Rs'in en kötü olduğu yer topspeed konusu bence. 5e atınca çakılıyor araba, iynn-RS'de çok kısa bir 5 vardı sanırım bunun yüzünden. Şampiyonu istanbula bekleriz bu arada![]()
Rs'in en kötü olduğu yer topspeed konusu bence. 5e atınca çakılıyor araba, iynn-RS'de çok kısa bir 5 vardı sanırım bunun yüzünden. Şampiyonu istanbula bekleriz bu arada![]()
.
Benim eski EB RS de şu anda Trabzonda sanırım bişeyler yapılıyormuş. Sahibi beni aradıydı geçenlerde.
Bu arada oksijen sensörüm okumuyor demişsin. Ona rağmen arabam geçilmedi demişsin eğer yanlış okumadıysam. Eski bi RS sahibi olarak şunu diyim sana oksijen sensörü çalışmayan bir RS bırak 2'yi 1. Viteste bile sarmazÇünkü doğru karışımı algılayamadığı için arabanın gidişini çok etkiler. Ben 2 defa oksijen sensörü kırmış biri olarak sensör arızasını direk 1. vitesteki gaz tepkimesinden algılardım ve her iki seferde de yanılmadım. Kaldı ki karşındaki rakibin seni o halde bile geçemediyse kusura bakma onu kendine rakip görmen bence hata. Kendini kandırıp haybeye suni mutluluk yaşatıyorsun kendine. Bence kendine ciddi bir rakip bul. Mesela filtre egzozlu bi s2000 bulabilirsen onunla deneyebilirsin. 4 sonuna kadar sana ciddi bir fark atamaması lazım eğer şampiyonsan. Karşıdaki arabanın ciddi sıkıntıları var sana diyim. Onun ölüsü benim dirim gibi bi yorum cidden çok kel alaka olmuş.
hadi bakalım kim yazacak profiline the fastest Clio RS diye.
Ondan sonra da the fastest Megane RS tartışması başlatırız, bol su içmek lazım, ***** başka türlü uzağa işemek zor olur.
t-sport - clio rs bencede zevkli olabilir. Ama t-sport biraz ağır kalır rs e göre her rs bir değil yürüyeni var yürümeyeni var yürümeyeniyle deneyip yürüyene atarlanmamak lazım şaşkınlık yaratır sonra![]()
cok haklısın ben hep yürümeyeniyle denedim sunu belirtmem gerekir ki alicanRS kardesimle (rsciler az cok tanır) 4 sene ugrastık hangı rs de laguna kapagı hangisinde laguna pistonu oldugunu bile iyi bilirim kardesim
turkiyede aynı specde T-Sport gececek rs yok bunuda altını cızerek hatırlatmam gerek![]()