Dışardan fotoğrafları da atarsanız güzel olur :) maşallah
Printable View
Dışardan fotoğrafları da atarsanız güzel olur :) maşallah
ciddi emek var maşallah... dogbox ile ciddi bir kazanç sağlayabilirsiniz merakla bekliyorum :)
Bu gucte standart bile kisa gelmezmi yav :) siz bide kisaltmissiniz . Mas. Var aracin. Dogbox la ciddi bi basamqk atlicaginiza eminim
ibrede 140 la 180 arasının 1 sn civarında gidip gelmesini garipseyen bir tek ben mi varım? araç patinajda mı yürüyor o hızlarda? motor sesi çok iyi bu arada kazasız belasız kullanın, bu güçlerde roll cage gibi güvenlik donanımlarını da eksik etmezsiniz umarım
Sanzimani kisaltmak yerine uzatsaniz daha iyi olur tutunma sorununuz azalir
Neden kisalttiniz
Hayirli olsun bu arada
Hey masallah mermi gibi gider bu. :)
maşallah ciddi emek verilmiş
Maasallah konya kus serisinde gelmesi gerektigi yerlere geliyor tebrik ederim nazarlara gelmeyin ...
Bravo, güzel çalışma olmuş. Videoları bekliyoruz :)
herkese ayrı ayrı teşekkürler
araç 0-400mt drag aracı olduğu için üzerindeki stock şanzıman gereksiz uzun gördük o yüzden kısalttık 100-300 rolling arabası değil sonuçta :) tutunma şanzıman oranı uzaltılarak yada kısaltılarak sağlanacağını düşünmüyorum tutunma iyi lastik kilitli diff. iyi baskı balata güzel süreler çıkarttırır..
bende katılıyorum sana az sararak yol alır biraz uzun olsa tabi turbo gec dolabilir ole bı handıcap var
siz deneyip bakın artık yenı sanzuman diff vs yine patınaj cekerse ozaman degısıklıge gıdersınız
patınaj cekmediği bi kadran videosu cok guzel olur masallah emegınıze saglık
maşallah....
Maşallah kadran iyide yürürken bi video olda daha iyi olur emeginize saglık
maşallah memleketimizden böyle araçların çıkması çok güzel
oğuz ustanın kesesine bereket emeğine sağlık(tabi ilhan elektronikte)
yürürünü gördüm Allah tekerine taş değdirmesin
akhisar kaydınızı yapın lastikleriniz gelir inş yarışa kadar
egb18in havalesi yarın yapılacak inş
songür garage ordayız komple güzel bir yarış seyredelim inş
maşallah ellerinize saglık guzel memleketımın guzel ınsanları cok ayrı olmus kus serısıne masallah
maşallahh..
maşallah ciddi emek var inş. draglarda istediğiniz sonucu alırsınız ..
gurur duydum masallah emeginize
Helal olsun , Allah tekerine zeval vermesin , Maşallah..
baya emek var.maşallah kazasız belasız iyi süreler..
tehlikeli bu olsa gerek :D
naci abi tşkler maşallah senin arabanın sesi gidişide çok ayrı.. inşallah aksilik çıkmazda güzel bir yarış güzel süreler çıkartıp geliriz yarışta..
teşekkürler
inşallah tşkler.
tşkler
amin :)
tşkler..
evet çok tehlikeli..
şanzımanda tabiki iyileştirmeler var difransiyelde ise difransiyel yağını mobil tam sentetik dişli yağı kullandık ötmesini engellemedi ama en azından kırmasını engeller..
1.9 strokerde piston çapı 87mm. zaten gömlekte o yüzden sıkıntı çıkmaz kranktan hacim değişir..
Maşşallah hem emek hem para harcanmış bir setup. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Yanlız kasa olarak çok tehlikeli bir kasa güvenlikten ödün vermeyin nacizane tavsiyem.
Maşallah umarım hedefinize ulaşırsınız emeğinize sağlık.
emek harcanmış çokda güzel olucak gibi maşallah =)
elinize yüreğinize sağlık maşallahh
maşallah :)
maşallah çok iyi gidiyor bir de dışardan çekim olsa iyi olurdu gündüz Allah kaza bela vermesin :)
maşAllah böyle çalışmalar hoşuma gidiyor, ülkenin efsane araçları üzerinde, güvenlik önlemleri konusunda bende katılıyorum .. kazasız belasız
maşallah emeğinize sağlık kesenize bereket ama bu hızlı kuşu durdurmak için ne yapıyorsunuz listede fren için hiçbir şey göremedim ?? :)
drag yarışına hazırlıklar devam ediyor slick lastiklerimiz ve yeni defransiyelimizi taktık bir launch control yapalim dedik launch control 15psi basınç
link : Dogan turbo launch control 15 psi - YouTube
maşallah çok güzel ciddi emek var,bence araba fark etmez profesyonelce yapılınca :)
aman dikkat demire tekerlek kaynatılmış araba bunlar :) arkada süspansiyon namına bişey yok durduk yere kayar fırlar motor fenaaa
6 ekim de Konya drag yarışlarında basınç sabitleme ve baskıyla ilgili ciddi sorunlar yaşadık zaten son final yarışına kalkamadan baskı meftaa oldu. :)) buna rağmen 13,466 sn. yaptı tabiki beklediğimiz saniyenin biraz üzerinde bir saniye yaptı malesef.. beklentimiz 13.000 gibiydi.. neyse hayirlisi olsun inşallah 27 ekimde 13 ünde altında bir saniye yapmayi hedefliyoruz.. sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz..
buda araç içi gopro kameradan bir kaç video
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
kırılan baskımız..
http://imageshack.us/a/img89/4605/rw02.jpg
yeni baskımızla ve yeni basıncımızla tekrar testlere başlıcaz..
buda yeni baskı balatamız.. sanırım şahinde kendi motorunda ilk defa böyle bir baskı balata kullanılıyor biraz hardcore.. (şahine göre tabi)
quartermaster 7.25" v-drive twinplate
http://imageshack.us/a/img809/6823/mtbe.jpg
http://imageshack.us/a/img4/1169/xqr2.jpg
şimdiki yeni hedefimiz inş. aksilik çıkmazsa yapabilirsek 12,70 gibi saniyeleri görebilmek..