Sanziman ve yuruyeni bende merqk ettim :)
Printable View
Sanziman ve yuruyeni bende merqk ettim :)
şanzıman dişli oranları orj. göre biraz daha kısalaştırıldı baskı fiat punto gt baskı var balata 6 paddle bronz balata lastik 180/530/13" kumho ecsta s700 lastik olacak yürüyen şimdilik bu kadar..
şanzımanda gelecek sene gene Türkiyede kuş serisinde ilk 6 ileri dogbox a geçmeyi planlıyoruz o zaman güzel saniyeler gelecek..
Dışardan fotoğrafları da atarsanız güzel olur :) maşallah
ciddi emek var maşallah... dogbox ile ciddi bir kazanç sağlayabilirsiniz merakla bekliyorum :)
Bu gucte standart bile kisa gelmezmi yav :) siz bide kisaltmissiniz . Mas. Var aracin. Dogbox la ciddi bi basamqk atlicaginiza eminim
ibrede 140 la 180 arasının 1 sn civarında gidip gelmesini garipseyen bir tek ben mi varım? araç patinajda mı yürüyor o hızlarda? motor sesi çok iyi bu arada kazasız belasız kullanın, bu güçlerde roll cage gibi güvenlik donanımlarını da eksik etmezsiniz umarım
Sanzimani kisaltmak yerine uzatsaniz daha iyi olur tutunma sorununuz azalir
Neden kisalttiniz
Hayirli olsun bu arada
Hey masallah mermi gibi gider bu. :)
maşallah ciddi emek verilmiş
Maasallah konya kus serisinde gelmesi gerektigi yerlere geliyor tebrik ederim nazarlara gelmeyin ...
Bravo, güzel çalışma olmuş. Videoları bekliyoruz :)
herkese ayrı ayrı teşekkürler
araç 0-400mt drag aracı olduğu için üzerindeki stock şanzıman gereksiz uzun gördük o yüzden kısalttık 100-300 rolling arabası değil sonuçta :) tutunma şanzıman oranı uzaltılarak yada kısaltılarak sağlanacağını düşünmüyorum tutunma iyi lastik kilitli diff. iyi baskı balata güzel süreler çıkarttırır..
bende katılıyorum sana az sararak yol alır biraz uzun olsa tabi turbo gec dolabilir ole bı handıcap var
siz deneyip bakın artık yenı sanzuman diff vs yine patınaj cekerse ozaman degısıklıge gıdersınız
patınaj cekmediği bi kadran videosu cok guzel olur masallah emegınıze saglık
maşallah....
Maşallah kadran iyide yürürken bi video olda daha iyi olur emeginize saglık