User Tag List

Sayfa 16/25 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
463 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecufast yazılım varken de geri düşüyor diyordun Hakan, başka bir sorun olmasın?
    Başka bir sorun olsa da olmasa da seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum artık , daha ecufast varken de ilgilendirmeği gibi diye düşünüoyorum !
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketimin bir aracını görmek gururlandırdı. İki tarafında emeğine sağlık. DBS için geçen yaz yaklaşma o arabaya demişlerdi. Hiç yaklaşmadım. Denk gelsek denerdik belki ama geçip gideceği zaten aşikar
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle denemenin bahanesi olmaz polo gti gecmis tebrik etmek gerekir, tebrik ederim. Uzerinde daha az parca olmasina ragmen, polo hafifligini de kullanarak bence denemeleri onde tamamlamis. Hybrid turbo ya kibrit denirse, alayci yorumlarin arkasi gelmezse, yandaslar isin dozunu kacirirsa, yas farklari goz ardi edilirse, boyle sonuclar kacinilmaz oluyo her defasinda oldugu gibi...
    Anladigim kadariyla golf de ki turbo yu custom sekilde bazi olculerini buyutuyosunuz hakan abi, peki bu haliyle ustlerde daha verimli mi olcumler yapmissinizdir illaki merak ettim. Ornek vereyim loba firmasinin k04 den devsirme yaptigi LO4XX diye bi turbosu var, bu turbo oem den buyuk olmasina ragmen ustlerde cok geberiyo. Burdada durum benzer gibi geldi ondan meraktan sordum...
    Ayrica su dyno olayinida anlamis degilim. Diger dynolar nasil yanlis, eksik ve ya fazla olcuyo orasini hic anlamis degilim. Ornek vereyim Powershop un dynosu stock 211 hp lik mini cooper jcw i, onurun arabasini hatta , 210,8 beygir olctu. Bu yanlista digerleri mi dogru ? Nem, sicaklik, yogunluk ve benzeri degerler de goz onunde bulundurularak corrected power li sonuclar bunlar... Yani bu sonuclar yanlis da digerleri nasil dogru oluyo anlamiyorum.
    Su da bi gercek ki dynoda oynamalar yapmak cok da zor degil sonuclar cok kolay sekilde degisebiliyo... O yuzden ben sahsen dyno verilerini pek onemsemiyorum. Ama yinede benim sahsi fikrim powershopun maha dynosunun makul veriler ortaya koydugudur.
    Muratin da dedigi gibi scirocco nun verileri ortaya konunali aylar oldu. Ama araba ortada yok.. Sonuclar cok basarili olsa heralde dbn ve ya videolari paylasilirdi diye dusunuyorum... Tekrardan araclari tebrik ederim, konular buralara kadar gelmese de keske herkesin bir daha denemeye yuzu olsa...
    bravo Özgün zaten dyno ayarları ile oynadı o güçler çıktı. Dyno dynamics maho dan %8-10 arasında daha az gösterir. Diğer bir soruna gelirsek neden bu araba ortada yok. Al benim arabamda şu ana kadar ki en yüksek gücü verdi özgünün dynosu üzerinde. Sitede orada burada bir tane videosunu gördün mü? Göremezsin. Adam yaptıktan sonra illa ki videosunu o sunu busunu paylaşmak zorunda mı? Böyle bir zorunluluğu mu var? Ortaya bi laf atıosunuz ondan sonra kıvırda kıvır. O araba gerçek olsaydı da yol videosu cartı curtu olurdu diosun. Herkes senin gibi 400 hp golfüm var diyerek reklam yapmak zorunda değil. Diğer bir sorunda şu diğer dynolar üzerinde o güçleri veren arabalar yolda o güçleri vermeyebilir ama Dynodynamics de aldığın gücü yoldada alırsın nedeni dyno ölçüm yaparken yolun gösterdiği tutunma direncini göstermesidir. Diğerlerinde öyle boşa çevirirsin uzayda olduğu gibi. Şimdi anlayabildin mi?
    IN BOOST WE TRUST

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent, Onurun JCW ile denicek bir arac suanda hazirlaniyor. Onurda canim cigerim, sozumuzu aldik. 1 ayda araba hazirladi. Ben o kadar hizli olamadim onun 300 hpsine 240-245 hp ile cikicaz bakicaz sonuca
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent, Onurun JCW ile denicek bir arac suanda hazirlaniyor. Onurda canim cigerim, sozumuzu aldik. 1 ayda araba hazirladi. Ben o kadar hizli olamadim onun 300 hpsine 240-245 hp ile cikicaz bakicaz sonuca
    Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz olur ve bi an önce biterOnurun arabası oldukca hızlı, yere çok yakın oldugundan mı sardıgından mi bilmiyorum bana baya hızlı geldi yana oturunca.. Heyecanla sonucları bekliyorum. Sizinki GP mi JCW mi bu arada?

