemesi vs vs neyse artık serkanla konuştuk zaten o gerekeni yapacak Hayırlısı neyse o olsun.

smtkrglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah araçlara...
    DRJANT

EfeTorunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya alperim ben senden daha iyi 106cı- saxocu değilim arabayı aldığımdan beri kaç kere seni aradım birçok şeyi sana sordum öğrendim ama bu mesajından anladığım serkanım arabasını daha soft hale getirmesini istemen serkan benden arabayı pt52 li diye aldı o hevesle istedi o nedenle bende 52 ler kalsın sen arabanın üstüne birşeyler daha katarsın demiştim işte contaydı kapaktı kısaydı alır koyarsın demiştim

Şimdi memnuniyetsizli silkelemesi dediğin gibi daha hızlanmak yerine daha yavaşlamayı seçecek bende ona aydana gitsin o herşeyini çözer demiştim. İşi iyi bilen biri dedim. Ben halen ona conta ve kısa yapıp devam etmesi taraftarıyım ama canı nasıl isterse serkanımın
    valla bakıcaz çaresine artık bu hafta egsozu vs ayarlayıp diğer hafta vizeye sokucam ondan sonra direk aydana komple bi ayar yaptırcam artk bakalım ya 52 duracak yada cıkacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)