En hızlısı benim amk itirazınmı var ?
Seninle alıp veremediğimi yüzyüze denk gelince anlatcam demiştim ne çabuk unuttun.Herşeyi idrak ettircem ben sana.
Printable View
maşallah araçlara..dbs hep aynı dbs , özgünün parmaklarına sağlık..
Sen benim paramımı veriyorsun senmi yarattında tarafıma karışıyorsun ? kendime ceza veriyorum forum vermio banlamak istermisin beni keNdi forumumdan ben denedim olmadı :)
ne tarafından bahsetttin onu anlamadım
Neden bahsettigim son derece açık herkes birbirine küfür ediyo tarafçilik son safada paramı senmi veriyon kendi forumum filan yanlis kelimeler bunlar üstat seviyeyi bozmayalım........
sen bana taraflı diyorsun bende diyorumki geçmişini biliyormusun? ortadan dalmışssın konu bunun 1 sayfada olması değil dewami var kim küfür etmiş bu konudada banlanmış yada ceza almış Bak taraflı su sekilde düşünme bu sayfada kvag edilenler ceza alaan varsa sölesin :) sende etseydin ediytlenirdi silinirdi ama ceza almazdın emin ol :) anladınmı taraf var taraf vara
Engin ozgur hacilar geçmiş i birakin tartismalari başka araçla denemiş onun tartışması bunlar gerek yok herkes birbirini bir şekilde geciyor geçiliyor vs gerek yok
Emir gecmisi kurcalamak gibi bir dusuncem yok ama basima geleni anlatmam icin gecmisten örnek vermem gerekti...olay bu paşam kimle demediği beni ilgilendirmez ben arabalata değil konuua yorum yaptımm...
Simdi arkadslar muhtemeln bu yazdigimda silinecek ama yinede yazalim simdi yazdigim iki yorum silindi zarari yok sadece guluyorum okadar tekrar dene demis ozgun usta crx hazir 3 5 gune.. gonder polonu yaris bitene kadar camurluk onume ciksin yakacam arabayi hodri meydan
Ne itirazım olcak amk, banane kim hızlıysa, şu alemde kendi siki için modifiye eden biri varsa oda benim. Kendi keyfim için yapıyorum, hızlı olmuşum yavaş olmuşum, bi başkası hızlı olmuş banane.
Amk geçen başkası, denediğin başkası bana sataşıyosun. İsteyen istediğini dilediği zaman bulur. İdrak sorunu yaşayan ben değilim.
vay agam ortalık kurtlar vadisine bağlandı. Bu ne felsefe taşıdır. Bende yazayım, Gidiyorsun ama hoşuma gidiyorsun :D Eskiden çıkıp sanayide, mazıda dener eğlenirdik, şimdi mazıda sanayide deneyip forumda atarlanmak moda :D
Serdar bi dur yeter be yawww :D:D ikinizin de tekerine taş değmesin ,güzel gitmiş bence golf ,ama hybrid turbodan daha çok şeyler beklerdim açıkcası ,250hp temiz alındığı söyleniyor,ama nede olsa cüsse ve yazılımlar fark ediyo demek ki. Serdar sana da gösterdiğin ve bitmeyen enerjinden ötürü tebrikler Türkiye turnesi yaptın kardeşim :hahaha: İnsan üşenir maşallah :D Konu da buralara gelmeseymiş iyi olacakmış :( neden her denemenin sonu bu şekilde bitiyor anlamış değilim :beuj::beuj::beuj::beuj::beuj: