User Tag List

Sayfa 13/25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
463 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devsirme abi o.hak yolunu buldu sonunda
    belli belli şikeli bu alet
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi'm benim Cem gittiğine göre ben geliyorum 1 hafta kalıcam sende çok güzel misafir perverliğin var senin canavarıda ufaktan ayarlayalım Cem birdaki geldiğinde hoşgeldin yaparsın. Adam alıştı yiyor içiyor bide seni geçip geri dönüyor artık tak etmedimi canına
    Her zaman baş tacısın kardeşim ,Allah dostsuz, arkadaşsız misafirsiz bırakmasın yeter ki .Araca gelince sıkıntı yok Serdar'ım bana yetiyo aslında 10 -20 az olsun benim olsun ,yetmezse sitemizin Doktoruna emanet ederiz yapar bişeyler var planlar bakalım yakında kısmetse konusuruz bir ara biraz konu dagılsın bak Cem 'in gergin nası gidiyor
    BORKED

BORKED

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tekrar teşekkür ederim güzel yorumları dilekleri için.
    Burda kimsenin aracını kötülemiyorum bazı şeyleri millet yanlış anlamasın golf bence çok başarılı ve dahada gider diye düşünüyorum bu bir spor arabalar yarıştı Sadece biri gecti diğeri geçildi tekrar güzel denemeler olabilir ...
    Birak mutaviziligi idda ediyor beyin yok diyor tsi a adam a diyoruz araştır beyin takmis bulursun hatta özgün agbi golf r da denedi
    Ve birde motec m1 var incele diyoruz adam yaşının adami değil ki düzgün cevap verebilsin onu bilmiyormusuz salla o hala sehirinde fastest tsi in Turkey yazsin ama sonuç olarak senin dbs

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Her zaman baş tacısın kardeşim ,Allah dostsuz, arkadaşsız misafirsiz bırakmasın yeter ki .Araca gelince sıkıntı yok Serdar'ım da bana yetiyo aslında 10 -20 az olsun benim olsun ,yetmezse sitemizin Doktoruna emanet ederiz yapar bişeyler var planlar bakalım yakında kısmetse konusuruz bir ara biraz konu dagılsın bak Cem 'in gergin nası gidiyor
    BORKED

BORKED
    Abi kral adamsın çok güzel olmuş kesenize bereket....Cem kardeş sanada hayırlı olsun...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel denemeler. araclara masallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti vites geçişlerinde patlatıyor sebebi ne acaba ? maşallah
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video TR dimi? )

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdarcım aracına maşallah
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka helalin var tsi'lar liginde şampiyonluğa koşuyosun şampiyonlar ligini çok merak ediyorum ,tekrardan her iki aracada kocaman maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo senlik var desenize tam tatile gidicek zamani buldunuz roll icin sayenizde denizden kumdan cok telefonuma gelen mesajlarla ilgilenmek zorunda kaliyorum

Burada konu Ecufast Rsa karsilastirmasina getirip yazan arkadaslar olmus onlara soylemek istedigim bazi seyler var iyi dinlesinler.

Bu yapilan golf tsi bizim yapipda en hizlisi budur diye piyasaya surdugumuz bir arac degildir herkesin soyledigi kendisini baglar ama Biz gunluk rolluk yakitli arac hazirlamiyoruz 97 oktanla bu kadar yaptik daha hizli golf –rocco yapan varsa ciksin koysun videolarini seyredelim tebrik edelim insanlik dogruluk bunu gerektirir once arac neydi ne oldu ona bakmak lazim kimseyi karalamadan yazilimini kotulemeden bir bakmak lazim emekse o emegin herkes icin oldugunu dusunmek gerek.

Rolle ilgili olarak,
    Polo gti sanzuman,Yakit,Hafiflik avantajlari olan bir araba golfunde avantaji turbosun 3-4 mm daha buyuk olmasi polo denemek istemis golfun sahibi Kabul edip denemis madem bu kadar nefret vardi hazir gitmisken dovseydinizde hepimiz rahatlasaydik nedir bu kadar nefret yani soyleyin bilelim yani hala aklim fikrim bu olanlari algilayamiyor.