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo Özgün zaten dyno ayarları ile oynadı o güçler çıktı. Dyno dynamics maho dan %8-10 arasında daha az gösterir. Diğer bir soruna gelirsek neden bu araba ortada yok. Al benim arabamda şu ana kadar ki en yüksek gücü verdi özgünün dynosu üzerinde. Sitede orada burada bir tane videosunu gördün mü? Göremezsin. Adam yaptıktan sonra illa ki videosunu o sunu busunu paylaşmak zorunda mı? Böyle bir zorunluluğu mu var? Ortaya bi laf atıosunuz ondan sonra kıvırda kıvır. O araba gerçek olsaydı da yol videosu cartı curtu olurdu diosun. Herkes senin gibi 400 hp golfüm var diyerek reklam yapmak zorunda değil. Diğer bir sorunda şu diğer dynolar üzerinde o güçleri veren arabalar yolda o güçleri vermeyebilir ama Dynodynamics de aldığın gücü yoldada alırsın nedeni dyno ölçüm yaparken yolun gösterdiği tutunma direncini göstermesidir. Diğerlerinde öyle boşa çevirirsin uzayda olduğu gibi. Şimdi anlayabildin mi?
    Ben nerde reklam yapmışım allaşkına açıklarmısın? 106 konusundan taktın hala devam ediyosun. Bana göre sende özgün yazılımını yapsın diye ona iyi görünmeye çalışıyosun, şakayla karışık yazmışsın ama bence gerçek:

Özgün bu kadar yaladıktan sonra enjektör kalibrasyonuma bakarsın di mi la? Bende fastest MIIRS in Turkey yazmak istiyorum.
    Neyse; şöyle açıklayım, hep bi söylem var diğer dynolar daha çok ölçüyo dynodynamics daha az diye. Bende bunun üzerine bir örnek verdim maha dyno 211 beygirlik aracı 211 beygir olarak ölcüyo dedim. Tabii ki bu aracın wheel hp si daha düşüktür, dynodynamics daha çok bu yönde yani yola odaklı ölcüm yapıyo olabilir. Her dynoda sonuclar farklılık gösterir vs vs. Ben bu dogru digeri yanlıs mı dedim? Bana göre makul sonuclar ortaya koyuyo dedim.

Diğer verdiğim örnekte çok farklı yerlere çekiştirilmiş. Benim anlatmak istediğim en basitinden mesela dyno olcumunde basıncı acarsın, ona gore degerler daha iyi çıkar ama normalde aracı daha dusuk basıncla kullanırsın. Zaten verdiğim örnekte maha dyno üzerindendi. Ben demedim ki ozgun dynolarda hile yapıyo, basınc acıyo,yakıt koyuyo vs vs. Adam zaten neyin ne oldugunu yazıyo, yakıttan setup a, basınca kadar. Ben genel anlamda dyno verileri pek sağlıklı sonuclar ortaya koymuyor bence dedim, bu düşüncem hakkında da bizzat gördüğüm bir şeyi paylaştım, ki o da dynodynamics ile alakalı bile değildi..

Adam yaptıktan sonra illa ki videosunu o sunu busunu paylaşmak zorunda mı? Böyle bir zorunluluğu mu var?
    Tabii ki zorunlu değil, hiç kimse değil, ama ben bugune kadar dediğinize benzer pek örnek göremedim, bi aksilik olmasaydı bu arabanın verilerinin de şuana kadar paylaşılcagını düşünüyorum. Ama tabii bu konudaki düşüncem varsayımdan ibaret, bunun cevabınıda özgün vericektir.

Nolursa olsun herşey de çok agresif ve hırslı yazıyosunuz, sizle birşey tartısılmıyo. Hemen savunmaya, laf sokmaya ve belden aşağı vurmaya çalışıyosunuz. Yaşınız olmuş 36 , ben sizle tartışmaya utanıyorum açıkçası… Nolur biraz daha sakin olsanız? Savaşa gider gibi foruma giriyosunuz, dışarıdan inanın böyle gözüküyo. Sizde anlıyomusunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şöyle bir deneme var , araba cupra 1.4 TSI ecufastli , ben aynı ben 97 oktan benzin sadece stepne yok yani sökükde değilim.

Cupra 2.vitesden itibaren tünel yaparak geliyor arkadamdan çözemedim nedenini.
    Deneme daha 10 gün önce yapıldı.

