:icon_tup:
Printable View
Emir gecmisi kurcalamak gibi bir dusuncem yok ama basima geleni anlatmam icin gecmisten örnek vermem gerekti...olay bu paşam kimle demediği beni ilgilendirmez ben arabalata değil konuua yorum yaptımm...
Simdi arkadslar muhtemeln bu yazdigimda silinecek ama yinede yazalim simdi yazdigim iki yorum silindi zarari yok sadece guluyorum okadar tekrar dene demis ozgun usta crx hazir 3 5 gune.. gonder polonu yaris bitene kadar camurluk onume ciksin yakacam arabayi hodri meydan
Ne itirazım olcak amk, banane kim hızlıysa, şu alemde kendi siki için modifiye eden biri varsa oda benim. Kendi keyfim için yapıyorum, hızlı olmuşum yavaş olmuşum, bi başkası hızlı olmuş banane.
Amk geçen başkası, denediğin başkası bana sataşıyosun. İsteyen istediğini dilediği zaman bulur. İdrak sorunu yaşayan ben değilim.
vay agam ortalık kurtlar vadisine bağlandı. Bu ne felsefe taşıdır. Bende yazayım, Gidiyorsun ama hoşuma gidiyorsun :D Eskiden çıkıp sanayide, mazıda dener eğlenirdik, şimdi mazıda sanayide deneyip forumda atarlanmak moda :D
Serdar bi dur yeter be yawww :D:D ikinizin de tekerine taş değmesin ,güzel gitmiş bence golf ,ama hybrid turbodan daha çok şeyler beklerdim açıkcası ,250hp temiz alındığı söyleniyor,ama nede olsa cüsse ve yazılımlar fark ediyo demek ki. Serdar sana da gösterdiğin ve bitmeyen enerjinden ötürü tebrikler Türkiye turnesi yaptın kardeşim :hahaha: İnsan üşenir maşallah :D Konu da buralara gelmeseymiş iyi olacakmış :( neden her denemenin sonu bu şekilde bitiyor anlamış değilim :beuj::beuj::beuj::beuj::beuj:
beyler bunun yeri burası değil :)
başka zaman dersiniz, yarışmak istiyoruz..onlarda derki tamam veya hayır..konuyu zkmeyin burda hesap başka :D
DBS' nin sahibine tebrikler; DBS ustunde emegi olanlarin emeklerine saglik; DBS'ye de kocaman bir Maşallah.;)
Sonucta adam yoldan gelmis, arabasını dinlendirmeden kalkmis denemis, bi de kendisinden daha modifiyeli hibrid turbolu araci gecmis. Daha napsin. :)
Geceni tebrik etmek duser bize.:)
Ahh bir de kirmizi olacakti ki DBS Polo daha cok sevecektim..:cool:
Deneyen 2 aracada maşallah :)
penguenhakan bey bı gun ıstanbul a gelınde burdakı cupra ve polo larında tadına bakın bu hafta gelın hatta guzel vıdeo lar cekerız sızde aracınızı tekrar gormek ıstersınız belkı
Antalya ekibine ayıp yaa
kendi aramızda rekabet olabilir yada tartışıp kavgada edebiliriz ama kalkıpta burda konunun içine sıçmanın alemi yok
Birbirimizi sevmek zorunda deyiliz eyvallahımız dahi olmasa bile antalyadan 1 araç olarak DBS polo gitti ankaraya yarıştı ve geçti burda tebrik edip her iki aracada maşallah demek varken
Ama nedense atar yapmak daha mantıklı geliyor
Yazık çok yazık
Ümit kimsenin konusuna sıçtığım yok ...bem sadece kendi başıma geleni iza ettim..
Ayrica dbs polo konusu hic umrumda değil ne sıçıcam içine zaten ne olduğu belli değil konunun...
maşallah Antalya bi kaç tık önde
hem polemikte hem gider de maşallah
Polomuza maşallah. Ecufast ekibine maşallah. Serdar kankimize maşallah. Emek,zaman,para ve azimin sonucunda ortaya bu çıkıyor. Büyük konuşmamayı ben zamanında öğrenmiştim. Bunu herkes görmeli. Öyle Fastest tsi bilmemne tsi yazmamayı ben öğrenmiştim herkeste öğrenmeli. :) Adamı suya götürür susuz getirirler. :)
kanki sen insan mısın :D
Maşallah araclara allah kaza bela vermesin
DBS'ye diyecek birşey var mı ? :D
Abi'm benim Cem gittiğine göre ben geliyorum 1 hafta kalıcam sende çok güzel misafir perverliğin var senin canavarıda ufaktan ayarlayalım Cem birdaki geldiğinde hoşgeldin yaparsın. Adam alıştı yiyor içiyor bide seni geçip geri dönüyor :) artık tak etmedimi canına
Herkese tekrar teşekkür ederim güzel yorumları dilekleri için.