Ilk yapilan polo gti roll unde de soyledim bugun birisi gecer diger gun oteki roll olayini fazla ciddiye alip olum kalim meselesi haline getirmemek lazim o gun birinin aracinda ufak bir buji sikintisi olur misfire olur dunyasi kararir dolayisi ile bu kadar ciddiye alinacak bir durum yok gecersin gecilirsin efendi gibi tebrik edip karsindaki rencide etmeden yoluna bakicaksinki bir daha deneyeme yuzun olsun .

Konuyla ilgili tamamini okuyamadigim icin gormedigim yerler olabilir sorunuz siteminiz varsa pm yoluyla iletisime gecebilirsiniz 
    R

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Her zaman baş tacısın kardeşim ,Allah dostsuz, arkadaşsız misafirsiz bırakmasın yeter ki .Araca gelince sıkıntı yok Serdar'ım da bana yetiyo aslında 10 -20 az olsun benim olsun ,yetmezse sitemizin Doktoruna emanet ederiz yapar bişeyler var planlar bakalım yakında kısmetse konusuruz bir ara biraz konu dagılsın bak Cem 'in gergin nası gidiyor
    BORKED

BORKED
    Hüsnü abi yemin ederim öz abim gibisin valla çok seviyorum çok kral adamsın. Yemin ediyorum eşlerimiz yanımızda roll yaptık ya ona rağmen çok büyük haz aldık Valla yenge çok güzel çekim yapmış. Başkası olsa ağzını ayırır arabayı izler İnşallah sende çok daha fazla hızlanacaksın abilerin kralı...

Abi kral adamsın çok güzel olmuş kesenize bereket....Cem kardeş sanada hayırlı olsun...
    Kanki sağol Allah razı olsun. Dump valvenin içine orijinal oringi takıp birde şanzuman yazılımını güncelleyince inşallah daha fazla hızlanacağım. Allah hepimizi kazadan beladan korusun

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gti vites geçişlerinde patlatıyor sebebi ne acaba ? maşallah
    Kardeşim dump valvenin içindeki oring orjinali değil. Su pompası oringi takmıştım bir ara orjinali parçalandığı için ama buda kenarlarını yedi. Bu sebepten biraz kaçırıyor. Yada şanzuman yazılımı güncellenmediği için de olabilir. Ama ben dump valveden şüpheleniyorum. Çünkü özellikle bir kaç basmadan sonra basınç kaçırıyor gibi.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx'le geldim işemeye gitmiştim karanlığa doğru.. bi döndüm polo gitmiş tam da deneme talebinde bulunacaktım maaşallah araçlara

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın lütfen koyduğu yakıtı çok görenler varsa hemen açılayalım 95 oktana 20 litreye 3 yada 4 litre 10 litreye 2 litre komik ötesi %15 16 lık bir yakıt var neden derseniz 97 içindeki ethanolden kurtulmak için normalde

%3 ila 6 arasında Ethanol var zaten 97 oktanda bizde durumu değiştiriyoruz 95 üstüne yakıt koyuyoruz daha temiz oluyor açıkcası E85 ide aynı şekilde yapıyoruz çünkü konulan yakıtin içindeki bilesenlerde sıkıntı var ha programi 95 le kullanırsan 5-6 beygir fark eder 97 ile aslında yakıt koyduğumuz zaman %50 olarak kullanmamız lazım ama cçok ciddid bir deneme yapmak lazım onun için gerek yok çünkü yakıtın %30 40 dan sonra aşındırıcılığı çoğalıyor

dersenizki dbs 97oktan koyamazmı? koyar gezer zaten günlük öyle geziyor Knock Correction degerini araç kendini değiştirebiliyor zaten bunda bişi yokki neyse stock sbarusundan ewosuna kadar bu işlem böyle yürüyor...

