User Tag List

Sayfa 7/25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
463 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 TSİ arkadaşların hepsi kim kimi ne kadar gecti nasıl gitti bilir

Konu başka sormak istiyorsan özel olarak yazışırız. Maşşalah de veya deme konuyu uzatmayalım
    Özel olarak yazışmaya ne gerek var, sen oraya alenen adanayıda geçtim diye yazabiliyorsan kimi geçtiğinide alenen yazmanda bir sakınca olmaması lazım, tabi kolpa yapmıyorsanız.

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel olarak yazışmaya ne gerek var, sen oraya alenen adanayıda geçtim diye yazabiliyorsan kimi geçtiğinide alenen yazmanda bir sakınca olmaması lazım, tabi kolpa yapmıyorsanız.
    Heee kolpa yapıyoruz bizim buna ihtiyacımız var mkt ara sor...

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracıda tebrik ederim. Kimse kusura bakmasın ama araçların specleri göz önüne alınırsa eğer Dbs polo golfe göre çok daha iyi yürüyor.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben senin koyucagın seyleri tahmın ediyorum
    daha once 15 yapiyosundur simdi 16 yapmissindir dun geceki performansım cok ıyi değildi dersın

o anki yokus asagısı yokus yukarısı fark etmes onları katmadan yazarsın unutmaki dbs deniz seviyesine göre tune edildi ankarada bile çok güzel yurumus demekki deniz seviyesinde deneseniz dahada değişik olabilir.

tebrik etmeyi biliyorsan bahane bulmanın manası oldugunu düşünmüyorum.

heee birde dbs stock turbo....
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper sen bu işi harbi bilmiyor musun yoksa bilmemezlikten mi geliyorsun.
    Daha bunun için konuşmak çok erken.

Özgünle durumu GTI lar için konuşursam , Bugüne kadar 4 tane yaptığı araba ile denedim 3 ünde geçtim birinde geçildim.(İstanbul da iki tane polo gti , ankarada bir tane beyaz cupra (videoları var youtube dan izleyebilirsiniz benim hesaptan) , bir de dbs polo)
    Yani Durum 4-1.
    Dbs ile durum 1-0 oldu (Diğer arkadaşları umursamadığını DBS sin sahibi de biliyor zaten.)

Sonuç olarak ben 280hp lik roccolarla yada golfle denemedim onla da denemek istiyorum. Hafif bir araçla denedim , bakın hafif bir araç diyorum nasıl ne yapıldığı verileri elimde mevcut paylaşacam inşallah sözler verilirse.
    hakan harbiden bilmiyorum bana bu işi öğretsene.
    Araba kısmında hala fastest TSI in TURKEY yazıo. tamam fastest ta o zaman serdarın araba TSI değil mi. Turbon stock turbodan büyük mü değil mi?. Ağırlıklara gelince senin koltukların bariz olarak polonun koltuklarından ağırdır yani hafifletmeye gelince adamdan daha fazla kilo atmış oluyorsun. Arabanın stock ağırlıklarına bakıyorsan o zaman Pololarla denemeyeceksin kendine Golf Scirocco bulacaksın denemek için oradanda fastest TSI in yazmayacak fastest Golf TSI in Turkey yazacak. Arızalı arabaları geçince kendi kendine bayram yapmayacaksın. Özgün özellikle Serdarın araba kuş kondurmadı heralde. Serdarın arabası fabrika çıkışı efsunlu olmadığına göre. Daha neyin edebiyatını yapıosun? Bana bunların bi açıklamasını yapsana. Harbiden bilmiyorum. Daha büyük turbonun üst viteslerde daha fazla güç ve tork verdiğini ama buna rağmen senden daha güçsüz arabayı üst viteslerde yakalayamadığını bilemiyorum hakan kusura bakma.
    IN BOOST WE TRUST

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ''mrtsnr'' nerde bana onu getirin

