ikiside rs oldugu icin bi sikinti cikmaz
kosule kosule el ele giderler topspeede :D
@ Bora abi :) abi o2 neysede map bozuk diyo arkadas :D
Printable View
hadi bakalım kim yazacak profiline the fastest Clio RS diye.
Ondan sonra da the fastest Megane RS tartışması başlatırız, bol su içmek lazım, ***** başka türlü uzağa işemek zor olur.
the fastest stock engine clio rs is TIC:cool:
t-sport - clio rs bencede zevkli olabilir. Ama t-sport biraz ağır kalır rs e göre her rs bir değil yürüyeni var yürümeyeni var yürümeyeniyle deneyip yürüyene atarlanmamak lazım şaşkınlık yaratır sonra :D
:D:D:D:D cok haklısın ben hep yürümeyeniyle denedim sunu belirtmem gerekir ki alicanRS kardesimle (rsciler az cok tanır) 4 sene ugrastık hangı rs de laguna kapagı hangisinde laguna pistonu oldugunu bile iyi bilirim kardesim :icon_tup:
turkiyede aynı specde T-Sport gececek rs yok bunuda altını cızerek hatırlatmam gerek :)
konuyumu dagitmayami calisiyosun banami oyle geliyor.
250 hp turbo yokmu istanbulda. polo gti - ibiza cupra - golf gti vs.
bende headers bile yok mesela. geri kalan specler ayni sayilir.
araban hazirsa duzce iyi bi teklif :)
Cupra elbet satilacak abi ama rs sonuna kadar devam :)
Trabzon'un şampiyon RS'i kupasını istiyor.. :D
Ahahaha aynen bilmesen yuttuucam hakketen kardesim etut yap biraz videolarimi izle yada ne biliym biraz arastir cunku ben rslerle denemiyorum sadece baska bir cok aracla videom var yada kaydetmedigim denemelerim var kimseye bisey kanitlama gibi cabam yok o yurumuyor bu yurumuyor ben hep yurumeyen arabalarla denedim :D
@can's ; araciniza ne upgrade yaptinizda rodaj yapiyosunuz ? Forged pistonmu taktiniz sikistirma kac ?
Bos atarlanmam bunu bil denerim dedim mi denerim gercekler her zaman benim tarafimdan konusulur dener goruruz benim tecrubelerim bunlar tabi yuruten olmadigi icin benden baska araci kimse bilmiyor bu tip degisik yorumlar olabiliyor bittiginde ariycam iyi calismalar :)
S.a merhaba arkadaslar eski plakasi HH clio rsin sahibiyim gordugum kadariyla bos laflarla burda piyasa yapmaya calisan arkadas var k.bakmasin kimse kimseyi avutmasin bu iside uzatip cingene isine cevirme kardesim be videolarda goruldugu gibi selcuk abi ve aytug abi aracima yazilim denemesi yapiyor bilgisayar araca bagli durumda videolarda goruluyor verim almak icin aracimda beyin yok forgete uygun yazilim atiliyordu bunuda serkanin araciyla deniyoduk ve bundan guc alinmadigini herkes iyi bilir buna aciklik getireyim serkan aracim stock diyo kardesim avutma kimseyi be yeter da cingene isine cevirdin bu isi benim aracimda port polish var senin aracta da var benimkinde yazilim var seninkindede var benimkinde egzost filtre var seninde var senin aracda kilima iptali sofor koltugu yok spoon jant 45 yanak var kilo olarak benden 70 100 kilo daha hafifsin benim ise tek farkim forget var ondada araca guc vermez kime sorarsan sor herkes iyi bilir beyinsiz forget yurumez sadece kirilmasini onlersin bununlada kalmaz hafif volan demissin hafif volan araci kesiyo kardesim denemek icin takilmistir sonra cikarttik zaten sonra aracimi tamamlayip sorunsuz duruma getirdik ve serkanla son denemeyi yaptik videolar serkanin aracindan cekilmistir iyi seyirler bu konuyuda uzatmaya gerek....!!!!
Videolar bunlar bunlardan haric 2 3 tane daha var
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Bir senelik konuyu hortlatmışsın da forged piston ile sıkıştırmayı arttırınca beyin olmadanda güç gelir. Nasıl ince conta yada kapak taşlama ile araca pozitif bir etki oluyorsa pistonun getirdiği orjinaldan yüksek sıkıştırma oranı araca güç verir. Hele hele yazılım yapılmadan kırılacak derece bir fark varsa yani 11 sıkıştırmadan 12.2 gibi o vakit daha fazla güç gelir.
Aracımda 11.8 sıkıstırma vardır yani orjinaliyle bir farki yoktur sen herhalde bu isi biliyon yada bilmiyon beyinsiz forgetden verim alamazsin alirsin ama verimli guc alamazsn zaten 11.8 sıkıştırmqyla orjinalinden bi farki yok daha onceki konusmalarda selcuk abi gerek aciklamayi yapmistir konu kapanmisdi burada sen gectin ben gectim diye mualefette yapmaya gerek yok burada zevk yapiyoruz arkadas gurur meselesi yapiyo atip atip ayni seyleri yazip duruyo cirkeflige gerek yok kimse k.bakmasin aciklama yapmak gibide kimsenin zoru yok olayi buyutup buyutup durmasin kimse aracimlq en son denemeler yapildigindaki videolari attim madem stock araci gectim diyor bu videolarda izleyein stocku daha fazla uzatmaya gerek yok kalp kirmayada gerek yok videolar orda ....
herkez kendi geçtiği videoyu koyacaksa buda benim NRS 77 RS im namı TU Clio rs iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=dUCsfmoNw9Q
maşşalalh 1 senelik konu hortlamış çokmu düşündünüz hortlatsakmı die :)
masallah araclara ancak sampiyon hangisi?:)
ikiside şampiyon :)