RSA RUR TSI - Ecufast Ibiza Cupra - YouTube

BORKED
    1.4 TSI GTX28 Loading...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde şöyle bir deneme var , araba cupra 1.4 TSI ecufastli , ben aynı ben 97 oktan benzin sadece stepne yok yani sökükde değilim.

BORKED
    hakan abi hangi ibiza bu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan abi hangi ibiza bu ?
    Doğukanın Sümbül eski arabası sanırım (Kıvancın eski arabası değil)
    1.4 TSI GTX28 Loading...

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski KUK .
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar ben bununla ilgili bir konu açmıştım ama çok bir cevap bulamadık.Burdan biraz açıklığa kavuşur sanırım.

1.4 TSI 160HP
    1.4 TSI 180HP

Bu iki motor arasında ne fark var 20BG çıkıyor sadece yazılımsal değil.Bazı arkadaşlar aynı motor diye çok savunmuşlardı ama demekki farklı baksanıza golf'de turbo bile değişik ama 180HP motorlu olan daha iyi yürüyor.

Edit: 150 HP üstü turbo ve supercharge ama bu beygir farkları nasıl oluşuyor.

1.4 TSI 150
    1.4 TSI 160
    1.4 TSI 170
    1.4 TSI 180
    abi sanırım intercoller larıda farklı ama emin diğilim bi yerde okumuştum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent senin varsayımların doğru olacak diye bişey yok.
    Bugün M serisi arabalarda piyasaya çıkarken günlük güçlerini mi yayınlıyor yoksa alabildiği maksimum gücü mü teknik verilere koyuyor. Denemeye çıkarken elinden ne geliosa yaparsın. Doğru mudur?

Öyle gereksiz ucu bucağı olmayan hiç bir dayanağı olmayan laflar edip arkasından kıvırmaya başlıosun 106 ile denediğindeki gibi. İlk geldin geçildim tebrik ederim dedin sonra seni kim gaza getirdiyse adamın ne yalancılığı kaldı ne bişeyi. Bu konuda da. Dyno üzerinde ayarla istediğin güçleri alırsın diosun herkeste senin parametrelerle oynamayı ima ettiğini anlıyor sonra hemen yok yani basıncı açarsın onu yaparsın bunu yaparsın diosun. Adam tabii ki basıncı açacak güç almak için. Ekonomik olsun az yaksın diye mi turbo büyütüp ayar yapıo. Yani söylediğin yazdığın şeylerin hiç bir dayanağı yok. Hep değişiyorsun. O nedenle benimle zaten tartışma. Gerek yok adamı deli edip sonra da hep kavga eder gibi yazıosun diosun. Bi de benim yaşımdan sana ne? Yaşın gelmiş 36 ya. Eeee ne olacaktı çok mu yaşlıyım bi yerde kös kös oturup azrailin gelmesini mi bekleyeceğim. Yaşım evet bu ay itibari ile 38 olacak. Ne yapmam gerekiyor. Arabayı satıp elimi ayağımı çekiim mi modifiyeden. Sırf bu tartışmalardan sıkıldığım için zaten satıp CLK 430 alıcam.
    IN BOOST WE TRUST

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent senin varsayımların doğru olacak diye bişey yok.
    Bugün M serisi arabalarda piyasaya çıkarken günlük güçlerini mi yayınlıyor yoksa alabildiği maksimum gücü mü teknik verilere koyuyor. Denemeye çıkarken elinden ne geliosa yaparsın. Doğru mudur?

Öyle gereksiz ucu bucağı olmayan hiç bir dayanağı olmayan laflar edip arkasından kıvırmaya başlıosun 106 ile denediğindeki gibi. İlk geldin geçildim tebrik ederim dedin sonra seni kim gaza getirdiyse adamın ne yalancılığı kaldı ne bişeyi. Bu konuda da. Dyno üzerinde ayarla istediğin güçleri alırsın diosun herkeste senin parametrelerle oynamayı ima ettiğini anlıyor sonra hemen yok yani basıncı açarsın onu yaparsın bunu yaparsın diosun. Adam tabii ki basıncı açacak güç almak için. Ekonomik olsun az yaksın diye mi turbo büyütüp ayar yapıo. Yani söylediğin yazdığın şeylerin hiç bir dayanağı yok. Hep değişiyorsun. O nedenle benimle zaten tartışma. Gerek yok adamı deli edip sonra da hep kavga eder gibi yazıosun diosun. Bi de benim yaşımdan sana ne? Yaşın gelmiş 36 ya. Eeee ne olacaktı çok mu yaşlıyım bi yerde kös kös oturup azrailin gelmesini mi bekleyeceğim. Yaşım evet bu ay itibari ile 38 olacak. Ne yapmam gerekiyor. Arabayı satıp elimi ayağımı çekiim mi modifiyeden. Sırf bu tartışmalardan sıkıldığım için zaten satıp CLK 430 alıcam.

