Dostum aradaki fark gabak gibi belli metre alıp ölçmedim ya la arayı
Çektiğim açıdan fark bariz belli sen bence göz doktoruna görün
Printable View
dıştan çekilen video da dbs bariz erken basıyor diğerlerinde eşit basılıp geçiyorsa helal olsun tebkrik ederim.
Geldik ama biz gelene kadar denenmiş izleyemedik,
sonra rs ,cupra ,golf gelcek dendi ama polonun koltuğu felan taktilar gittiler, birden enka boşaldı
Deneyen iki aracada maşallah polo güzel yürüyor
Biz gelmeden konuyu açtık denemek isteseydin buraya yazardın cllio rs gelince golf 2 boy geçiyormuş
Leon cupra için zaten bekledik 40 dk geliyor dendi sonra düğünde olduğu söylendi
Ne garipse CNK GOLF israrla bizimle denemek istiyordu biz onun setup deyiliz kendi setup daki araçlarla denesin
Bize kimse kaçtı gitti demesin saat 21:00 den 23:30 a kadar ordaydık
Hay maşşalah dbs Polo ya emeği gecen herkese maşşalah
Niye uzatıyorsunuzki adam gelmiş Ankara'da mekanınızda gecmiş sizi arabasını dinlendirmeden yok hava şöyleydi yok böyleydi dememiş sizde yok epc arızası yok şu. Yok bu demeyin Büyük Turbo intercoler. Hafif jant aracınız boş değil yani sizin gibi bir rakibe karşı bu büyük başarı tartışılamaz dbs Polo orjinal Turbo orjinal coler ile çok başarılı iş çıkarmış
hayırdır beyler genemi saldırıcaksınız ankerali olarak ankara davasına çevirmeyin lütfen
aman diiiim araç sahileri söylerdi erken basma olsaydı
lütfen!!
Baska forumlarda Satır satır yazan edebiyat yapanlar NERDEE ?? Yok en hizliniz gelsin falan surekli lafta kaliyosunuz diyen boş çeneler NERDE ??
Hani 180 den sonra vilayet köy kasaba yapiyoruz diyenler nerde.arizali oldugumuz ve yan yana gittigimiz halde uçup gittigini sananlar NERDE? Simdi o 3 mm 6 mm ile cikartin belki farki kapatirsiniz ama yine arkada kalirsiniz.....
tolgacım sakin:) anladık orda sen süremedin :) ahuuhauhahuaa
Dbs poloya ve serdara helal olsun..resmen veni,vidi,vici:))
Aaaa orası Ankara değilmiydi şu havası bile farklı olan.Serdar başkan tebrikler.Nesli tükenen canlılara böyle şeyler yapmayın yazıktır :D
masalah araclara serdar yıne yapmışsın yapacagını sen bu ısı bılıyosun ınsallah dahada ıyı olur aracın kardesım
DBS döktürmüş yine :)
maşallah araçlara...
Helal olsun serdar :) gerekeni yapmissin sana da bu yakışır di
Live Fotoşok bu videolar şahitlerim varrr :D
Masallah araclara serdar sirada hangi il var
Bu Rsa arabaya yazılım sahibinede gaz basıyor galiba. Geçende face sayfalarında K04 ile 1.5 barda 398 bg aldıkları Golf R'ım verileri vardı. Dbn ve dyno isteriz diye yazdım, kötü çocuk oldum.
O yüzden bu sonuçlara bir Ankara'lu olarak tebessüm ettiğimi yazabilirim. Elinize sağlık.
tebrikler serdar benzin 5 lira 10 lira demeden gidiyorsun, gazlıyorsun üstüne birde geçip geri dönüyorsun :D
Poloya tebrikler baya guzel yurumus..!
Yalniz yukardan cekim yapan arkadas tam belgesel seslendirir gibi konusmus hahhaha :)
Benzin 10lira DBS pahala bicilemez :D:D Measallah.
Maşallah araçlara Serdar ve DBS her zaman ki gibi formda yine :icon_tup:
Hakan Bey,
Serdar isteğinizi bana iletti. İlk video silinmeyecektir. Siz nasıl başka forumda bize dediğinizi bırakmadıysanız; bu videoda burada kalacak!!!
Evet şimdi kendi yorumuma. Serdar kardeşim araban muhteşem yürüyor :)
Tekerin hep yere bassın. Efendiliğinle hep bizimle ol canım kardeşim.
Artık sıra bizde :)
3 denemede ilk deneme hariç herşey nizamidir.
Buda ilk video arkadan çekim.
https://www.youtube.com/watch?v=5vtw...e_gdata_player
Maşallah her iki aracada, merak ettiğim birşeyde var adanada hangi araçla yarıştınız ?