http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
3 denemede ilk deneme hariç herşey nizamidir.
Buda ilk video arkadan çekim.
https://www.youtube.com/watch?v=5vtw...e_gdata_player
1.4 TSI GTX28 Loading...
Maşallah her iki aracada, merak ettiğim birşeyde var adanada hangi araçla yarıştınız ?
arkadaş o konuşan kim ya video da hahahahahahahahahah.dee bee seee önde.birr araba iki araba üç arabaaa serdarr geçtiii..bu ne komedidir ya
maşallah araçlara
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Deneyen arkadaşlara tebrikler. Böyle iddiali denemede Serdar bey size daha büyük tebrikler.
Burasi yeri degil belki ama bizde perşembe gecesi icin video vs. degil basit bir tebrik bekledik ama karşılık bulamadık. Genç arkadaşlarımızın canı sağ olsun.
Belgesel çekiyorum tabi
Türünün son örneğizuhahahaha
Dou hoşuna gittiyse bir ara senin de belgeselini çekerim
İzledikçe beni hatırlarsın bakıp bakıp gülersin
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Birazdan bütün aracımla ilgili hızlanma verilerini , stockken kaç sn den , şimdi kaç sn lere indiğini , ağırlarığının ne olduğunu , araba 100-200 metreyi kaç metrede ne yaptığını ! Polo gti in 100-200 verilerini stockken 100-200 de kaç çıkardığını , kaç kilo olduğunu , şu andaki hali ike 100-200 de kaç çıkarabiliğini , kaç metrede 100-200 tamamladığını vs lerini açıklayacağım.
Yani bir 1.4 180 GTI in nereye geldiğini , 1.4 160 Golfün nereye geldiğini herkes okuyacak.
Takdir okuyanların olacak ...
Not : Mesajlarım silinmeyeceğini sözünü bekliyorum hala Özgünden...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Doğukan polo sana biraz hafif gelirdi be. Senin turbo adamın arabası kadar.
Denemeye gelince yorumum ya hybrid hiç bi işe yaramıo ya da yanlışlıkla hybrid yapalım derken başka bişey yaptılar. Ya da yazılımı yetmedi hybrid i beslemeye.
IN BOOST WE TRUST
Denilen gibi araya antalya-ankara arasi vilayet girmisDBS POLO yapilan ve cekilen emegin karsiligini hakkiyla vermis. Serdara da aracinada bir kez daha masallahi sizlerde eksik etmeyin.
DBS POLO bi harika dostum. dis cekim yapan arkadasin anlatimiylada belgeselin konusu dahada anlasilir olmus
![]()