adam naptı 106 denemesinde.methanolu basamamış basamadım dedi.adam ilk geldiğinde methanol basıyo sanıyodu eve gidince bakıyo ki kapalı.farketmeden tabi tebrik edecek.farkedince de yine tebrik etti ama rövanş istedi hemde anında.levent in o konuda zerre suçu yok
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz olur ve bi an önce biterOnurun arabası oldukca hızlı, yere çok yakın oldugundan mı sardıgından mi bilmiyorum bana baya hızlı geldi yana oturunca.. Heyecanla sonucları bekliyorum. Sizinki GP mi JCW mi bu arada?
    Bende GP var. Ama yapilan arac R56 JCW
    Biraz yavas ilerliyoruz tatil durumlarindan dolayi.. 1 aya kadar sorunsuz bir sekilde hazir hale gelecegiz Insallah..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam naptı 106 denemesinde.methanolu basamamış basamadım dedi.adam ilk geldiğinde methanol basıyo sanıyodu eve gidince bakıyo ki kapalı.farketmeden tabi tebrik edecek.farkedince de yine tebrik etti ama rövanş istedi hemde anında.levent in o konuda zerre suçu yok
    metanolü unutmasına bişey demiyorum ki. Unutabilir. Ama mami yokuş yukarı arabam sardığı için arayı açamadım o nedenle yakın gittik dediği zaman sanki maminin arabasındaymış gibi yalan söylüyorsun geçmiim diye üzerime kırdın dedi. Ben bunlara sinir oluyorum arkadaş. Sen kimsin senden kaç yaş büyük çoluğu çocuğu olan adama bunları söylüyorsun. Mami deli mi üzerine sürsün arabayı. Bu kadar adam tanır mamiyi. Kim mami bu konuda yalan söyler diyebilir. adamın bugüne kadar milyon denemesi var ilk yalancı diyen levent çıktı.
    IN BOOST WE TRUST

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimin suçu var ?

Bende tamam denerim dedim Sus ile denerken gel sende hep beraber deneriz dedim bunun neresinde sıkıntı var ?
    Ondan sonra yazılmalar başladı ben oraya 20 kişi gelmişim evet doğrudur 20 kişi veya daha fazlaydıda içimizden bi tanesi Leventi rencide edicek bi lafmı etti ?
    Şimdi bunun yanlışı nerde onun methanolü açmasımı suç bizim 20 kişi orada olmamızmı ben bu tür konuları bu ortamda tartışmayı sevmediğimden çoğu yazıya cevap vermiyorum eğer denk gelinirse yüzyüze daha kolay çözülüyo konular burda lafı nereye çeksen oraya gidiyo kimsede geçilmeyi kabullenmiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED
    bu videodan ne anlamamız gerekiyor şimdi. Ecufastin ayar yaptığı bi tane astra dizel var arkadaşımın onuda geç istersen. Üzerinde parça olmayan soft tune edilmiş arabayı geçmişsin yani ? Ne anlam çıkaralım bundan.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de özgün benim yazılımımı yapsın diye ona iyi görünmeye çalışıo muşum? Bizim özgünle alperle erdemle yani ecufastle olan husumetimiz yazılıma dayanmıyor. Benim yengeme kan gerektiği zaman akrabalarımdan önce ilk koşan kişi ecufast erdemdir. Yani benim özgüne yazılımımı yapması için yalakalık yapmama gerek yok. İsterse yapar ki şimdiye kadar Volvoma da yaptı Megane ı da yaptı. Sadece yapması gereken enjektör kalibrasyonu kaldı kırmayalım günlük o güçte kullanabileyim diye. Haa isterse yalarım seni alakadar etmez.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videodan ne anlamamız gerekiyor şimdi. Ecufastin ayar yaptığı bi tane astra dizel var arkadaşımın onuda geç istersen. Üzerinde parça olmayan soft tune edilmiş arabayı geçmişsin yani ? Ne anlam çıkaralım bundan.
    Ben bir anlam yükleyemedim bu duruma , sen TSI üzerindeki engin tecrübelerinle bizi aydınlatsana lütfen ? Hangi parçalar olduğunu nerden biliyorsun ya Alper Allah aşkına gözünü seviyem biraz konulara hemen atlama. Ben biliyorum arabada ne olduğunu heryerden yalancı çıkartmaya çalışıyorsun da ne geçiyor eline onu bir türlü çözemedim ben.

Bir de bu araba zamanında beni stock turbo ile 3-4 boy geçiyordu en iyi halimle bunu da izah eder misin lütfen gerçekten soruyorum ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)