İki aracıda tebrik ederim. Kimse kusura bakmasın ama araçların specleri göz önüne alınırsa eğer Dbs polo golfe göre çok daha iyi yürüyor.
ben senin koyucagın seyleri tahmın ediyorum
daha once 15 yapiyosundur simdi 16 yapmissindir dun geceki performansım cok ıyi değildi dersın
o anki yokus asagısı yokus yukarısı fark etmes onları katmadan yazarsın unutmaki dbs deniz seviyesine göre tune edildi ankarada bile çok güzel yurumus demekki deniz seviyesinde deneseniz dahada değişik olabilir.
tebrik etmeyi biliyorsan bahane bulmanın manası oldugunu düşünmüyorum.
heee birde dbs stock turbo....
"Wagen"thusiast
hakan harbiden bilmiyorum bana bu işi öğretsene.
Araba kısmında hala fastest TSI in TURKEY yazıo. tamam fastest ta o zaman serdarın araba TSI değil mi. Turbon stock turbodan büyük mü değil mi?. Ağırlıklara gelince senin koltukların bariz olarak polonun koltuklarından ağırdır yani hafifletmeye gelince adamdan daha fazla kilo atmış oluyorsun. Arabanın stock ağırlıklarına bakıyorsan o zaman Pololarla denemeyeceksin kendine Golf Scirocco bulacaksın denemek için oradanda fastest TSI in yazmayacak fastest Golf TSI in Turkey yazacak. Arızalı arabaları geçince kendi kendine bayram yapmayacaksın. Özgün özellikle Serdarın araba kuş kondurmadı heralde. Serdarın arabası fabrika çıkışı efsunlu olmadığına göre. Daha neyin edebiyatını yapıosun? Bana bunların bi açıklamasını yapsana. Harbiden bilmiyorum. Daha büyük turbonun üst viteslerde daha fazla güç ve tork verdiğini ama buna rağmen senden daha güçsüz arabayı üst viteslerde yakalayamadığını bilemiyorum hakan kusura bakma.
IN BOOST WE TRUST
Bayramdan yeni döndüm Arkadaslar ankaradaysa aracımı görmek için bende denemek istiyorum hem Tanışmış oluruz. Bayramlaşırız dookanda belki çekirdek kola ısmarlar)) hava çok güzel evde geçirmek istemiyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bak güzel kardeşim ya biz anlatamıyoruz yada sen anlamıyorsun
Antalya da da stage 2 plus cupra var nasıl gittiğini ıyı biliyoruz biz özellikle sorduk plus ise gerek yok denemeye dedik onlar ise plus deyil stage 2 dediler bizde gelsin deneyelim dedik
Hee dou sen el salladın da biz el salladığını görmedik sen haklısın kusura bakma
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
mustafa kemali neden arayım sen yazmışsın foruma adanayıda geçtik diye, geldim adam gibi sordum adam gibi cevap ver lafı ağzında dolandırmaya cümleleri labirent etmeye gerek yok, plaka vermedikçe kolpa olduğunu düşünmeye devam ederim, postları okuyanlarında bu alıntılaşmalar sonrasında benim gibi düşüneceğinden eminim.
Konuyu korkarak actim ama doukanin bu konudada oldgunu gorunce rahatladimallah seni ve golf gti ini basimizdan eksik etmesin kardesim masallah kazasiz belasiz bunca yillardir nerdeydin sen
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
...................
Siz bahsedilen degerlere istinaden hadi canim 1.5 bar ile o gucler??? Dediniz inanmiyor dbn gormek isteriz dediniz. İyi de bir araba sadece boost ile mi yuruyor? Siz aracin diger spec.lerini biliyor musunuz ki? Boyle bir sekilde degilde daha farkli bir sekilde sorsaydiniz daha guzel olurdu. Biz kimseye hayal vadetmiyoruz. Baksaniza arac sahibine de gaz veriyormusuz. Anestrsizt miyiz biz? Lutfen yazarken cumlerlerinizi daha ozenle secerseniz sevinirim. Cevap yazacak olursaniz lutfen pm atin. Yazilanlarin konu ile alakasi yok.
Şöyle düşün birazda TSI ları ne kadar tanıyorsun bilmiyorum.
Polemik yapmak istemiyorum ben sana sadece gerçekten bilmiyor musun diye soru sordum !
Adam geçmiş ben de kabul ediyorum.Görüyorum ki çok sevenim var burda.
Sadece şöyle düşün ;
Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 160 26 sn olan bir araba 100-200 verisni 16 sn çıkartıyor.
Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 180 21 sn olan bir araba 100-200 verisini 16.4 sn çıkartıyor 200 e kadar aynı gittiğimize yada farketmez yine poemik olmasın 2 boy da geçiyor olsa en iyi ihtimalle 16 çıkartsın
26 sn den 16.4 sn ye kadar gelebildim Ankara şartlarında pompa benzini ile.
21 sn den 16 saniye inen bir GTI var (araç sahibinin emeklerine bir sözüm yok sadece maşallah olur.)
Demem o ki ;
Hiçbir bahane yok , bahane üretip bu işten polemik konusu çıkartmak isteyenlere malzeme olmasın , adam tekrar soyluyorum geçti ve tebrik ettim.
O yazıya gelince dediğim gibi biraz erken bunu soylemek diye düşünüyorum.
1.4 TSI GTX28 Loading...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
burdaydım başkanvardı videom biçok.polemiklerde de bulundum.dikkatini çekememişim demek ki
amacım yemin ederim polemik yaratmak değil nerden buldum kendimi bi anda polo polemiğinde vallaha bilmiyom.bana denemek isteyen araba var dediler ben deneyim dedim.sıkılmıştım günlerdir mangal yakmaktan bıktım ne yapayım bi yarış yapıyım dedim.şimdi öğrendim ki araç iddia üzerine gelmiş.iddia üzerine gelen arac polemiğine hiç girmek istemem.benden yakıt istediler yakıt temin edeyim derken bnde deneyim dedim .snra arkadaşlar cupra gelsin diyince cupracıyla communication sağladım.yolda da arkadaşları gorunce bahcelıde el salladım birer bira çakarız diye görmemiş onlarda .ne yapayım ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)