birde biz 4 5 milim ile 30 dan 35 e geçiyoruz bastan sölim

GTX30R Ind Wh 58.00mm
    GTX35R Ind Whl 62.50mm

raşitcim bunu buraya getirmelerinin insanların nedenini biliyorsun onlar getirmedi o konuyu olayların içindesin hepsinde telefonda konuştuk bunu biliyorsun dimi

öncesi sonrası için ya dyno lazım yada aynı hava sartları aynı yokuş hava sıcaklığı nem oranı lazım oda zor ...
    önce sonra dbn bile yok hoş tebrik ettim ben yalancı oldum düzenbaz oldum

kimse hızlısını yapıyorz demiyor ama benim dynom var ölçüyorum bozuyorum - ye + ya düşüyorum ama hepsini kanıtlayabilrim biri gelip bana ne diyor tek viteste beygir almakla olmuyor dünya yalancı ozaman hepsi dynolarda yaşıyor

benim derdim RSA değildir ben hakanı sewmiyorum sewmiyicmde oda beni sewmicek gitti yere kadar
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın lütfen koyduğu yakıtı çok görenler varsa hemen açılayalım 95 oktana 20 litreye 3 yada 4 litre 10 litreye 2 litre komik ötesi %15 16 lık bir yakıt var neden derseniz 97 içindeki ethanolden kurtulmak için normalde

%3 ila 6 arasında Ethanol var zaten 97 oktanda bizde durumu değiştiriyoruz 95 üstüne yakıt koyuyoruz daha temiz oluyor açıkcası E85 ide aynı şekilde yapıyoruz çünkü konulan yakıtin içindeki bilesenlerde sıkıntı var ha programi 95 le kullanırsan 5-6 beygir fark eder 97 ile aslında yakıt koyduğumuz zaman %50 olarak kullanmamız lazım ama cçok ciddid bir deneme yapmak lazım onun için gerek yok çünkü yakıtın %30 40 dan sonra aşındırıcılığı çoğalıyor

dersenizki dbs 97oktan koyamazmı? koyar gezer zaten günlük öyle geziyor Knock Correction degerini araç kendini değiştirebiliyor zaten bunda bişi yokki neyse stock sbarusundan ewosuna kadar bu işlem böyle yürüyor...

birde biz 4 5 milim ile 30 dan 35 e geçiyoruz bastan sölim

GTX30R Ind Wh 58.00mm
    GTX35R Ind Whl 62.50mm

raşitcim bunu buraya getirmelerinin insanların nedenini biliyorsun onlar getirmedi o konuyu olayların içindesin hepsinde telefonda konuştuk bunu biliyorsun dimi

öncesi sonrası için ya dyno lazım yada aynı hava sartları aynı yokuş hava sıcaklığı nem oranı lazım oda zor ...
    önce sonra dbn bile yok hoş tebrik ettim ben yalancı oldum düzenbaz oldum

kimse hızlısını yapıyorz demiyor ama benim dynom var ölçüyorum bozuyorum - ye + ya düşüyorum ama hepsini kanıtlayabilrim biri gelip bana ne diyor tek viteste beygir almakla olmuyor dünya yalancı ozaman hepsi dynolarda yaşıyor

benim derdim RSA değildir ben hakanı sewmiyorum sewmiyicmde oda beni sewmicek gitti yere kadar
    dostum benim derdim RSA değil diyosun ama konuları özellikle takip ediyorum RSA konularında acayip agresif oluyorsun. RSA nın araçları sizin hazırladığınız araçları geçtiğinde konulan videoları zaten siliyosunuz. bunları zaten millet göremiyorki. bursadaki Semih isimli arkadaş mesela. daha bir hafta bile olmadı belki o kadar iddialı idi, gecen denemede DV kaçırıyor diyordu, sonra aracım düzeldi dedi, hatta benden de nefret ediyor biliyorum ama ne oldu sonunda ilhan aga 1000 km yol yaptı 95 oktanla geçti, kimsenin haberi var mı? yok. halbuki geçse idi 20 sayfa yazı okumuştuk ECUFAST rocco RSA GOLF diye..

