bakın lütfen koyduğu yakıtı çok görenler varsa hemen açılayalım 95 oktana 20 litreye 3 yada 4 litre 10 litreye 2 litre komik ötesi %15 16 lık bir yakıt var

neden derseniz 97 içindeki ethanolden kurtulmak için normalde
%3 ila 6 arasında Ethanol var zaten 97 oktanda bizde durumu değiştiriyoruz 95 üstüne yakıt koyuyoruz daha temiz oluyor açıkcası E85 ide aynı şekilde yapıyoruz çünkü konulan yakıtin içindeki bilesenlerde sıkıntı var ha programi 95 le kullanırsan 5-6 beygir fark eder 97 ile aslında yakıt koyduğumuz zaman %50 olarak kullanmamız lazım ama cçok ciddid bir deneme yapmak lazım onun için gerek yok

çünkü yakıtın %30 40 dan sonra aşındırıcılığı çoğalıyor
dersenizki dbs 97oktan koyamazmı? koyar gezer zaten günlük öyle geziyor Knock Correction degerini araç kendini değiştirebiliyor zaten bunda bişi yokki neyse stock sbarusundan ewosuna kadar bu işlem böyle yürüyor...
birde biz 4 5 milim ile 30 dan 35 e geçiyoruz bastan sölim
GTX30R Ind Wh 58.00mm
GTX35R Ind Whl 62.50mm
raşitcim bunu buraya getirmelerinin insanların nedenini biliyorsun onlar getirmedi o konuyu

olayların içindesin hepsinde telefonda konuştuk bunu biliyorsun dimi
öncesi sonrası için ya dyno lazım yada aynı hava sartları aynı yokuş hava sıcaklığı nem oranı lazım oda zor ...
önce sonra dbn bile yok hoş tebrik ettim ben yalancı oldum düzenbaz oldum
kimse hızlısını yapıyorz demiyor ama benim dynom var ölçüyorum bozuyorum - ye + ya düşüyorum ama hepsini kanıtlayabilrim biri gelip bana ne diyor tek viteste beygir almakla olmuyor

dünya yalancı ozaman hepsi dynolarda yaşıyor
benim derdim RSA değildir ben hakanı sewmiyorum sewmiyicmde oda beni sewmicek gitti yere kadar