beyler bunun yeri burası değil :)
başka zaman dersiniz, yarışmak istiyoruz..onlarda derki tamam veya hayır..konuyu zkmeyin burda hesap başka :D
Printable View
beyler bunun yeri burası değil :)
başka zaman dersiniz, yarışmak istiyoruz..onlarda derki tamam veya hayır..konuyu zkmeyin burda hesap başka :D
DBS' nin sahibine tebrikler; DBS ustunde emegi olanlarin emeklerine saglik; DBS'ye de kocaman bir Maşallah.;)
Sonucta adam yoldan gelmis, arabasını dinlendirmeden kalkmis denemis, bi de kendisinden daha modifiyeli hibrid turbolu araci gecmis. Daha napsin. :)
Geceni tebrik etmek duser bize.:)
Ahh bir de kirmizi olacakti ki DBS Polo daha cok sevecektim..:cool:
Deneyen 2 aracada maşallah :)
penguenhakan bey bı gun ıstanbul a gelınde burdakı cupra ve polo larında tadına bakın bu hafta gelın hatta guzel vıdeo lar cekerız sızde aracınızı tekrar gormek ıstersınız belkı
Antalya ekibine ayıp yaa
kendi aramızda rekabet olabilir yada tartışıp kavgada edebiliriz ama kalkıpta burda konunun içine sıçmanın alemi yok
Birbirimizi sevmek zorunda deyiliz eyvallahımız dahi olmasa bile antalyadan 1 araç olarak DBS polo gitti ankaraya yarıştı ve geçti burda tebrik edip her iki aracada maşallah demek varken
Ama nedense atar yapmak daha mantıklı geliyor
Yazık çok yazık
Ümit kimsenin konusuna sıçtığım yok ...bem sadece kendi başıma geleni iza ettim..
Ayrica dbs polo konusu hic umrumda değil ne sıçıcam içine zaten ne olduğu belli değil konunun...
maşallah Antalya bi kaç tık önde
hem polemikte hem gider de maşallah
Polomuza maşallah. Ecufast ekibine maşallah. Serdar kankimize maşallah. Emek,zaman,para ve azimin sonucunda ortaya bu çıkıyor. Büyük konuşmamayı ben zamanında öğrenmiştim. Bunu herkes görmeli. Öyle Fastest tsi bilmemne tsi yazmamayı ben öğrenmiştim herkeste öğrenmeli. :) Adamı suya götürür susuz getirirler. :)
kanki sen insan mısın :D
Maşallah araclara allah kaza bela vermesin
DBS'ye diyecek birşey var mı ? :D
Abi'm benim Cem gittiğine göre ben geliyorum 1 hafta kalıcam sende çok güzel misafir perverliğin var senin canavarıda ufaktan ayarlayalım Cem birdaki geldiğinde hoşgeldin yaparsın. Adam alıştı yiyor içiyor bide seni geçip geri dönüyor :) artık tak etmedimi canına
Herkese tekrar teşekkür ederim güzel yorumları dilekleri için.
Burda kimsenin aracını kötülemiyorum bazı şeyleri millet yanlış anlamasın golf bence çok başarılı ve dahada gider diye düşünüyorum bu bir spor arabalar yarıştı Sadece biri gecti diğeri geçildi tekrar güzel denemeler olabilir ...