Tamam Hakan'a gıcık oluyorsun anladık ama Hakan dan başka da yazdıklarına az da olsa soru işareti ile yaklaşan var mı? ha sanmaki buradaki yazıları okuyanların hepsi körü körüne herşeye inanıyor. ok dynoda 280 ps almışsınız. buna diyecek bişi yok. zaten belgesini de koymuşsun ama kusura bakma da bu gücü almak için gereken torku dq200 gibi dandik bi şanzımanla nasıl yola koyacaksın. bunun dsg yazılımı ile vs alakası olmadıgını aletin mekanik olarak vites geçişlerinde sapıttıgını sen de çok iyi biliyor olmalısın. hakanın demek istediği de bu. ha bunu nereden biliyor çünkü denemiş görmüş.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak Rasşittede söledim hakanla benim dedim hakanın golf hariç semihle ilhangi galba ilhan abi denedi sciroccoyla Tebriklerden baska yazı yazmışmıyım konuyumu kaldırmışım hatta rasit bile yazı yazdıydı silmedim sildirmedimde

hakanın düşünsesi baska benimde hoşuma gitmiyor burdaki yazılarını sildimmi? yoo ben açıkcas konuştum onun la telefonuma dahi bakmıyor sewiyeme düşmemek için

peki kim neyi görmüş?

yada ben neyi bilmiş olmalıyım ? sanzımanı torkun kırdıgını beygirin zor zarar verdiğinimi ? yoksa bakın DSG = SST yani ewo10 ben sst kırdım nasıl kırıldığını anlatayımmı ? neden kırıldığını şanzımanı ilk torq sonra güç kırar

DSGnin dikkat edin beygirden ziyade insanlar derki dikkat edin 280 340 nm nin üstü kırılır torq herseyi kırar piston pimide kırar koluda kırar sanzımanıda

tekrar anlatıyorrum büyük turbo takrtığınızda dsg kırılır die düşünenler evet doğru ama belirli limitlerli var mesela ewo 10 lara dikkat edin Yurtdışındaki adam stock ile 500 550 alıyor teker büyük rakamlar stock SSt adam diyorki ister istemez noluyo lan tork yükseltikce dişlilere plate lere aşırı bir binme yüzünden kırılıyor mekatronik bozuluyor nedeni ne? okadar büyük tork a dayanmıyan sanzıman geçişşlerdeki karıştırmalar kaçırmalar yüzünden içindeki kanallar kırılabiliyor yanlışssam biri düzeltsin lütfen dişlisi kırılan varsa inannın bilmiyorum..

280 aldığımı sölylediğim araba da basınc
    3000 gibi 1 bar
    4500 1.3 bar
    5000 1.4 BAR
    6800 de 1 bar
    7200 lerde .8 lere düşüyor yarın torq eğrisinide koyarım doğal olarak bvites atışlarda hiçbir şekilde salak işler yapmıyor ilk baslarda evet 1.4 bitirince saçmaladı hep ben bunu yazdım dsg ile sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyorum dedim yalan bişi sölemedimki suanda güzel dedim

haa kırılır kırılmaz bişi diemem sahibi o riske girmiş 100 kişi istedi 1 ine yaptımmı pololar dahil çünkü test asamasında dedim kırılırsa benim sucum olur kendimin arabası gibi bir arabada ise kırrarım umrumda olmaz kırarsam kendimin der gider yenisini alırım değilmi haksızmıyım söledikleerimde bir yanlışımmı var ayrıca neden sizi kandırım reklam amaçlımı ? amacım ne olabilir detayını okumadan yargılamışssın değişik olmuş
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

umit.bozkurt
    Misafir
    Hiç şüphesiz Türkiye'nin en iyi en düzgün yürüyen TSİ'ı DBS 16 olduğunu düşünüyorum, Serdar abinin bize öğrettikleri konusunda da teşekkürlerimi sunuyorum.
    Bence DBS King

umit.bozkurt
    Misafir
    Maşallah, Allah nazarlardan korusun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin Serdar abicim