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayramdan yeni döndüm Arkadaslar ankaradaysa aracımı görmek için bende denemek istiyorum hem Tanışmış oluruz. Bayramlaşırız dookanda belki çekirdek kola ısmarlar )) hava çok güzel evde geçirmek istemiyorum
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba kısmında hala fastest TSI in TURKEY yazıo. tamam fastest ta o zaman serdarın araba TSI değil mi. Turbon stock turbodan büyük mü değil mi?. Ağırlıklara gelince senin koltukların bariz olarak polonun koltuklarından ağırdır yani hafifletmeye gelince adamdan daha fazla kilo atmış oluyorsun. Arabanın stock ağırlıklarına bakıyorsan o zaman Pololarla denemeyeceksin kendine Golf Scirocco bulacaksın denemek için oradanda fastest TSI in yazmayacak fastest Golf TSI in Turkey yazacak. Arızalı arabaları geçince kendi kendine bayram yapmayacaksın. Özgün özellikle Serdarın araba kuş kondurmadı heralde. Serdarın arabası fabrika çıkışı efsunlu olmadığına göre. Daha neyin edebiyatını yapıosun? Bana bunların bi açıklamasını yapsana. Harbiden bilmiyorum. Daha büyük turbonun üst viteslerde daha fazla güç ve tork verdiğini ama buna rağmen senden daha güçsüz arabayı üst viteslerde yakalayamadığını bilemiyorum hakan kusura bakma.
    aaa niye öyle diyosun abi yokuş aşşaa uçurumdan bırakınca arabayı 100-200 ü 9 sn

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim ben ne diyorum sen ne diyosun.opel garage hakan abi ye dedim ki denemeye gelmedilermi onlar evet dedi.

ki ayrıca ben iddalı bi gelme konusu olduğunu bilsem hiç konuşmazdım burda polemik yapmak ıstemıyorum .

bak bide sana sunu soyleyım.e madem 400 hp arabanın geçeceğine inanıon da sen neyine 370 hp arabayla denemeye calısıyosn.ısrarla demedinizmi sizde cupra stage 2 plus gelsin diye? sen neyi görecen o zaman.????? o yüzden smdı geçtin klavyenın karşısına konusuyosun gereksiz konuşma bu guzel kardeşim.beni hiç işin içine katmayın ben el salladım size birşeyler ısmarlayım diye diyorum sen burdan gel antalyaya diyosun yakışmıyo
    Bak güzel kardeşim ya biz anlatamıyoruz yada sen anlamıyorsun
    Antalya da da stage 2 plus cupra var nasıl gittiğini ıyı biliyoruz biz özellikle sorduk plus ise gerek yok denemeye dedik onlar ise plus deyil stage 2 dediler bizde gelsin deneyelim dedik

Hee dou sen el salladın da biz el salladığını görmedik sen haklısın kusura bakma
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper sen bu işi harbi bilmiyor musun yoksa bilmemezlikten mi geliyorsun.
    Daha bunun için konuşmak çok erken.

Özgünle durumu GTI lar için konuşursam , Bugüne kadar 4 tane yaptığı araba ile denedim 3 ünde geçtim birinde geçildim.(İstanbul da iki tane polo gti , ankarada bir tane beyaz cupra (videoları var youtube dan izleyebilirsiniz benim hesaptan) , bir de dbs polo)
    Yani Durum 4-1.
    Dbs ile durum 1-0 oldu (Diğer arkadaşları umursamadığını DBS sin sahibi de biliyor zaten.)

Sonuç olarak ben 280hp lik roccolarla yada golfle denemedim onla da denemek istiyorum. Hafif bir araçla denedim , bakın hafif bir araç diyorum nasıl ne yapıldığı verileri elimde mevcut paylaşacam inşallah sözler verilirse.
    Tekrar alıntı yapıyorum
    Hakan Abi sana Bursa'da deneyelim dendi. Gelmedin istemedin.
    Artık 10-0 mı olurdu 15-20 mi olurdu.
    Bi bursaya gelinde İstanbuldaki pololar boy boy geçsin kibrit arabanızı.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heee kolpa yapıyoruz bizim buna ihtiyacımız var mkt ara sor...
    mustafa kemali neden arayım sen yazmışsın foruma adanayıda geçtik diye, geldim adam gibi sordum adam gibi cevap ver lafı ağzında dolandırmaya cümleleri labirent etmeye gerek yok, plaka vermedikçe kolpa olduğunu düşünmeye devam ederim, postları okuyanlarında bu alıntılaşmalar sonrasında benim gibi düşüneceğinden eminim.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim ya biz anlatamıyoruz yada sen anlamıyorsun
    Antalya da da stage 2 plus cupra var nasıl gittiğini ıyı biliyoruz biz özellikle sorduk plus ise gerek yok denemeye dedik onlar ise plus deyil stage 2 dediler bizde gelsin deneyelim dedik

Hee dou sen el salladın da biz el salladığını görmedik sen haklısın kusura bakma
    10 kere olan telefon gorusmesı de bu anladınmı canım.cupracıyı aradım geri dondum tekrar aradım tekrar dondum stage 2 diyenler bilmediğinden demiş araç 2 plus.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar alıntı yapıyorum
    Hakan Abi sana Bursa'da deneyelim dendi. Gelmedin istemedin.
    Artık 10-0 mı olurdu 15-20 mi olurdu.
    Bi bursaya gelinde İstanbuldaki pololar boy boy geçsin kibrit arabanızı.
    Aynen istanbula gelin demedik ortada bulusalım BURSADA dedik ama bi şekilde vazgeçildi sıkıntı yok ya siz sayı saymaya devam edin

