3 aracada masallah.ama su 106 larin boyle cigerlileride pek bi fena oluyor yaw![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
İlk video da 106 önce mi basıyor ? , gri saxo nun sesi çok güzel maşallah
ilk vdeoda siyah 106 once basıyo ama masallah cok guzel yurumus grı saxo hayal gıbı kesıcıye dusuyo ama hala bırakmıyo guzel bı vıdeo olmus bence sende borunu 51 lık yap barız farkı goreceksın ustler o yuzden dusuk senın kesılıyor araban ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
106 çok iyi çıkmış maşallah, saxolarda ayrı güzel hepinize kazasız belasız sürüşler.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Oem pistona pt52nin pek bi artısi olmamış sanırım,106 da ilk basmada güzel ayirmiş![]()
Cam car benim eski aracım VB saxo. dün serkanlada konuştum araçta sorun var pt 52 ile stock egzantrikli araçla böle gitmesi çok abes tabiki. Oem pistona pt 52 yide ben takmıştım yaklaşık stock haline göre 6-7 boy hızlanmıştım yararı kesinlikle var pt52 nin. e yanındaki saxoda stock egzantrikle yürüdüğünü varsayarsak VB saxo da yani L 1991 de sorun var haliyle. Büyük ihtimal timing problemi var çünkü ilk egzantrikleri taktığımda stock halinden 2 boy geriye düşmüştüm timing sorunlu diyesora AHM performance imdadıma yetiştide düzelmişti herşey
Aynen![]()
106 8 senedir benimle ilk defa otobana cıkıp bastık benimde ilk deneyimim mavi saxo eski 34 vb plaka ola gri eski 34 ac plaka
gürhan 106 ya büyük bi istikrarla en uzun süre binen sensindir heraldeAllah ayırmasın sizi dana nice senelere
maşallah diğer araçlarada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)