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arasts61. Düne kadar orda burda bana sen ecuların fatihimisin yazıyordun ne oldu sen şimdi birilerinin avukatımı oldun hayırdır ne zoruna giddide bu kadar savunma ihtiyacı duydun siz demiyormuydunuz Hakan'ın araba şöyle gidiyor böyle gidiyor ne oldu günlük kullanımda geldim geçtim gittim.herkes Polo bu kadar giderdi madem niye kabul etmedi bakın arkadaşlar yarış modunda arıcım açılıp gelmedi oraya gerisini siz düşünün golf kötü gidiyor filan demiyorum eğer bir Polo Gti yürümüyorsa mutlaka bir sorunu vardır veya parça eksiktir.özgün veya Alper yazılım yapınca araçlar uçmuyor ama iki araçtada aynı parçalar varsa Polo geçer bunu defalarca izah ettik .....ben sırf şu Turbo olayını görmek için Ankara'ya geldim ben şuan büyük turboya gecicem hatta şuan turbomuz hazır özgün takalım diyor kısmetse oda olacak ...ozaman 1.4 hacimsiz deyip bizim araçları küçümseyen arkadaşları göreceğiz..

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak Rasşittede söledim hakanla benim dedim hakanın golf hariç semihle ilhangi galba ilhan abi denedi sciroccoyla Tebriklerden baska yazı yazmışmıyım konuyumu kaldırmışım hatta rasit bile yazı yazdıydı silmedim sildirmedimde

hakanın düşünsesi baska benimde hoşuma gitmiyor burdaki yazılarını sildimmi? yoo ben açıkcas konuştum onun la telefonuma dahi bakmıyor sewiyeme düşmemek için

peki kim neyi görmüş?

yada ben neyi bilmiş olmalıyım ? sanzımanı torkun kırdıgını beygirin zor zarar verdiğinimi ? yoksa bakın DSG = SST yani ewo10 ben sst kırdım nasıl kırıldığını anlatayımmı ? neden kırıldığını şanzımanı ilk torq sonra güç kırar

DSGnin dikkat edin beygirden ziyade insanlar derki dikkat edin 280 340 nm nin üstü kırılır torq herseyi kırar piston pimide kırar koluda kırar sanzımanıda

tekrar anlatıyorrum büyük turbo takrtığınızda dsg kırılır die düşünenler evet doğru ama belirli limitlerli var mesela ewo 10 lara dikkat edin Yurtdışındaki adam stock ile 500 550 alıyor teker büyük rakamlar stock SSt adam diyorki ister istemez noluyo lan tork yükseltikce dişlilere plate lere aşırı bir binme yüzünden kırılıyor mekatronik bozuluyor nedeni ne? okadar büyük tork a dayanmıyan sanzıman geçişşlerdeki karıştırmalar kaçırmalar yüzünden içindeki kanallar kırılabiliyor yanlışssam biri düzeltsin lütfen dişlisi kırılan varsa inannın bilmiyorum..

280 aldığımı sölylediğim araba da basınc
    3000 gibi 1 bar
    4500 1.3 bar
    5000 1.4 BAR
    6800 de 1 bar
    7200 lerde .8 lere düşüyor yarın torq eğrisinide koyarım doğal olarak bvites atışlarda hiçbir şekilde salak işler yapmıyor ilk baslarda evet 1.4 bitirince saçmaladı hep ben bunu yazdım dsg ile sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyorum dedim yalan bişi sölemedimki suanda güzel dedim

haa kırılır kırılmaz bişi diemem sahibi o riske girmiş 100 kişi istedi 1 ine yaptımmı pololar dahil çünkü test asamasında dedim kırılırsa benim sucum olur kendimin arabası gibi bir arabada ise kırrarım umrumda olmaz kırarsam kendimin der gider yenisini alırım değilmi haksızmıyım söledikleerimde bir yanlışımmı var ayrıca neden sizi kandırım reklam amaçlımı ? amacım ne olabilir detayını okumadan yargılamışssın değişik olmuş

Adım geçmiş ama sadece susuyorum bana küfür edildiği için...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)