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu korkarak actim ama doukanin bu konudada oldgunu gorunce rahatladim allah seni ve golf gti ini basimizdan eksik etmesin kardesim masallah kazasiz belasiz bunca yillardir nerdeydin sen
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen istanbula gelin demedik ortada bulusalım BURSADA dedik ama bi şekilde vazgeçildi sıkıntı yok ya siz sayı saymaya devam edin
    Baksana yazdıklarımızı dikkate bile almıyor
    Adamlar skor tutuyor. Bari geçtiklerimizi arka tampona çizik atıp sayalım

Bursa teklifi hala geçerlidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size merakımdan güzelce bir soru sormuştum. Ne oldu? İşitmediğim laf kalmadı. Doğrumu? Sonrasında siz veya başkaları konuda hoşunuza gitmeyen postları sildiniz konu kapandı. Ben her emeğe saygı duymasını bilirim. Karşımda biri ben 1.5 barda 398 bg alıyorum diye yazarsa, benim gibi birçoğu bunu nasıl olduğunu merak eder. Yanılıyormuyum? Yoksa benim ne sıkıntım olsun. Ne kimseyle yarışım olur, ne de bu sektörden ekmek yiyorum. Ama bu kadar iddalı çıkışlar olursa, sorularda olur, merakda olur.
    Siz bahsedilen degerlere istinaden hadi canim 1.5 bar ile o gucler??? Dediniz inanmiyor dbn gormek isteriz dediniz. İyi de bir araba sadece boost ile mi yuruyor? Siz aracin diger spec.lerini biliyor musunuz ki? Boyle bir sekilde degilde daha farkli bir sekilde sorsaydiniz daha guzel olurdu. Biz kimseye hayal vadetmiyoruz. Baksaniza arac sahibine de gaz veriyormusuz. Anestrsizt miyiz biz? Lutfen yazarken cumlerlerinizi daha ozenle secerseniz sevinirim. Cevap yazacak olursaniz lutfen pm atin. Yazilanlarin konu ile alakasi yok.

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle düşün birazda TSI ları ne kadar tanıyorsun bilmiyorum.
    Polemik yapmak istemiyorum ben sana sadece gerçekten bilmiyor musun diye soru sordum !

Adam geçmiş ben de kabul ediyorum.Görüyorum ki çok sevenim var burda.
    Sadece şöyle düşün ;

Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 160 26 sn olan bir araba 100-200 verisni 16 sn çıkartıyor.
    Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 180 21 sn olan bir araba 100-200 verisini 16.4 sn çıkartıyor 200 e kadar aynı gittiğimize yada farketmez yine poemik olmasın 2 boy da geçiyor olsa en iyi ihtimalle 16 çıkartsın

26 sn den 16.4 sn ye kadar gelebildim Ankara şartlarında pompa benzini ile.
    21 sn den 16 saniye inen bir GTI var (araç sahibinin emeklerine bir sözüm yok sadece maşallah olur.)

Demem o ki ;
    Hiçbir bahane yok , bahane üretip bu işten polemik konusu çıkartmak isteyenlere malzeme olmasın , adam tekrar soyluyorum geçti ve tebrik ettim.

O yazıya gelince dediğim gibi biraz erken bunu soylemek diye düşünüyorum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu korkarak actim ama doukanin bu konudada oldgunu gorunce rahatladim allah seni ve golf gti ini basimizdan eksik etmesin kardesim masallah kazasiz belasiz bunca yillardir nerdeydin sen

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

burdaydım başkan vardı videom biçok.polemiklerde de bulundum.dikkatini çekememişim demek ki

amacım yemin ederim polemik yaratmak değil nerden buldum kendimi bi anda polo polemiğinde vallaha bilmiyom.bana denemek isteyen araba var dediler ben deneyim dedim.sıkılmıştım günlerdir mangal yakmaktan bıktım ne yapayım bi yarış yapıyım dedim.şimdi öğrendim ki araç iddia üzerine gelmiş.iddia üzerine gelen arac polemiğine hiç girmek istemem.benden yakıt istediler yakıt temin edeyim derken bnde deneyim dedim .snra arkadaşlar cupra gelsin diyince cupracıyla communication sağladım.yolda da arkadaşları gorunce bahcelıde el salladım birer bira çakarız diye görmemiş onlarda .ne yapayım ben

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)