Burda kimsenin aracını kötülemiyorum bazı şeyleri millet yanlış anlamasın golf bence çok başarılı ve dahada gider diye düşünüyorum bu bir spor arabalar yarıştı Sadece biri gecti diğeri geçildi tekrar güzel denemeler olabilir ...
belli belli şikeli bu alet :D:D:D
Her zaman baş tacısın kardeşim ,Allah dostsuz, arkadaşsız misafirsiz bırakmasın yeter ki .Araca gelince sıkıntı yok Serdar'ım bana yetiyo aslında 10 -20 az olsun benim olsun :),yetmezse sitemizin Doktoruna emanet ederiz yapar bişeyler :D var planlar bakalım yakında kısmetse konusuruz bir ara ;) biraz konu dagılsın bak Cem 'in gergin nası gidiyor :D:D:D
Birak mutaviziligi :) idda ediyor beyin yok diyor tsi a adam a diyoruz araştır beyin takmis bulursun hatta özgün agbi golf r da denedi
Ve birde motec m1 var incele diyoruz adam yaşının adami değil ki düzgün cevap verebilsin onu bilmiyormusuz salla o hala sehirinde fastest tsi in Turkey yazsin ama sonuç olarak senin dbs :)
guzel denemeler. araclara masallah
gti vites geçişlerinde patlatıyor sebebi ne acaba ? maşallah
video TR dimi? :))
serdarcım aracına maşallah
Kanka helalin var tsi'lar liginde şampiyonluğa koşuyosun şampiyonlar ligini çok merak ediyorum ,tekrardan her iki aracada kocaman maşallah.
Ooo senlik var desenize tam tatile gidicek zamani buldunuz roll icin sayenizde denizden kumdan cok telefonuma gelen mesajlarla ilgilenmek zorunda kaliyorum
Burada konu Ecufast Rsa karsilastirmasina getirip yazan arkadaslar olmus onlara soylemek istedigim bazi seyler var iyi dinlesinler.
Bu yapilan golf tsi bizim yapipda en hizlisi budur diye piyasaya surdugumuz bir arac degildir herkesin soyledigi kendisini baglar ama Biz gunluk rolluk yakitli arac hazirlamiyoruz 97 oktanla bu kadar yaptik daha hizli golf –rocco yapan varsa ciksin koysun videolarini seyredelim tebrik edelim insanlik dogruluk bunu gerektirir once arac neydi ne oldu ona bakmak lazim kimseyi karalamadan yazilimini kotulemeden bir bakmak lazim emekse o emegin herkes icin oldugunu dusunmek gerek.
Rolle ilgili olarak,
Polo gti sanzuman,Yakit,Hafiflik avantajlari olan bir araba golfunde avantaji turbosun 3-4 mm daha buyuk olmasi polo denemek istemis golfun sahibi Kabul edip denemis madem bu kadar nefret vardi hazir gitmisken dovseydinizde hepimiz rahatlasaydik nedir bu kadar nefret yani soyleyin bilelim yani hala aklim fikrim bu olanlari algilayamiyor.
Ilk yapilan polo gti roll unde de soyledim bugun birisi gecer diger gun oteki roll olayini fazla ciddiye alip olum kalim meselesi haline getirmemek lazim o gun birinin aracinda ufak bir buji sikintisi olur misfire olur dunyasi kararir dolayisi ile bu kadar ciddiye alinacak bir durum yok gecersin gecilirsin efendi gibi tebrik edip karsindaki rencide etmeden yoluna bakicaksinki bir daha deneyeme yuzun olsun .
Konuyla ilgili tamamini okuyamadigim icin gormedigim yerler olabilir sorunuz siteminiz varsa pm yoluyla iletisime gecebilirsiniz :)
Hüsnü abi yemin ederim öz abim gibisin valla çok seviyorum çok kral adamsın. Yemin ediyorum eşlerimiz yanımızda roll yaptık ya ona rağmen çok büyük haz aldık :) Valla yenge çok güzel çekim yapmış. Başkası olsa ağzını ayırır arabayı izler :D İnşallah sende çok daha fazla hızlanacaksın abilerin kralı...
Kanki sağol Allah razı olsun. Dump valvenin içine orijinal oringi takıp birde şanzuman yazılımını güncelleyince inşallah daha fazla hızlanacağım. :) Allah hepimizi kazadan beladan korusun :icon_tup:
Kardeşim dump valvenin içindeki oring orjinali değil. Su pompası oringi takmıştım bir ara orjinali parçalandığı için ama buda kenarlarını yedi. Bu sebepten biraz kaçırıyor. Yada şanzuman yazılımı güncellenmediği için de olabilir. Ama ben dump valveden şüpheleniyorum. Çünkü özellikle bir kaç basmadan sonra basınç kaçırıyor gibi. :)
crx'le geldim işemeye gitmiştim karanlığa doğru.. bi döndüm polo gitmiş tam da deneme talebinde bulunacaktım :) maaşallah araçlara