Te 106 da demekki ince conta varmış kapakta işlemliymiş. O akşam arkadaşlar o araba için chip bile yok conta yok filtre egzos demişlerdi ki ben o akşam o arabayıda 1-1.5 boy geçtim roll bıraktığımızda 220 de 1-1.5 boy önündeydim hiç kafa burun diye birşey olmadı. Demekki o arkadaşlar yalan söylemişler.
Gelelim oem beyine. Ben oem beyinle yürütemedim arabayı rölanti 3000 de kaldı o şekilde bastım baya baya gitmedi quicksilver gibi oldu araba. Sonra yazılım yaptım rölanti 900-1000 e sabitlendi sadece gazı bırakınca 2000 devir civarı silkeliyordu gaz açıkken yapmıyordu onada razıydım ben.
Bu timing bozulmaz olayındada egzantrikten önce yaptırdığım timingtede pt52 dede 'sonuçta civata' olduğu için gevşemişti ve ayarım bozulmuştu hatta orjinal egzantrikle bozulduğunda kapağı doğramaktan son anda yırtmıştım. Bana böylesi tesadüf etmişti olmaz die birşey yok makine en nihayetinde
Ya alperim ben senden daha iyi 106cı- saxocu değilim arabayı aldığımdan beri kaç kere seni aradım birçok şeyi sana sordum öğrendim ama bu mesajından anladığım serkanım arabasını daha soft hale getirmesini istemenserkan benden arabayı pt52 li diye aldı o hevesle istedi o nedenle bende 52 ler kalsın sen arabanın üstüne birşeyler daha katarsın demiştim işte contaydı kapaktı kısaydı alır koyarsın demiştim
Şimdi memnuniyetsizli silkelemesi dediğin gibi daha hızlanmak yerine daha yavaşlamayı seçecekbende ona aydana gitsin o herşeyini çözer demiştim. İşi iyi bilen biri dedim. Ben halen ona conta ve kısa yapıp devam etmesi taraftarıyım ama
canı nasıl isterse serkanımın
![]()
peki ya timing bozulmadı ise contalı aracla kafa kafaya gidiyo benim araç eksoz filtre ondan once fırlıyorum beni 170 gibi yakalıyo 200 gibi 2 boy felan oluyo
Serkan biraz size uymak için alt devir basmış o yüzden ilk çıkışınız normal, zaten 2 de 4000 gibi bastık falan demişsiniz videonun başında. Contalı için ilk çıkış daha normal, contalının ilk gaz tepkimesi stock haline göre süper. Serkanın 52 ile 6000 in altında ilk basması sıkıntı zaten ordanda bi ivmelenme kaybıda var anladığım.
tm belkı dedign dogru 2den sonrasi araba kasiyo ama dewis cok gec onuyo gri saxo kesıciye dusuyo yine yakaliyo
İşte sanada mantıklı gelmemiş1991 de bi sorun var ben hala onun üstündeyim. Pilotaj eksikleride var onuda söyleyeyim düşük devir basması, vites geçişleri, 4. vitesi bitirmeyi beklemesi vs vs neyse artık serkanla konuştuk zaten o gerekeni yapacak
Hayırlısı neyse o olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)